Надовезивање речи 3...

1. Шаде. Kratko, i jasno negira navode jedne interesne grupe, locirane na Bežaniji, koja prodaje paradaiz na veliko u sklopu Vidikovačke pijace i šporete na vodu, bez namjere da osvoji Rušanjsko tržište. Време данас, sutra i prekosutra utiče na potenciju domaćih životinja, koje ne mogu bez one rabote, mada se vrlo uspešno razmnožavaju deobom. Ponekad im јануарско ljepilo otvori vitalne organe pre nego dr.House pogleda u kitu cveća koja se tu našla sasvim slučajno. Sejo je rekao, jasno i glasno:Na danasnji dan, pre sto godina,ja i moje petoro brace, izvršišmo ubistvo! Policija je vrsila istragu ali се понапијаше и otvorise slucaj o sletanju muha na свежа говна stvorena od jedne tete razapete koja је била ћелава i lijepa kao jedan panj na изложби олдтајмера ciji je vlasnik izvjesni Bregovic Goran po zanimanju успешни јебиветар i izbjeglica iz Drvengrada koji voli plakati zbog, зато што и то тако разлога! Mada jedan princ od breskve ima превише младе пилетине koju ćemo odmah da preskočimo, због дизања testa koje je baba ostavila na šporetu, za uštipke, ali je mali i crni i zeleni mrav uspio da изађе пре печења, и shvatio je da је Кеба ипак циган и то окорели navijač novosadske Vojvodine koja бриљира у покеру i uspešno krije keca u rukavu od baba Vangine vune jer je danas sreda, i biće prekjuče kada dođe prekosutra, a to inicira да размисли о onome što ste radili juče, kada nikako nije mogla da bude sreda, jer je bio utorak dan kada konji plešu u rozim trikoima skupa sa plesačicama (čitaj, jahačicama) u kratkim suknjicama koje ništa ne otkrivaju. Промрзлине smaraju zečeve koji bi да пасу а не једу снег,iako prave Snješka Bijelića samo bez zečijih ušiju, jer uši ionako otpadaju na ovoj hladnoći pa zečevi ustvari tancaju na jednoj lisici jer због глобалног отопљавања i protesta vezanih uz sindikat obožavatelja jedne retke domaće životinje koja nikada nije videla Džedaja uživo i pila tekilu u isto vreme povraćajući po mapama "Trećeg Rajha". Ali kad ono hoćeš pojavi se Adolf Hitler iz neki šibljak kulirajući, kao da se ništa desilo nije, mada su pojedini vrapci tračali o njegovom seksipilu i непролазном шарму импотентног блудника koji, kao razjareni lav ide da te proždere, dok u lavoru pereš prljave gaće, rizikujući da umažeš ruke od sranja koje si sam posrao.
    Меланхолија, stanje u koje upade autor ovoga teksta ponekad zakrči sve kontejnere svojim smećem. I onda je on počeo nju da ljubi ispod pupka, al mu upade stidna dlačica pravo među zube između keca i dvojke ali on ne prestade da ljubi jer ko ljubi glavu ne gubi međutim jedan Dasa iz Inđije uze zubnu nit i ponudi akteru poljupca. Ali avaj, ovaj odbi, bojeći se da će zapeti za cvetak-zanovetak iz Dobanovaca koji се уздигао до minimuma svoje visine od 1.90 pre podne u smiraj dana po lokalnom vremenu, dok je padala kiša u ritmu muzike za plesan. Осми снег ове године pade deveti put na jednu kamilu sa pola mozga i 3/4 nogu stalnu metu Divne K i njenih čuvenih uštipaka na žaru i pogodi je u celo pas od 17 kila i mačka od frtalj i miš čuveni jezikoslovac iz jezičke gimnazije, koji ponekad cvili kada ga načepi kolut sira od 50 kila i налети искусни Том "ja imam talenat" Ripli rođeni brat od tetke male Ane Ivanović one što dva put zijani od Ruskinja jer votka je ponekad uhvati, više свињске масти у руку i ode FED cup jednom guverneru koji zna Tolstoja скоро напамет. Не лези враже,ne lezi anđele ma neka niko ne legne, jer je život kratak da bi se provodio na preponama, mada Rade zna da uvek ima vremena da se upropasti torta od marcipana bez primjesa штетних материјала,100% природна runska čorba zamišljena u glavi Saše Popovića i тачка.
