DNK, teorija evolucije po Darlingu i inače, mutacije i tako to

1. Tom logikom bi se vec radjala deca kja nesto znaju osim par instinkta. Tipa da pricaju barem malo.

Pa deca i pričaju čim se rode. Samo im nije usna duplja dovoljno razvijena. Već nakon godinu dana i progovore. To je to.

Ne znam chemu tolika zhurba

2. Ne znaju da pričaju, znaju da ispuštaju zvuke. Ako bi se prenosile stečene osobine, do sad bi bebe napredovale od sranja u gaće i plakanja. Za ovih recimo 150000 godina ljudske evolucije.

3. Da je moguće ovo što Čak kaže i Oc Joil i Truleks krpa, to bi beć bilo Božije delo.

A svi znamo da Bog ne postoji pa je zbog toga nemoguće.
    NAZHALOST

4. Granjka je dokaz da Bog postoji, ali ne i da je nepogrešiv.

5. Ala serete. Pa kako ste tako glupi. Nucnici sve sto izmisle urade to zbog para i napredovanja u karijeri.
    A psihijetre ova tema ne bi ni zazivela da nisam ateiste polivao vrelom spermuljom.

6. Al je zaživela, do jaja... Toliko gluposti na jednoj temi retko gde sam pročitao.

7. CITAS ZENU BLIC AHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA AAAAAAAAA ZENA BLIC AHAHAHAHAHA

8. Kladim se da si sad i ti pročitao.

9. Valdemar
    Granjka je dokaz da Bog postoji, ali ne i da je nepogrešiv.

Опа! Јеретик. Де, јави се Дарвиловим еволуционистима, ти си карика коју су толико дуго тражили.

10. Опа! Јеретик. Де, јави се Дарвиловим еволуционистима, ти си карика коју су толико дуго тражили.

Hahhaa, kao, utata, nisam ja kreatura nego ti :) Na nivou O. Š. Ili ti danas nije dan, ili ti je otupelo sasvim sečivo ironije. Evo ja povoljno oštrim, pa se ti javi.

11. Brate, da nema Granjke forum bi bio mrtav i dosadan. Šta god da piše, kolike god gluposti to bile, svakako su interesantnije od svega što su napisali Rasni i Pakao Juga. I od skoro svega što napiše recimo Fender (ako izuzmemo potresne ispovesti, one su kul).

Fali mi Valsinarb. Voleo bih da čitam teme na kojima se ovi raspravljaju, jedino što mi je krivo je što mi se čini da su obojica jedan te isti lik.

12. tomdrile gde su te reference? ja ne vidim na ovom sajtu reference sem što u opisu profila novinarke stoji: Eleanor Robertson is a writer and feminist.

13. Hahhaa, kao, utata, nisam ja kreatura nego ti :) Na nivou O. Š. Ili ti danas nije dan, ili ti je otupelo sasvim sečivo ironije. Evo ja povoljno oštrim, pa se ti javi.

Када проспеш дебилну фору, такву исту добијеш назад. Зар би разумео нешто оштрије када пишеш тако тупе ироније? Да, тачно - непресушни си извор оштре ироније.

14. 91 страна л0л

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.