Prijava

naravno, prvi red obavezno dobije dojavu iz holandije gratis

Ја бих пре смрти снимио говор у коме бих свима присутнима све рекао, и добро и лоше. И да буде пуштен над раком, на великом видеобиму. То кад бих био сахрањен, ал мене ће да кремирају, па пропаде забава обраћања публици. Можда ћу гутати капсуле динамита пред смрт, чисто да саботирам и крематоријум. Мрзим смрт.

e valdemare, koliko košta kremiranje i koliko je to uopšte popularno i rasprostranjeno u srbiji? kontam da si se raspitivao

Нисам нешто посебно, капирам да ћу још мало да поживим, има времена :) Колико сам чуо, кошта исто колико обична сахрана, с тим што ако хоћеш да умреш као хришћанин, мораш да добијеш дозволу од Цркве, чини ми се да то мало кошта. Ако ти се чува урна у њиховом депоу, плаћаш некакав годишњи закуп сличан цифри плаћања гробног места. Али кремација по цени обичне сахране, па после просип у некакву реку, непроцењиво. Шта има да ми долазе и цмиздре, или да ми доносе ускршња јаја на гроб, или да кољу неке овце на четерес дана? Букт и готово.

slažem se, plus nema šanse da te živog zakopaju. :D mene istripovali glupi filmovi pa kontam bolje da me spale, a nema ni drame na groblju što ti kažeš

dobro je što je dostupno, mislio sam da je procedura jebenija i da je skuplje

А шта кад дође Христ по други пут па обави васкрсење мртвих, а тебе дигну у пепељару од фиће?

pa nek se potrudi malo jbt, za šta sam postio ceo petak

А шта кад дође Христ по други пут па обави васкрсење мртвих, а тебе дигну у пепељару од фиће?

Kako svetim ljudima spaljenim na lomači, tako i meni :) Nadam se da poduhvat neće biti teži od hvatanja glista i crva i teranja istih da ispovraćaju deliće pokojnika.

А не би било лоше да то буде Иво Андрић, јер би онда мудре речи са моје сахране обишле свет у виду ФБ цитата.

Змај од Шипова