Jebačka muzika

1. Opa, vidi Šomare kako je napustio mentalitet vrelog novobeogradskog asfalta i postao prefinjen momak. :*
    Prejebena pesma, čak mislim da sam je kačio na temi, mada je ceo taj album prejebački!

Pozz

2. Brate, i ja gotivim JD, ali kako ih uopšte možeš svrstati u jebačku muziku? Oni su idealni kad tražiš razlog da se kobejnuješ.

3. kakvo je ovo sranje ljudi moji, ova Sleep with me, jel je ovo moli da spava sa njim hah šta je u tome jebačko?

Molim te
    spavaj sa mnom
    jer trebam nekoga.

Oh, ti me gledaš,
    gledam te...
    svijet tone...
    tamna je noć...
    mmm...

4. Šta ćeš seksije od finskog BDSM industrial dens metala?
    https://www.youtube.com/watch?v=wpweFnWQSvg

5. Nije jebo ko nije pito. Što ne bi bila jebačka?

6. neki nisu skapirali da nije naslov teme 'jadnička muzika'

edit: realno čak je i džoja jebačkija od iglsa i kissa

7. pa dobro možeš pitati na ovaj način i dobiti i jebati ali to već nije jebanje nego
    a) jako dosadan seks
    b) jako dosadan seks + pitanje: ''Jesi li svršila;) ?''

8. lolo zamisli jebeš ribu uz iglse
    a riba nije riba nego debela meksikanka što smrdi na alevu i kojoj se zulufi spajaju ispod nosa

9. Na onoj Djudizam stranici na fejsu bio link kako je neka riba izbola cimera jer nije hteo da prestane sa Iglsima i pored činjenice da ga je opomenula, lololo.

10. ne moze bit jebackije od bon jovija - dead or alive

11. i kriptonajt od tri dors

12. beloved some - imagination

bombfunk - fristajler

13. ili uz Fil Kolinsa:
    - JESI LI SVRŠILA?

ona ne može odgovoriti jer je radijator.

14. kemikal bradrs galvanajz

sjeticu se jos ponecega pa cu postovati

15. slažem se za Džoj Divižn, osim ako ne jebeš neku rezačicu vena. Inače Decades najjača njihova stvar meni

Edit: Neka te ništa ne brine, iz Dečko koji obećava, neću valjda da se prodam za jedan šamar :)

16. Tipovi jebu uz treševe najgore, nemoj da se zanosimo...

17. Otvarac teme rekao je :

Pesme koje luče kuloću, pesme koje mislite da Čarli Šin, Dejvid Duhovni, Dimitar Berbatov i Ron Džeremi vole da slušaju dok puše cigar.

Pesme koje biste slušali tokom popodnevnog odmora od danonoćnog jebanja, šmrkanja koksa, pijenja, trošenja evara i ostalog.

oc oil ubo sa onim album sa prosle strane, imalo je i jos par pozitivnih postova, ali mora to bolje

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.