    Краставци , zeleni i veliki,gajeni potpuno prirodnim putem na prirodnom fluidu skaču od radosti bez obzira на то што ће бити поједени,радују се као да će ih pojesti Snorkijevci lično ali

2. Шаде. Kratko, i jasno negira navode jedne interesne grupe, locirane na Bežaniji, koja prodaje paradaiz na veliko u sklopu Vidikovačke pijace i šporete na vodu, bez namjere da osvoji Rušanjsko tržište. Време данас, sutra i prekosutra utiče na potenciju domaćih životinja, koje ne mogu bez one rabote, mada se vrlo uspešno razmnožavaju deobom. Ponekad im јануарско ljepilo otvori vitalne organe pre nego dr.House pogleda u kitu cveća koja se tu našla sasvim slučajno. Sejo je rekao, jasno i glasno:Na danasnji dan, pre sto godina,ja i moje petoro brace, izvršišmo ubistvo! Policija je vrsila istragu ali се понапијаше и otvorise slucaj o sletanju muha na свежа говна stvorena od jedne tete razapete koja је била ћелава i lijepa kao jedan panj na изложби олдтајмера ciji je vlasnik izvjesni Bregovic Goran po zanimanju успешни јебиветар i izbjeglica iz Drvengrada koji voli plakati zbog, зато што и то тако разлога! Mada jedan princ od breskve ima превише младе пилетине koju ćemo odmah da preskočimo, због дизања testa koje je baba ostavila na šporetu, za uštipke, ali je mali i crni i zeleni mrav uspio da изађе пре печења, и shvatio je da је Кеба ипак циган и то окорели navijač novosadske Vojvodine koja бриљира у покеру i uspešno krije keca u rukavu od baba Vangine vune jer je danas sreda, i biće prekjuče kada dođe prekosutra, a to inicira да размисли о onome što ste radili juče, kada nikako nije mogla da bude sreda, jer je bio utorak dan kada konji plešu u rozim trikoima skupa sa plesačicama (čitaj, jahačicama) u kratkim suknjicama koje ništa ne otkrivaju. Промрзлине smaraju zečeve koji bi да пасу а не једу снег,iako prave Snješka Bijelića samo bez zečijih ušiju, jer uši ionako otpadaju na ovoj hladnoći pa zečevi ustvari tancaju na jednoj lisici jer због глобалног отопљавања i protesta vezanih uz sindikat obožavatelja jedne retke domaće životinje koja nikada nije videla Džedaja uživo i pila tekilu u isto vreme povraćajući po mapama "Trećeg Rajha". Ali kad ono hoćeš pojavi se Adolf Hitler iz neki šibljak kulirajući, kao da se ništa desilo nije, mada su pojedini vrapci tračali o njegovom seksipilu i непролазном шарму импотентног блудника koji, kao razjareni lav ide da te proždere, dok u lavoru pereš prljave gaće, rizikujući da umažeš ruke od sranja koje si sam posrao.
    Меланхолија, stanje u koje upade autor ovoga teksta ponekad zakrči sve kontejnere svojim smećem. I onda je on počeo nju da ljubi ispod pupka, al mu upade stidna dlačica pravo među zube između keca i dvojke ali on ne prestade da ljubi jer ko ljubi glavu ne gubi međutim jedan Dasa iz Inđije uze zubnu nit i ponudi akteru poljupca. Ali avaj, ovaj odbi, bojeći se da će zapeti za cvetak-zanovetak iz Dobanovaca koji се уздигао до minimuma svoje visine od 1.90 pre podne u smiraj dana po lokalnom vremenu, dok je padala kiša u ritmu muzike za plesan. Осми снег ове године pade deveti put na jednu kamilu sa pola mozga i 3/4 nogu stalnu metu Divne K i njenih čuvenih uštipaka na žaru i pogodi je u celo pas od 17 kila i mačka od frtalj i miš čuveni jezikoslovac iz jezičke gimnazije, koji ponekad cvili kada ga načepi kolut sira od 50 kila i налети искусни Том "ja imam talenat" Ripli rođeni brat od tetke male Ane Ivanović one što dva put zijani od Ruskinja jer votka je ponekad uhvati, više свињске масти у руку i ode FED cup jednom guverneru koji zna Tolstoja скоро напамет. Не лези враже,ne lezi anđele ma neka niko ne legne, jer je život kratak da bi se provodio na preponama, mada Rade zna da uvek ima vremena da se upropasti torta od marcipana bez primjesa штетних материјала,100% природна runska čorba zamišljena u glavi Saše Popovića i тачка.
