Ко последњи победник 10....

1. Видиш како се трудимо?! Нико неће то да нам призна, ц, ц, ц...

2. ma zbrisali mangupi....:)

3. Утерали смо им...
    ...стра' у кости.

4. UVEK ERIKA...

njanjanjanjanjanja

5. N, ljubim te :* Znaš da je mene samo jedan strah spopao, gde za novu godinu da idem.

6. Па... ако нас о5 победиш на овој теми, тражи од модератора да ти обезбеде нешто. ;)))

7. Па ће бити оно... "Откако сам дош'о до славе и пара, пуштају ме преко реда да купим цигара." :))))

8. Браво ПСВ. :)))))))))))

9. Bane, ne brini, evo neću ti dirati citiženku, ooooooooooo smrtniče :)

10. А шта, Ситизенка већ пала Банету у... руке? :))))))

11. jel vi to mene PALITE mene ILI sebe ha ha,ma iš....:))))

12. ma ne znam, ja se našalio sa citizenkom, on odma beli luk u ruke i meni pod nos, pa kolčeve. Eto od jutros pokušava da me se kurtališe(bezuspešno)

13. ili je ERIKA ljubomorn,ma nijeeee:)

14. Бане, ајде о5 напиши шта си 'тео. ;)))))
    И мојне ти нама иш, па нисмо кокош...
    ;)))))

15. ЈА љубоморна?? Хехе. А на шта?

:)))))))

16. JA SAM ERIKA UVEK UZ TEBE!!!!!!!!!!!

17. od kud ja znam,pa ti mene PROZIVAŠ,ovdi!??ako ćeš da me prozivaš uradi to LIČNO:)))

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.