Finale Aba lige Cibona - Cedevita

1. U pvt djoni

kome li si ti poslo pvt konju jedan

2. Meni je poslao PVT, ali ladno je slao poruke nekom liku na fejsu da ga odbanuje....jebi se rasni, ne mogu da se naljutim na tebe ahahahahahaha

3. Možda poslao greškom dzoniju štuliću a ovaj tripovo da je to neko kome je ugasio jutub kanal hahahahhahahaha

4. То је могао да буде само неки циганин који такође не зна да пише Џ, који се потписао са "ђони курајберовић или слично цигањско презиме", расни тако куцао и оно изашло, ко зна колико се смејао јер је мислио да је тај циганин у ствари џони, хаха, гарант се сад разочарао и ћути.

ИНАЧЕ, НАША ЦИБОНА ЈЕБЕ ВАШУ ЦЕДЕВИТУ ЈЕБИИИИИИИИИ ЈЕБИИИИИИИИИ

5. hahahahahahhahahahahaha
    pa majku ti ciganjsku jebem
    dal si ti realan

zamišljam zbun lika kome šalješ iljadu poruku u minuti
    on ti jebe majku, lik planira da zatvori profil

a ti moliš samo malo duđeš kad je derbi

ahahahahahhhahhahahahahahahhahahahahah

6. Ma poslao sam mu 20 poruka minimum. E jesam glup. Al neko mi je rakao da je to djoni.

7. Mogu da mislim šta je lik pomislio kad je ovaj počo da mu šalje sto poruka ahahhahahah

8. Ma poslao sam mu 20 poruka minimum

svoji smo, ispovedi se. kolko?

iskopiraj prepisku pa da mrem

9. RASNI KOPIRAJ PORUKE HAHAHAHAHHAHAH

10. AKO NEKO SA OVOG SAJTA ZNA KO JE TAJ RASNI
    http://images.kurir-info.rs/slika-900x608/vestern-dzoni-dep-1328585176-98307.jpg
    IL NEK GA ODBANUJE IL NEK MU SE NAJEBE KEVE, ŽIVOT MI UNIŠTI

11. Браво Цибоси. Овај Шарић невиђена играчина, невиђени готивац. ДОЂИ У ЗВЕЗДУ ЛЕГЕНДО!!1

12. Sad sam na tabletu sutra idu printovi.

13. О виде Расног, ђес мајкане

14. Sad sam na tabletu sutra idu printovi.

javi pre puštanja printova, didem po tabletu

15. sime pročitaj prošlu stranu ima da te zaboli stomak

16. И ХРВАЦКА ШАХОВНИЦА СЕ ВИЈЕ АРЕНОМ КАК КРАСАН ОСЈЕЋАЈ

17. Саћу видјет кај се десил, факат сад уђох на сајт

18. Meni je poslao PVT, ali ladno je slao poruke nekom liku na fejsu da ga odbanuje....jebi se rasni, ne mogu da se naljutim na tebe ahahahahahaha

аххххххххххХАХАХАХАХАХАХАХХАХxaxaxАХАХАХxaxaАХАХАХАХАХxaxАХАХАХАХАХАхахахахахахахахахахахахахадо2г3ибгбг4ибхг4иб123убрб

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.