    Краставци , zeleni i veliki,gajeni potpuno prirodnim putem na prirodnom fluidu skaču od radosti bez obzira на то што ће бити поједени,радују се као да će ih pojesti Snorkijevci lično ali iz zajebancije prerušeni u lemingse,

3. Шаде. Kratko, i jasno negira navode jedne interesne grupe, locirane na Bežaniji, koja prodaje paradaiz na veliko u sklopu Vidikovačke pijace i šporete na vodu, bez namjere da osvoji Rušanjsko tržište. Време данас, sutra i prekosutra utiče na potenciju domaćih životinja, koje ne mogu bez one rabote, mada se vrlo uspešno razmnožavaju deobom. Ponekad im јануарско ljepilo otvori vitalne organe pre nego dr.House pogleda u kitu cveća koja se tu našla sasvim slučajno. Sejo je rekao, jasno i glasno:Na danasnji dan, pre sto godina,ja i moje petoro brace, izvršišmo ubistvo! Policija je vrsila istragu ali се понапијаше и otvorise slucaj o sletanju muha na свежа говна stvorena od jedne tete razapete koja је била ћелава i lijepa kao jedan panj na изложби олдтајмера ciji je vlasnik izvjesni Bregovic Goran po zanimanju успешни јебиветар i izbjeglica iz Drvengrada koji voli plakati zbog, зато што и то тако разлога! Mada jedan princ od breskve ima превише младе пилетине koju ćemo odmah da preskočimo, због дизања testa koje je baba ostavila na šporetu, za uštipke, ali je mali i crni i zeleni mrav uspio da изађе пре печења, и shvatio je da је Кеба ипак циган и то окорели navijač novosadske Vojvodine koja бриљира у покеру i uspešno krije keca u rukavu od baba Vangine vune jer je danas sreda, i biće prekjuče kada dođe prekosutra, a to inicira да размисли о onome što ste radili juče, kada nikako nije mogla da bude sreda, jer je bio utorak dan kada konji plešu u rozim trikoima skupa sa plesačicama (čitaj, jahačicama) u kratkim suknjicama koje ništa ne otkrivaju. Промрзлине smaraju zečeve koji bi да пасу а не једу снег,iako prave Snješka Bijelića samo bez zečijih ušiju, jer uši ionako otpadaju na ovoj hladnoći pa zečevi ustvari tancaju na jednoj lisici jer због глобалног отопљавања i protesta vezanih uz sindikat obožavatelja jedne retke domaće životinje koja nikada nije videla Džedaja uživo i pila tekilu u isto vreme povraćajući po mapama "Trećeg Rajha". Ali kad ono hoćeš pojavi se Adolf Hitler iz neki šibljak kulirajući, kao da se ništa desilo nije, mada su pojedini vrapci tračali o njegovom seksipilu i непролазном шарму импотентног блудника koji, kao razjareni lav ide da te proždere, dok u lavoru pereš prljave gaće, rizikujući da umažeš ruke od sranja koje si sam posrao.
    Краставци , zeleni i veliki,gajeni potpuno prirodnim putem na prirodnom fluidu skaču od radosti bez obzira на то што ће бити поједени,радују се као да će ih pojesti Snorkijevci lično ali iz zajebancije prerušeni u lemingse, te će se u trbuhu dotičnih

4. Шаде. Kratko, i jasno negira navode jedne interesne grupe, locirane na Bežaniji, koja prodaje paradaiz na veliko u sklopu Vidikovačke pijace i šporete na vodu, bez namjere da osvoji Rušanjsko tržište. Време данас, sutra i prekosutra utiče na potenciju domaćih životinja, koje ne mogu bez one rabote, mada se vrlo uspešno razmnožavaju deobom. Ponekad im јануарско ljepilo otvori vitalne organe pre nego dr.House pogleda u kitu cveća koja se tu našla sasvim slučajno. Sejo je rekao, jasno i glasno:Na danasnji dan, pre sto godina,ja i moje petoro brace, izvršišmo ubistvo! Policija je vrsila istragu ali се понапијаше и otvorise slucaj o sletanju muha na свежа говна stvorena od jedne tete razapete koja је била ћелава i lijepa kao jedan panj na изложби олдтајмера ciji je vlasnik izvjesni Bregovic Goran po zanimanju успешни јебиветар i izbjeglica iz Drvengrada koji voli plakati zbog, зато што и то тако разлога! Mada jedan princ od breskve ima превише младе пилетине koju ćemo odmah da preskočimo, због дизања testa koje je baba ostavila na šporetu, za uštipke, ali je mali i crni i zeleni mrav uspio da изађе пре печења, и shvatio je da је Кеба ипак циган и то окорели navijač novosadske Vojvodine koja бриљира у покеру i uspešno krije keca u rukavu od baba Vangine vune jer je danas sreda, i biće prekjuče kada dođe prekosutra, a to inicira да размисли о onome što ste radili juče, kada nikako nije mogla da bude sreda, jer je bio utorak dan kada konji plešu u rozim trikoima skupa sa plesačicama (čitaj, jahačicama) u kratkim suknjicama koje ništa ne otkrivaju. Промрзлине smaraju zečeve koji bi да пасу а не једу снег,iako prave Snješka Bijelića samo bez zečijih ušiju, jer uši ionako otpadaju na ovoj hladnoći pa zečevi ustvari tancaju na jednoj lisici jer због глобалног отопљавања i protesta vezanih uz sindikat obožavatelja jedne retke domaće životinje koja nikada nije videla Džedaja uživo i pila tekilu u isto vreme povraćajući po mapama "Trećeg Rajha". Ali kad ono hoćeš pojavi se Adolf Hitler iz neki šibljak kulirajući, kao da se ništa desilo nije, mada su pojedini vrapci tračali o njegovom seksipilu i непролазном шарму импотентног блудника koji, kao razjareni lav ide da te proždere, dok u lavoru pereš prljave gaće, rizikujući da umažeš ruke od sranja koje si sam posrao.
