DNK, teorija evolucije po Darlingu i inače, mutacije i tako to

1. nije dobar sajt zato sto ne verujemo u ono sto i ti?..ajd okaci jos jednom onaj dokaz da bog ne postoji, molim te, mnogo je dobar...

ja verujem u svoje poreklo, nemam nikakve dokaze sem fizickih slicnosti sa roditeljima ali verujem...ali ja nisam teoreticar evolucije, ja sam vernik, los vernik ali jesam..

cak stavise otisao sam korak dalje i verujem da su i ova deca koju imam moja i volim ih ko svoju...

2. jedini realan problem evolucione teorije je što ne ustanovljuje da li su nasledne osobine kontinualne ili diskretne varijable, što je više problem mikrobiologije, ali je opet ključan za pitanje evolucije, a zapravo nije ni problem već je paradoks, jer nije ni jedno ni drugo, i jeste i jedno i drugo.

ja volim da verujem da su naše analize površne i da se sintetičkim mišljenjem evolucija može bolje promisliti, iz ugla prediskustvene preraspodele moći i odnosa dominacije, podređivanja i subverzije sila unutar prirodnog samopokretanja i njene rekonstrukcije naučnom (?) epistemologijom. empirija a i naučna analiza se bave posledicama, sastavljaju mehanički nešto što se već zbilo, bez uvida u pravu genezu... zato otud paradoksi

neka vas misli grizu kao pirane

3. jebga Oce, niko te nije razumeo pa ne mogu ni da odgovore...

4. koji crni svi, samo dva čoveka na 57 stranica teme.

http://mashable.com/wp-content/uploads/2013/07/Lion-King.gif

VUKAJLIJA JE NEKAD BIO DOBAR SAJT SAD NIJE DOBAR!!!

http://www.reactiongifs.com/r/tbss.gif

Granjka, tvoja sorta je imala bolju adaptivnu vrednost, bila je prilagodljivija i proširila se internet cevkama istovremeno istrebljujući sve ostale. Dominirate i postali ste ono što su bili veliki gmizavci u mezozoiku.

http://www.reactiongifs.com/r/f-p.gif

Sami ste dokaz evolucije koju negirate.

http://media.giphy.com/media/EmkH3FmSmMoz6/giphy.gif

Nestrpljivo iščekujem neki asteroid da vas makne sa trona.

http://media.giphy.com/media/I9An1NhP6OQFi/giphy.gif

5. Znači oče, hoćeš da kažeš kako sintetičkom interpolacijom možemo da dođemo do n-te iteracije slobodnog procesa koja bi faktički dokazala teoriju evolucije u polju verovatnoće genetskog koda? A istovremeno empirijski da posmatramo uticaj svake iteracije posebno, projektujući njegov jednodimenzioni snimak na osnovni kod, slično kao što je uradio Hofman dokazujući svoju teoriju egzogeneze člankovitih protozomboida (przenia tandarabrocius) pod uticajem subverzivnog interdirekcionog vektora?

Zanimljivo, vrlo zanimljivo, nisam stručnjak za teoriju spatialne sukcesije ali čini mi se da bi moglo da upali, čudno mi samo da se ovoga niko već nije setio.

6. Оц Јоил
    jedini realan problem evolucione teorije...

...су агресивни, затуцани еволуционисти. Све друго није проблем.

7. jedini realan problem evolucione teorije je što ne ustanovljuje da li su nasledne osobine kontinualne ili diskretne varijable

Ako je ovo jedini problem onda da ga rešimo. USTANOVLJUJE! TA DAAA. postoje i diskretne nasledne osobine (broj pstiju na ruci recimo je diskretna osobina), a postoje i kontinuirane - ukrstiš biljke sa crvenim i belim cvetovima i dobiješ (između ostalih) i ROZE CVETOVE - intermedijerna karakteristika.
    Problem je što lično neznanje širite na opšte neznanje, odnosno JA NEZNAM => NE ZNAMO, NIKO NE ZNA. Nie baš tako, ako ti nešto ne znaš ne znači da niko drugi to već nije ispitivao i da je na istom nivou ko i ti. Nemam pojma ni ja o nekim sportskim događajima pa ne idem na sportsku temu sa postovima tipa MI NE ZNAMO DA LI JE ZVEZDA POBEDILA TOG I TOG; NEMA DOKAZA ZA TO; TO SE NE ZNA. ljudi prate, pa znaju, tako stoje stvari oc.

ja volim da verujem da su naše analize površne

i ja verujem da su tvoje analize površne

8. promašio si poentu truleks, pročitaj grujanov post

9. Oc joil daj neki jeben post. Zakuvaj temu, ne samo ovo suvoparno prangijanje slovima i tekstom

10. ukapirao sam, ali kasno... Granjka je već zakuvao lonac već sam bio u stanju kao rasni pre neki dan. Ribanjka.

