DNK, teorija evolucije po Darlingu i inače, mutacije i tako to

  1. Sport grci izmislili a vama ne valja!

  2. NAVEDI MI JEDNU POZITIVNU STVAR SPORTA.

  3. Zajednistvo, kompetitivnost, imanje mnogo sportskih tema u aktivnim...

  4. DA NIJE SPORTA MOZDA NE BISMO SAZNALI ZA RASNOG NIKADA

  5. Oozitivna stvar sporta je sto je meni dobro dok igra Zvezda i sto se zabavljam. A jel se ti zabavljas citajuci kojekakve teorije?

  6. sport je droga. kad se već drogiram uzeću met ili heroin,neću sport.

  7. Je l' si ozbiljan da ne vidis prednosti bavljenja sportom, pa i samog pracenja?

  8. Super je sport kad se čovek njime bavi, bolji od sto teorija evolucije. Kad gleda, više dođe kao neka zabava, kome je zabavno. Loše je samo što previše gledanja i posvećivanja pažnje tim prenosima i kladionicama skrene čovekovu pažnju sa nekih bitnijih stvari. Ali ako ga boli uvo za te stvari i ne smatra ih bitnim, a sport baš voli i to ga čini srećnim, jbg, nek čovek uživa. Taj ne bi znao čime da ispuni vreme da nije tog sporta.
    EDIT Sećam se sranja tamo devedesetih. Da se par puta skupilo toliko ljudi da ruši crvenu bagru koliko se skupilo na nekom derbiju (a mnogo mnogo navijača je bilo za rušenje crvene bagre), ne bi Milošević dugo ostao. Eto na primer. Mogli su pametnije da kanališu energiju nego da međusobno razbijaju glave.

  9. Bio je vlasuljar sa temom sporta kao drustvenog kancera i nije dobro prosao. Don't go there.

    valsinarb vas je urnisao na toj temi sve do jednog,niste mogli prdnuti

  10. Ja mislim da će Bog najviše da usere ateiste kada umru. Više i od nekih monstruma.

  11. Ludog Čaka će upropastiti. On im je vođa.

  12. Ja ne znam kako vi ateisti mozete da zivite u saznanju da cete da umrete.

  13. bog će se iznervirati više na vernike jer je mala verovatnoća da su izabrali baš onog pravog od 3000+ koliko ih ima. Reći će pa majka mu stara celi život se klanjaš pogrešnom šta da ti radim sad, reci mi kojom mukom da te mučim nisam pametan. Ovaj atejsta bar nije smarao evo njemu kurvi i piva zaslužijo je, a ti mršte kod onog rogatog u kaizen!

  14. Je l' si ozbiljan da ne vidis prednosti bavljenja sportom, pa i samog pracenja?

    nevidim zaista.bespotrebna individua i sportista i onaj koji mu klica.jedan šutira/baca/udara loptu (da ne spominjem krlinge,bezbol,i još milion nazovisportova koji tek nemaju nikakvog smisla a uz to su straobalno dosadni) a ovaj drugi sedi i navija.ovaj prvi zaradi pare pa kupi droge da šmrče,a drugi se samo nervira i nema nikakvu korist samo štetu.i da ti pobedi taj za kog navijaš opet si na gubitku jer si se celu utakmicu nervirao badava.

  15. nevidim zaista.bespotrebna individua i sportista i onaj koji mu klica.

    Dve trećine čovekovih aktivnosti je isto tako besmisleno. Neće valjda svi sad da šetaju okolo obučeni u toge i raspravljaju o etici?

  16. kad sam nekad primoran da gledam utakmicu (tzv.prisilni konformizam) uvek navijam da bude što više golova sa bilo koje strane, samo da se nešto dešava.e sad zamišljam nekog ko se kladio na nerešeno ili na ispod tri golova i gleda navijajući da niko ne da gol!kakva je to pajserčina čoveče.opijum je slaba reč.nebih obuko dres nekog kluba da mi plate.klub.KLUB.sekta.kad ti dođu drugari navijači bolje da si pozvo jehovine svedoke,makar su ljubazni i ne smrde im noge.

  17. Sjebo sam Darvinovu teoriju. To je cisto sranje.

  18. Rasni Darvil je tebe sjebo pa te nije štedeo nimalo!
    http://www.hugooyunlari.net/img/oyun_06.png

    Sjebo sam Darvinovu teoriju. To je cisto sranje.

    http://encanta.avalonsoftware.org/idgaw/44/dib/hugo1.gif

    Sjebo sam Darvinovu teoriju

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.