    Краставци , zeleni i veliki,gajeni potpuno prirodnim putem na prirodnom fluidu skaču od radosti bez obzira на то што ће бити поједени,радују се као да će ih pojesti Snorkijevci lično ali iz zajebancije prerušeni u lemingse, te će se u trbuhu dotičnih hibrida igrati do mile volje sa

5. Шаде. Kratko, i jasno negira navode jedne interesne grupe, locirane na Bežaniji, koja prodaje paradaiz na veliko u sklopu Vidikovačke pijace i šporete na vodu, bez namjere da osvoji Rušanjsko tržište. Време данас, sutra i prekosutra utiče na potenciju domaćih životinja, koje ne mogu bez one rabote, mada se vrlo uspešno razmnožavaju deobom. Ponekad im јануарско ljepilo otvori vitalne organe pre nego dr.House pogleda u kitu cveća koja se tu našla sasvim slučajno. Sejo je rekao, jasno i glasno:Na danasnji dan, pre sto godina,ja i moje petoro brace, izvršišmo ubistvo! Policija je vrsila istragu ali се понапијаше и otvorise slucaj o sletanju muha na свежа говна stvorena od jedne tete razapete koja је била ћелава i lijepa kao jedan panj na изложби олдтајмера ciji je vlasnik izvjesni Bregovic Goran po zanimanju успешни јебиветар i izbjeglica iz Drvengrada koji voli plakati zbog, зато што и то тако разлога! Mada jedan princ od breskve ima превише младе пилетине koju ćemo odmah da preskočimo, због дизања testa koje je baba ostavila na šporetu, za uštipke, ali je mali i crni i zeleni mrav uspio da изађе пре печења, и shvatio je da је Кеба ипак циган и то окорели navijač novosadske Vojvodine koja бриљира у покеру i uspešno krije keca u rukavu od baba Vangine vune jer je danas sreda, i biće prekjuče kada dođe prekosutra, a to inicira да размисли о onome što ste radili juče, kada nikako nije mogla da bude sreda, jer je bio utorak dan kada konji plešu u rozim trikoima skupa sa plesačicama (čitaj, jahačicama) u kratkim suknjicama koje ništa ne otkrivaju. Промрзлине smaraju zečeve koji bi да пасу а не једу снег,iako prave Snješka Bijelića samo bez zečijih ušiju, jer uši ionako otpadaju na ovoj hladnoći pa zečevi ustvari tancaju na jednoj lisici jer због глобалног отопљавања i protesta vezanih uz sindikat obožavatelja jedne retke domaće životinje koja nikada nije videla Džedaja uživo i pila tekilu u isto vreme povraćajući po mapama "Trećeg Rajha". Ali kad ono hoćeš pojavi se Adolf Hitler iz neki šibljak kulirajući, kao da se ništa desilo nije, mada su pojedini vrapci tračali o njegovom seksipilu i непролазном шарму импотентног блудника koji, kao razjareni lav ide da te proždere, dok u lavoru pereš prljave gaće, rizikujući da umažeš ruke od sranja koje si sam posrao.