11. Truleks, ljudi prate, gledaju, vide, pa onda znaju i ti cujes...al nije isto kad cujes da je zvezda osvojila prvenstvo i kad cujes da su nasli piltdaunskog coveka a posle ispadne da ga nisu nasli...bilo bi isto da zvezda nije osvojila, ali eto jeste..

a jel znamo da li je nadjena ta karika koja nedostaje, taj neki covek koji je prethodio homo erektusu ili nije?

12. koliko bi samo celo postojanje izgubilo smisao kad bismo zapravo otkrili istinu o svemu tome. LJudima nije dovoljan ovaj život koji imaju, pa veruju u crkve ne bi li dobili popravnu priliku, makar u iluziji, i to je neshto

13. Caro a ko prica o crkvama?..ja ne verujem u crkve...

14. Na to se svede na kraju krajeva. Sve što ima veze sa svetom knjigom završi u crkvi.
    Jesi ti u tripu da postji neka univerzalna vera ili osećajpojedinca?=

15. a jel znamo da li je nadjena ta karika koja nedostaje, taj neki covek koji je prethodio homo erektusu ili nije?

JESTE, zove se STEVA. On je ustvari razlog što danas ima toliko gejova!. Bio je brat od adama po evine linije.

16. Царо, опет ви несносни атеЈисти не можете да не потпирујете ватру глупим коментарима. Овде је реч о доказима, а не о цркви. Главна особина атеЈиста јесте да немају елементарно знање о религији и онда тако лупетају о "цркви", а ни не знају смисао цркве (места сабора). Држите се незнања о еволуцији. "Црква" за Индијанце је цела шума и сва природа, па су они и даље религиозни. То вам сигурно прави збрку у главама.

17. Caro, ja sam u tripu da svako odgovara za sebe i svoje postupke...ja sam vise puta napomenuo da sam nikakav vernik, verujem da postoji Bog a ako postoji Bog postoji i djavo, ali se nicega ja ne pridrzavam, ni posta, ni odlaska u crkvu, pijem, kockam, drogirao sam se, ucestvovao u ratovima, da sad umrem, sad ovog trenutka pakao mi ne gine, direktno bez skretanja...

ali se trudim da budem bolji...pre svega otac, pa posle sve ostalo...

Truleks, jako duhovit odgovor, ko iz kursadzija...i verovatno jedini, zato sto je mnogo glupo da kazes nije...

18. Granjka jebe mi se za šta je ovde reč jer temu nisam pročitao, čak nisam siguran koji je naslov. Random upadam na teme kad vidim zanimljive likove poput recimo javia pa sa njima prochetujem rech dwe.

Za mesto sabora mi se isto jebe jer mi ne treba sabiranje sa random kukavcima.

То вам сигурно прави збрку у главама.

Haos kako sam se zbunio

19. Realno, sve i da sutra neopozivo dokažu teoriju evolucije bole te kurci. Jebiga, verovatnoća nalaže da svako od nas u svom porodičnom stablu par milenijuma unazad ima i lopove i ubice, i kurve, i manijake, paz' da se ne potresem zbog još jednog majmuna skroz negde nazad na listi. Isto i da se sutra ukaže bradonja na oblaku i kaže 'ja sam vas stvorio glavom i bradom jebem vas sve odreda u usta nedokazna', i šta - ništa, kažeš hvala i nastaviš šta si radio do juče.

Teorija ko teorija, nije loša, nije ni savršena, neke logike ima i mi trenutno bolju nemamo, biće.

20. ja sam u tripu da svako odgovara za sebe i svoje postupke

SLažem se 1/1.
    Uteha u veri proizilazi u SPASU, spasu od svojih i kolektivnih grešaka. LJudi koji su svesni odgovornosti svojih postupaka nemaju potrebu da ovako isteruju na sajtu, kao neke pichkice lololo

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.