DNK, teorija evolucije po Darlingu i inače, mutacije i tako to

1. svako skoro koga sam to ovde pitao,shvatao je to kao neki napad nesto,zabrinem se sta sa glavom mu je

zato shto se pricha o jako jako ozbiljnim stwarima, koji se tichu direktno nasheg postojanja i nemoj da mi ti prichash, znash ti qrac kako je nastao svijet LOL

2. Stvarno bi mogao da izbegavaš to glup moron retard. Šta sad, on ti čačnuo evoluciju i ti se toliko iznerviraš da ne možeš drugačije nego da vređaš? Za koj je kurac onda banovan rasni? Ili bilo ko?

Pogotovu što je čovek u pravu. Medicina je postojala i pre nego što je Darvil krenuo da se vozika Biglom i svakako bi nastavila da postoji i bez postavljanja teorije evolucije. Tvrditi suprotno je, hm, u najmanju ruku pretenciozno.

3. http://www.blic.rs/data/images/2011-02-11/115894_105-reuter-jerry-lampen_orig.jpg

Ne, ne može se objasnii mutacijama da ja polarni medved spontano dobio belu boja krzna

4. Pa nije spoontano. Jebo je se. Nego ne razumesh

5. Jebo je se

Spontana jea bachina

6. ЛООООООООЛ то није међед него тигар

7. A nemoj me jebat, lichi na bijela medžeda

Zipa, ovo dvoje će imati dete sa eventualno dve glave, al samo je pitanje koji gen je recesivan i ne prebacujena potomstvo

http://zena.blic.rs/data/images/2014/07/04/17/65251_profimedia0198069844_630x0.jpg?ver=1404487036
    za teške perverznjake ima i nastavak teksta
    http://zena.blic.rs/Porodica/24589/Sijamske-bliznakinje-konacno-pronasle-ljubav-i-to-u-istom-coveku

8. курац као тестера
    мука моја црвена
    режем тијела напола
    волио бих да присуствујем сносхају

9. Pa jebem ti dan današnji..... Blic ženo jebena. Još porodica section....

Da nije bilo evolucijoo ne bi bilo ovakvih stvaree. Ubijmo evolucijoo odmah!

10. Kako zanimljiva kombinacija. Da li je to trojka ili dvoipojka? Mislim da je svakog pomalo zagolicala misao šta su u stvari radili i kako.

11. Djevojka dvoipojka

Tata je imao problema da joj kaže OJ ĆERO JEDINICE

12. Zipa, ovo dvoje će imati dete sa eventualno dve glave, al samo je pitanje koji gen je recesivan i ne prebacujena potomstvo

>2014.
    >i dalje misli da se sve osobine nasljećuju autozomno dominantnim načinom nasleđivanja

13. DOBROVECE,malo transferises

14. Doduše, od pojasa naniže jedna žena. Ali od pojasa naviše... Da li obe osećaju na isti način šta se dešava naniže? Kako su masturbirale pre toga, da li su morale da se dogovore, pa su vukle slamku koja će to da odradi? Šta jedna oseća dok se druga posvećuje oralnom seksu? Kad se jedna uzbudi, šta se dešava drugoj u mozgu? Neverovatan fenomen.

15. >i dalje misli da se sve osobine nasljećuju autozomno dominantnim načinom nasleđivanja

https://thismighthurt.files.wordpress.com/2008/10/ears.jpg

U U A A A A U AAAAA A A A

16. MAJMUUUUUNEEEEEE

lololololo

17. Doduše, od pojasa naniže jedna žena. Ali od pojasa naviše... Da li obe osećaju na isti način šta se dešava naniže? Kako su masturbirale pre toga, da li su morale da se dogovore, pa su vukle slamku koja će to da odradi? Šta jedna oseća dok se druga posvećuje oralnom seksu? Kad se jedna uzbudi, šta se dešava drugoj u mozgu? Neverovatan fenomen.

Živci koji su u vezi sa čulom dodira jezika i dobrog dijela usne duplje su kranijalni, to jest polaze direktno iz mozga, što će reći da dok jedna blajvi druga ne osjeća ništa.
    E sad, kapiram da ako se stimulišu spinalni živci (oni koji polaze iz kičmene moždine) da tada vjerovatno osjećaju obje.

Čak ni ovo pro što sam rekao ne mora biti tačno za sve kranijalne živce jer neki od njih polaze iz nižih (topografski gledano) dijelova mozga a ja nijesam baš sad pri čistoj svijesti pa mi je muka da skrolujem gore da vidim đe im se dijeli kičma

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.