Prijava

Paun91

Пародија снобови, пардоија. Колико треба да се црта?
Јебем вас у та културно узвишена уста

LOL NOOOB

Rekoh mu ja da on ne bi parodiju prepoznao da ga po glavi udari.

Ne znam da li ovo da ide ovde ili u transfer blama.
https://www.youtube.com/watch?v=v8mlsED1wT4

Ne bi bilo prvi put da se nešto nađe na obe teme.
Pozdrav Valdemar, nepozdrav Amidžić!

Pa normalno, ko ne bi bio zadovoljan kad je poplavljen.
http://www.dodaj.rs/f/j/hj/3GsyjBn2/untitled.png

Vučić povodom svog potencijalnog prisustva u Srebrenici: "Hajde da uradimo nešto što nije samo slikanje i gluma", i onda pominje hipokriziju. Vučić. Looooool

Ne mogu docekati pocetak emisije. Jos samo nekoliko sati do devet. Nadam se da nisam toliki baksuz da mi nestane struje ili se desi nesto slicno.

ovo je spic derane.

Emisija je (koliko citam na U92 sajtu) ocekivano rezirana - cim sam video da je tu urednik Vucicevog Blica, odmah sam to i znao, pa mi na pamet nije palo da gledam protuvu.
Ono sto me donekle iznenadjuje jeste da su osim te predstave "pokrili" i komentare - 99% su botovski, od 3 komentara koja sam poslao nijedan nisu objavili.
Drugim recima, plan je u startu bio "pojavi se sa nekoliko satro opozicionih novinara, podeli im pitanja koja ce ti postaviti, naredi da se stopiraju ruzni komentari - i sutra na press-monologu kenjaj o slobodi stampe".

http://www.kurir.rs/vesti/politika/susret-vucic-i-rama-culi-smo-sta-su-rekli-a-evo-sta-kazu-njihove-kravate-clanak-1797119
Kurir izobjašnjavao šizenje

Međutim, ono na šta retko ko obrati pažnju dok ih sluša jesu njihova odela. Ona su ogledalo osoba, posebno kravate za koje se veruje da šalju važne poruke.

Premijer Srbije odabrao je da danas ponese plave nijanse, a kako se veruje, plava kravata govori o tome da ste osoba kojoj se uvek može verovati. Vlasnici plavih kravata su dobri govornici, glasni su, imaju stila i vole sa entuzijazmom da propagiraju svoje ideje.

Nasuprot njemu, Rama je odabrao crvenu kravatu koja po verovanju simbolizuje želju za dominacijom. Ovu boju kravate biraju osobe koje žele da pokažu svoju snagu i nadmoć i pojačaju svoju grlatost u datoj situaciji. Takvi muškarci obično okolini žele da daju do znanja da su u centru pažnje.

EDIT
Komentari takođe objašnjavaju

Rama gori od želje da nadvlada sve, ali mu u ovom slučaju to baš i nije pošlo za rukom.

umri o ti tuzni covece