Ко последњи победник 10....

1. Bane novi pobednik! čestitam Bane, čestitam! citzen čta si se smorila? Igraš igrice i super! Pa ne možemo uvek baš svi da budemo konektovani...

2. ne spominji mi banetovu pobedu...:)

3. mrzi me da seckam okolo

4. Zamalo pa tvoja drugarica ni kriva ni dužna da pobedi!;-)
    Nego što ne definiđeš nešto? Po definicijama se upoznamo ovde najbolje...Definiši nešto da znam sa kim imam posla!;-)

5. evo odlicno mada vidim da me pratis:)
    nego nesto te napali veceras

6. ma nju muči neki tip.oće-neće:))

7. nikola jes ti to nesto definisao nama kad te nije bilo?

8. gorim,znojim se,za svoj zivot borim se...(aca lukas)

9. Lutam, danas sam sa ženom obilazio malo grad-raspustila se, pa malo da i ona bude van čkole ! ;-) Al kad je ona slobodna ja manje vremena provodim na Vukajliji...;-(

10. šta to,tj kooo tooo:)))

11. Izbacio danas 4 definicije...

12. Nikola da se raspust sutra završi ti bi PROCVETAO:))

13. ne citi,tebi nee:)))

14. eee nikola...pa ti je posalji u provod(kao zasluzeni)pa se ti druzi sa nama:)

15. Ne, Bane, procvetao bi moj život na Vukajliji...Ovako moram ženi da se posvetim...Oženićeš se i ti pa ćeš videti da kompjuter u braku baš i nije sjajna stvar ako ne surfuješ zajedno sa bračnim drugom...

16. Bolje vas našao :)))

17. Gde si čoveče,pa ti još malo pa ukor:))))

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.