    Краставци , zeleni i veliki,gajeni potpuno prirodnim putem na prirodnom fluidu skaču od radosti bez obzira на то што ће бити поједени,радују се као да će ih pojesti Snorkijevci lično ali iz zajebancije prerušeni u lemingse, te će se u trbuhu dotičnih hibrida igrati do mile volje sa ђаволчићима из

6. Шаде. Kratko, i jasno negira navode jedne interesne grupe, locirane na Bežaniji, koja prodaje paradaiz na veliko u sklopu Vidikovačke pijace i šporete na vodu, bez namjere da osvoji Rušanjsko tržište. Време данас, sutra i prekosutra utiče na potenciju domaćih životinja, koje ne mogu bez one rabote, mada se vrlo uspešno razmnožavaju deobom. Ponekad im јануарско ljepilo otvori vitalne organe pre nego dr.House pogleda u kitu cveća koja se tu našla sasvim slučajno. Sejo je rekao, jasno i glasno:Na danasnji dan, pre sto godina,ja i moje petoro brace, izvršišmo ubistvo! Policija je vrsila istragu ali се понапијаше и otvorise slucaj o sletanju muha na свежа говна stvorena od jedne tete razapete koja је била ћелава i lijepa kao jedan panj na изложби олдтајмера ciji je vlasnik izvjesni Bregovic Goran po zanimanju успешни јебиветар i izbjeglica iz Drvengrada koji voli plakati zbog, зато што и то тако разлога! Mada jedan princ od breskve ima превише младе пилетине koju ćemo odmah da preskočimo, због дизања testa koje je baba ostavila na šporetu, za uštipke, ali je mali i crni i zeleni mrav uspio da изађе пре печења, и shvatio je da је Кеба ипак циган и то окорели navijač novosadske Vojvodine koja бриљира у покеру i uspešno krije keca u rukavu od baba Vangine vune jer je danas sreda, i biće prekjuče kada dođe prekosutra, a to inicira да размисли о onome što ste radili juče, kada nikako nije mogla da bude sreda, jer je bio utorak dan kada konji plešu u rozim trikoima skupa sa plesačicama (čitaj, jahačicama) u kratkim suknjicama koje ništa ne otkrivaju. Промрзлине smaraju zečeve koji bi да пасу а не једу снег,iako prave Snješka Bijelića samo bez zečijih ušiju, jer uši ionako otpadaju na ovoj hladnoći pa zečevi ustvari tancaju na jednoj lisici jer због глобалног отопљавања i protesta vezanih uz sindikat obožavatelja jedne retke domaće životinje koja nikada nije videla Džedaja uživo i pila tekilu u isto vreme povraćajući po mapama "Trećeg Rajha". Ali kad ono hoćeš pojavi se Adolf Hitler iz neki šibljak kulirajući, kao da se ništa desilo nije, mada su pojedini vrapci tračali o njegovom seksipilu i непролазном шарму импотентног блудника koji, kao razjareni lav ide da te proždere, dok u lavoru pereš prljave gaće, rizikujući da umažeš ruke od sranja koje si sam posrao.
    Краставци , zeleni i veliki,gajeni potpuno prirodnim putem na prirodnom fluidu skaču od radosti bez obzira на то што ће бити поједени,радују се као да će ih pojesti Snorkijevci lično ali iz zajebancije prerušeni u lemingse, te će se u trbuhu dotičnih hibrida igrati do mile volje sa ђаволчићима из Cvijićeve ulice.

7. Шаде. Kratko, i jasno negira navode jedne interesne grupe, locirane na Bežaniji, koja prodaje paradaiz na veliko u sklopu Vidikovačke pijace i šporete na vodu, bez namjere da osvoji Rušanjsko tržište. Време данас, sutra i prekosutra utiče na potenciju domaćih životinja, koje ne mogu bez one rabote, mada se vrlo uspešno razmnožavaju deobom. Ponekad im јануарско ljepilo otvori vitalne organe pre nego dr.House pogleda u kitu cveća koja se tu našla sasvim slučajno. Sejo je rekao, jasno i glasno:Na danasnji dan, pre sto godina,ja i moje petoro brace, izvršišmo ubistvo! Policija je vrsila istragu ali се понапијаше и otvorise slucaj o sletanju muha na свежа говна stvorena od jedne tete razapete koja је била ћелава i lijepa kao jedan panj na изложби олдтајмера ciji je vlasnik izvjesni Bregovic Goran po zanimanju успешни јебиветар i izbjeglica iz Drvengrada koji voli plakati zbog, зато што и то тако разлога! Mada jedan princ od breskve ima превише младе пилетине koju ćemo odmah da preskočimo, због дизања testa koje je baba ostavila na šporetu, za uštipke, ali je mali i crni i zeleni mrav uspio da изађе пре печења, и shvatio je da је Кеба ипак циган и то окорели navijač novosadske Vojvodine koja бриљира у покеру i uspešno krije keca u rukavu od baba Vangine vune jer je danas sreda, i biće prekjuče kada dođe prekosutra, a to inicira да размисли о onome što ste radili juče, kada nikako nije mogla da bude sreda, jer je bio utorak dan kada konji plešu u rozim trikoima skupa sa plesačicama (čitaj, jahačicama) u kratkim suknjicama koje ništa ne otkrivaju. Промрзлине smaraju zečeve koji bi да пасу а не једу снег,iako prave Snješka Bijelića samo bez zečijih ušiju, jer uši ionako otpadaju na ovoj hladnoći pa zečevi ustvari tancaju na jednoj lisici jer због глобалног отопљавања i protesta vezanih uz sindikat obožavatelja jedne retke domaće životinje koja nikada nije videla Džedaja uživo i pila tekilu u isto vreme povraćajući po mapama "Trećeg Rajha". Ali kad ono hoćeš pojavi se Adolf Hitler iz neki šibljak kulirajući, kao da se ništa desilo nije, mada su pojedini vrapci tračali o njegovom seksipilu i непролазном шарму импотентног блудника koji, kao razjareni lav ide da te proždere, dok u lavoru pereš prljave gaće, rizikujući da umažeš ruke od sranja koje si sam posrao.
