Ко последњи победник 10....

1. U Srbiji ako dobiješ kafu onda je OK :-)))))

2. ljudi....kako ste??:(

3. pomakni se citizen jer nisi fer...:-)

4. nije mi dobro...:(

5. haha
    bas smesno

udarila su me kola kad sam isla do grada (na pesackom prelazu..mamicu mu)

jbt boli me noga,rame.posekla sam desnu saku....;'((

6. a u p*materinu.... i ti si na Vukajliji umjesto kod doktora ???

7. ma zadrzala sam se od 10 pa do sad kod lekara..

pa reko da vam se javim..ako brinete sto me nema

8. a vas bas zabole **

9. Žao mi je.
    Batali ti danas Vuku, odmaraj, a pobedićeš sutra.
    Poz

10. ma lakse mi kad sedim

sg ce mi doci prijatelji neki...
    pa cu se onda odjaviti..

11. A ja danas napisao vic na tu temu, plus ovo za dane...idem da se pokrijem ušima, i da tiho dišem.

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.