DNK, teorija evolucije po Darlingu i inače, mutacije i tako to

1. Главна особина атеЈиста јесте да немају елементарно знање о религији и онда тако лупетају о "цркви", а ни не знају смисао цркве (места сабора)

Морам се сложити са Грањком. Одустао сам од даљег дискутовања када сам видео постове типа БОГ ГУРА ПЕШАКЕ ПОД АУТОБУС КАКАВ ЈЕ ТО БОГ ЗАШТО ЛАЖЕШ БОЖЕ ЗАШТОООО

Људи, не знате елементарне ствари о религији, под број 1. Ту не мислим на оно што сте чули од попова и њихово серендање типа АКО ЗГЕШИШ ИДЕШ У ПАКО и БОГ ТИ УЗЕО ДЕТЕ ОД 5 ГОДИНА САД ЈЕ КОД ЊЕГА У РАЈУ

Зато ова тема заслужује да буде истролована чим се Расни врати са Баније, једноставно не заслужујете боље лоло

2. Зато ова тема заслужује да буде истролована чим се Расни врати са Баније

Mene muka uhvati kada vidim da neko spominje rasnog kako on nešto troluje. Mali je zaluđenik jbt

3. У недостатку бољег израза морам написати да тролује, не знам како се зове то што он ради..

4. не знам како се зове то што он ради..

Trudnička histerija?

5. Еуфорија млађаног крпеља у терању

6. skousere opet si došao da kenjaš o crkvama i religiji na temi o biologiji.

7. Ма случајно навратио, видео занимљив пост па реко да одговорим, нека нећу вас више прекидати..

Иначе за сад Грањка качи боље слике, овај пост је победио

http://vukajlija.com/forum/teme/61376-dnk-teorija-evolucije-po-darvinu-i-inace-mutacije-i-tako-to?strana=58#post_2824782

љубац

8. ahahahahahahaaaahahaha Grujane, ti si kralj...verovatnoca da se taj nadje je ista ko i da bradonja promoli glavu kroz oblake..

ne slazem se uopste da tema treba biti istrolovana, dobra je tema ali je otisla na drugu stranu...ima tu jos pitanja u vezi teorije, gde su prelazne vrste, kako ni jedna bas prelazna nije ostalka ziva, kako su neki fosili postali fosili a neki nisu, ali mi znamo je li, da ih ima, onda kako samo dobre mutacije, gde su nusprodukti, krave sa tri roga na primer..jebem li ga, sam Dravin je imao neke rezerve prema svojoj toriji, ako ste procitali poreklo vrsta videli ste a ovi danas njegovi takozvani sledbenici ubijaju...valjda zato sto je to jedina teorija koja je kontra onoj verskoj..

9. Царо, глупаво је називати људе у цркви кукавицама, јер су то наши људи који су се за нас и нашу земљу борили као прави јунаци. Ваљда си толико образован и знаш да су готово све српске устанке водили или предводили црквени људи, свештена лица. Ако су они кукавице, онда је твој праг интелигенције на том нивоу да немамо о чему даље да причамо.
    И иначе, твоје схватање о религији је такво, да ми је просто јасно зашто си толико исфрустриран и агресиван према истој. Велика количина незнања, предрасуда и мржње. Тужно.

Крпо, ви атеЈисти сте први почели опет да лупате глупости о цркви, а причамо о биологији. Ти ниси хтео да одговориш зашто ниси урадио ДНК анализу да ДОКАЖЕШ своје ПОРЕКЛО а прдиш о доказима о пореклу неког костура из доба креде. Испаде да имаш више доказа о постојању мајмуна из мезозоика него о свом сопственом постојању. Пошто на то ниси хтео да одговориш, троловао си тему помињући религију, знајући да ће доћи твоја братија да те заштити од одговора.

10. post je brutalan, ali uber nubovski obzirom na potrebno vreme kreiranja istog.

Mislim da taj čovek najviše vremena provede smišljajući postove. Teška opterećenost

Innache kul

11. procakulali smo lepo, zelim vam laku noc.

12. verovatnoca da se taj nadje je ista ko i da bradonja promoli glavu kroz oblake

To i velju, imamo nedokazno protiv nedokazivog.

13. Ваљда си толико образован и знаш да су готово све српске устанке водили или предводили црквени људи, свештена лица. Ако су они кукавице, онда је твој праг интелигенције на том нивоу да немамо о чему даље да причамо.

DOBRO JEBENO DA LI KONTAŠ DA KADA KAŽEM DA NEĆU DA SE SABIRAM SA KUKAVCIMA USTANOVIŠ VREMENSKU DISTANCU IZMEĐU LJUDI KOJE SI NAVEO I MOJE NEMOGUĆNOSTI PRISTUPA VREMENSKOJ JEBENOJ MAŠINI U KURAC JEBEI

14. I reci mi samo još da je uloga crkve kroz vekove uvek bila ista, sabirnička, o reci mi...

15. Царо, највише времена проведем одговарајући, мени то долази у тренутку, а не оптерећује ме. Молим те да личне дијагнозе свог стања не пројектујеш на друге саговорнике. Веруј, једино што ме овде оптерећује јесте прича о смањењу броја запослених у јавном сектору. Све друго је глупо.

16. Polako, Cara, mogu na mečku i BMW komotno da se montiraju nosači za broving, jaka šasija, možda opet budu predvodili :)

17. о смањењу броја запослених у јавном сектору

Ovo svakako ide u prilog teoriji evolucije lolo

18. e jebiga, reko laku noc ali samo da odgovorim Grujnu..

za veru nisu potebni dokazi...

aj laku noc...:)

19. Iskreno Granjka, jako ti želim da popušiš otkaz, ako ne smanjenje plate već u međuvremenu

20. Granjčilo je Rasni, koroz 20 godina.

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.