    Краставци , zeleni i veliki,gajeni potpuno prirodnim putem na prirodnom fluidu skaču od radosti bez obzira на то што ће бити поједени,радују се као да će ih pojesti Snorkijevci lično ali iz zajebancije prerušeni u lemingse, te će se u trbuhu dotičnih hibrida igrati do mile volje sa ђаволчићима из Cvijićeve ulice.Skok s motkom je zeznuta disciplina koja

8. Шаде. Kratko, i jasno negira navode jedne interesne grupe, locirane na Bežaniji, koja prodaje paradaiz na veliko u sklopu Vidikovačke pijace i šporete na vodu, bez namjere da osvoji Rušanjsko tržište. Време данас, sutra i prekosutra utiče na potenciju domaćih životinja, koje ne mogu bez one rabote, mada se vrlo uspešno razmnožavaju deobom. Ponekad im јануарско ljepilo otvori vitalne organe pre nego dr.House pogleda u kitu cveća koja se tu našla sasvim slučajno. Sejo je rekao, jasno i glasno:Na danasnji dan, pre sto godina,ja i moje petoro brace, izvršišmo ubistvo! Policija je vrsila istragu ali се понапијаше и otvorise slucaj o sletanju muha na свежа говна stvorena od jedne tete razapete koja је била ћелава i lijepa kao jedan panj na изложби олдтајмера ciji je vlasnik izvjesni Bregovic Goran po zanimanju успешни јебиветар i izbjeglica iz Drvengrada koji voli plakati zbog, зато што и то тако разлога! Mada jedan princ od breskve ima превише младе пилетине koju ćemo odmah da preskočimo, због дизања testa koje je baba ostavila na šporetu, za uštipke, ali je mali i crni i zeleni mrav uspio da изађе пре печења, и shvatio je da је Кеба ипак циган и то окорели navijač novosadske Vojvodine koja бриљира у покеру i uspešno krije keca u rukavu od baba Vangine vune jer je danas sreda, i biće prekjuče kada dođe prekosutra, a to inicira да размисли о onome što ste radili juče, kada nikako nije mogla da bude sreda, jer je bio utorak dan kada konji plešu u rozim trikoima skupa sa plesačicama (čitaj, jahačicama) u kratkim suknjicama koje ništa ne otkrivaju. Промрзлине smaraju zečeve koji bi да пасу а не једу снег,iako prave Snješka Bijelića samo bez zečijih ušiju, jer uši ionako otpadaju na ovoj hladnoći pa zečevi ustvari tancaju na jednoj lisici jer због глобалног отопљавања i protesta vezanih uz sindikat obožavatelja jedne retke domaće životinje koja nikada nije videla Džedaja uživo i pila tekilu u isto vreme povraćajući po mapama "Trećeg Rajha". Ali kad ono hoćeš pojavi se Adolf Hitler iz neki šibljak kulirajući, kao da se ništa desilo nije, mada su pojedini vrapci tračali o njegovom seksipilu i непролазном шарму импотентног блудника koji, kao razjareni lav ide da te proždere, dok u lavoru pereš prljave gaće, rizikujući da umažeš ruke od sranja koje si sam posrao.
