DNK, teorija evolucije po Darlingu i inače, mutacije i tako to

1. vernici su kao pederi..klanjaju se na kolenima izmisljenom chiki

2. A i sa kim se ja raspravljam kad debil piše da Isus Hrist nije Bog. Jebeni retard koji je od duhovnih knjiga samo pročitao brošuru Saveza komunističke omaldine Jugoslavije.

3. RELIGIJA VS NAUKA
    YVEYDA VS PARTIYAN
    JAJAR VS SKECHBALL

4. Svoje neznanje pokazuju kao superiornost.

5. A i sa kim se ja raspravljam kad debil piše da Isus Hrist nije Bog

?!?!?!?!?!?!

6. pa je l samo jedan bog kolko ih ima

7. Brt Bog je jedan, ali mu je bilo predosadno pa se podelio u Ćala, sinovca i nekog gobula s grančicom mira.

8. Kako odgovoriti na ovo retardirano pitanje?
    Prati malo temu a ne ubacuje se sa glupostima. Kelt je napisao da Isus Hrist nije Bog u Hrišćanstvu.

9. Koji kurac sam i pisao ista

10. Brt Tile je bio jedan, al je bio komunjara pa se razmnožio u mesne komunističke odbore koji su napravili puno šatroduhovite komunističke kopiladi

11. pa nije bog isus kakav bog

12. E cuj Isus Hrist nije Bog u Hrišćanstvu.
    Hrist- Hrišćanstvo.

13. pseto unosis li badnjak

14. pa jel bog samo jedan? kako sad koj kurac 3 komada? stvarao svet 5000 godina pa se smorio pa napravio isusa pa isus razapet a bog reko kul saci i ti bog ko i ja, aj i svetog duha cu i sacemo da budemo bogovi.

15. ahhahah celt ne vredi jbg

16. Glup si kao točak. Ako ne možeš da razumeš sveto trojstvo onda si stvarno glup i nema ti pomoći. Imaš jednu gangliju za igranje agara, ali ti je i ona zakržljala.

17. e a šta ako je onaj gobul sveti duh ustvari najveće mudo za kojeg ćalo i sinovac rade?

18. I da prošle godine si napisao da i dalje pališ sveće i to. Znači i dalje misliš da Bog postoji samo hoćeš da budeš kul al glup si stvarno.

19. odakle onda znate da mozda sad ova trojica nece da se smore za jedno iljadu godina pa jos nekog da ubace u drustvo? a onda taj da ubaci svoju zenu, pa onda siru familiju, pa familija ubaci tetke i tako to postane javno preduzece.
    jel onda bog orginalni bog, isus hrist koji nije orginalni ili ko?

20. rasni bog je ubio onana jer je masturbirao, najebo si nema raja

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.