    Краставци , zeleni i veliki,gajeni potpuno prirodnim putem na prirodnom fluidu skaču od radosti bez obzira на то што ће бити поједени,радују се као да će ih pojesti Snorkijevci lično ali iz zajebancije prerušeni u lemingse, te će se u trbuhu dotičnih hibrida igrati do mile volje sa ђаволчићима из Cvijićeve ulice.Skok s motkom je zeznuta disciplina koja iziskuje mnogo kiselog mlijeka,luka i

9. Шаде. Kratko, i jasno negira navode jedne interesne grupe, locirane na Bežaniji, koja prodaje paradaiz na veliko u sklopu Vidikovačke pijace i šporete na vodu, bez namjere da osvoji Rušanjsko tržište. Време данас, sutra i prekosutra utiče na potenciju domaćih životinja, koje ne mogu bez one rabote, mada se vrlo uspešno razmnožavaju deobom. Ponekad im јануарско ljepilo otvori vitalne organe pre nego dr.House pogleda u kitu cveća koja se tu našla sasvim slučajno. Sejo je rekao, jasno i glasno:Na danasnji dan, pre sto godina,ja i moje petoro brace, izvršišmo ubistvo! Policija je vrsila istragu ali се понапијаше и otvorise slucaj o sletanju muha na свежа говна stvorena od jedne tete razapete koja је била ћелава i lijepa kao jedan panj na изложби олдтајмера ciji je vlasnik izvjesni Bregovic Goran po zanimanju успешни јебиветар i izbjeglica iz Drvengrada koji voli plakati zbog, зато што и то тако разлога! Mada jedan princ od breskve ima превише младе пилетине koju ćemo odmah da preskočimo, због дизања testa koje je baba ostavila na šporetu, za uštipke, ali je mali i crni i zeleni mrav uspio da изађе пре печења, и shvatio je da је Кеба ипак циган и то окорели navijač novosadske Vojvodine koja бриљира у покеру i uspešno krije keca u rukavu od baba Vangine vune jer je danas sreda, i biće prekjuče kada dođe prekosutra, a to inicira да размисли о onome što ste radili juče, kada nikako nije mogla da bude sreda, jer je bio utorak dan kada konji plešu u rozim trikoima skupa sa plesačicama (čitaj, jahačicama) u kratkim suknjicama koje ništa ne otkrivaju. Промрзлине smaraju zečeve koji bi да пасу а не једу снег,iako prave Snješka Bijelića samo bez zečijih ušiju, jer uši ionako otpadaju na ovoj hladnoći pa zečevi ustvari tancaju na jednoj lisici jer због глобалног отопљавања i protesta vezanih uz sindikat obožavatelja jedne retke domaće životinje koja nikada nije videla Džedaja uživo i pila tekilu u isto vreme povraćajući po mapama "Trećeg Rajha". Ali kad ono hoćeš pojavi se Adolf Hitler iz neki šibljak kulirajući, kao da se ništa desilo nije, mada su pojedini vrapci tračali o njegovom seksipilu i непролазном шарму импотентног блудника koji, kao razjareni lav ide da te proždere, dok u lavoru pereš prljave gaće, rizikujući da umažeš ruke od sranja koje si sam posrao.
    Краставци , zeleni i veliki,gajeni potpuno prirodnim putem na prirodnom fluidu skaču od radosti bez obzira на то што ће бити поједени,радују се као да će ih pojesti Snorkijevci lično ali iz zajebancije prerušeni u lemingse, te će se u trbuhu dotičnih hibrida igrati do mile volje sa ђаволчићима из Cvijićeve ulice.Skok s motkom je zeznuta disciplina koja iziskuje mnogo kiselog mlijeka,luka i začina, što još uvek ne garantuje kvalitet

10. Шаде. Kratko, i jasno negira navode jedne interesne grupe, locirane na Bežaniji, koja prodaje paradaiz na veliko u sklopu Vidikovačke pijace i šporete na vodu, bez namjere da osvoji Rušanjsko tržište. Време данас, sutra i prekosutra utiče na potenciju domaćih životinja, koje ne mogu bez one rabote, mada se vrlo uspešno razmnožavaju deobom. Ponekad im јануарско ljepilo otvori vitalne organe pre nego dr.House pogleda u kitu cveća koja se tu našla sasvim slučajno. Sejo je rekao, jasno i glasno:Na danasnji dan, pre sto godina,ja i moje petoro brace, izvršišmo ubistvo! Policija je vrsila istragu ali се понапијаше и otvorise slucaj o sletanju muha na свежа говна stvorena od jedne tete razapete koja је била ћелава i lijepa kao jedan panj na изложби олдтајмера ciji je vlasnik izvjesni Bregovic Goran po zanimanju успешни јебиветар i izbjeglica iz Drvengrada koji voli plakati zbog, зато што и то тако разлога! Mada jedan princ od breskve ima превише младе пилетине koju ćemo odmah da preskočimo, због дизања testa koje je baba ostavila na šporetu, za uštipke, ali je mali i crni i zeleni mrav uspio da изађе пре печења, и shvatio je da је Кеба ипак циган и то окорели navijač novosadske Vojvodine koja бриљира у покеру i uspešno krije keca u rukavu od baba Vangine vune jer je danas sreda, i biće prekjuče kada dođe prekosutra, a to inicira да размисли о onome što ste radili juče, kada nikako nije mogla da bude sreda, jer je bio utorak dan kada konji plešu u rozim trikoima skupa sa plesačicama (čitaj, jahačicama) u kratkim suknjicama koje ništa ne otkrivaju. Промрзлине smaraju zečeve koji bi да пасу а не једу снег,iako prave Snješka Bijelića samo bez zečijih ušiju, jer uši ionako otpadaju na ovoj hladnoći pa zečevi ustvari tancaju na jednoj lisici jer због глобалног отопљавања i protesta vezanih uz sindikat obožavatelja jedne retke domaće životinje koja nikada nije videla Džedaja uživo i pila tekilu u isto vreme povraćajući po mapama "Trećeg Rajha". Ali kad ono hoćeš pojavi se Adolf Hitler iz neki šibljak kulirajući, kao da se ništa desilo nije, mada su pojedini vrapci tračali o njegovom seksipilu i непролазном шарму импотентног блудника koji, kao razjareni lav ide da te proždere, dok u lavoru pereš prljave gaće, rizikujući da umažeš ruke od sranja koje si sam posrao.
    Краставци , zeleni i veliki,gajeni potpuno prirodnim putem na prirodnom fluidu skaču od radosti bez obzira на то што ће бити поједени,радују се као да će ih pojesti Snorkijevci lično ali iz zajebancije prerušeni u lemingse, te će se u trbuhu dotičnih hibrida igrati do mile volje sa ђаволчићима из Cvijićeve ulice.Skok s motkom je zeznuta disciplina koja iziskuje mnogo kiselog mlijeka,luka i začina, što još uvek ne garantuje kvalitet guma na točkovima boinga međutim

11. Шаде. Kratko, i jasno negira navode jedne interesne grupe, locirane na Bežaniji, koja prodaje paradaiz na veliko u sklopu Vidikovačke pijace i šporete na vodu, bez namjere da osvoji Rušanjsko tržište. Време данас, sutra i prekosutra utiče na potenciju domaćih životinja, koje ne mogu bez one rabote, mada se vrlo uspešno razmnožavaju deobom. Ponekad im јануарско ljepilo otvori vitalne organe pre nego dr.House pogleda u kitu cveća koja se tu našla sasvim slučajno. Sejo je rekao, jasno i glasno:Na danasnji dan, pre sto godina,ja i moje petoro brace, izvršišmo ubistvo! Policija je vrsila istragu ali се понапијаше и otvorise slucaj o sletanju muha na свежа говна stvorena od jedne tete razapete koja је била ћелава i lijepa kao jedan panj na изложби олдтајмера ciji je vlasnik izvjesni Bregovic Goran po zanimanju успешни јебиветар i izbjeglica iz Drvengrada koji voli plakati zbog, зато што и то тако разлога! Mada jedan princ od breskve ima превише младе пилетине koju ćemo odmah da preskočimo, због дизања testa koje je baba ostavila na šporetu, za uštipke, ali je mali i crni i zeleni mrav uspio da изађе пре печења, и shvatio je da је Кеба ипак циган и то окорели navijač novosadske Vojvodine koja бриљира у покеру i uspešno krije keca u rukavu od baba Vangine vune jer je danas sreda, i biće prekjuče kada dođe prekosutra, a to inicira да размисли о onome što ste radili juče, kada nikako nije mogla da bude sreda, jer je bio utorak dan kada konji plešu u rozim trikoima skupa sa plesačicama (čitaj, jahačicama) u kratkim suknjicama koje ništa ne otkrivaju. Промрзлине smaraju zečeve koji bi да пасу а не једу снег,iako prave Snješka Bijelića samo bez zečijih ušiju, jer uši ionako otpadaju na ovoj hladnoći pa zečevi ustvari tancaju na jednoj lisici jer због глобалног отопљавања i protesta vezanih uz sindikat obožavatelja jedne retke domaće životinje koja nikada nije videla Džedaja uživo i pila tekilu u isto vreme povraćajući po mapama "Trećeg Rajha". Ali kad ono hoćeš pojavi se Adolf Hitler iz neki šibljak kulirajući, kao da se ništa desilo nije, mada su pojedini vrapci tračali o njegovom seksipilu i непролазном шарму импотентног блудника koji, kao razjareni lav ide da te proždere, dok u lavoru pereš prljave gaće, rizikujući da umažeš ruke od sranja koje si sam posrao.
    Краставци , zeleni i veliki,gajeni potpuno prirodnim putem na prirodnom fluidu skaču od radosti bez obzira на то што ће бити поједени,радују се као да će ih pojesti Snorkijevci lično ali iz zajebancije prerušeni u lemingse, te će se u trbuhu dotičnih hibrida igrati do mile volje sa ђаволчићима из Cvijićeve ulice.Skok s motkom je zeznuta disciplina koja iziskuje mnogo kiselog mlijeka,luka i začina, što još uvek ne garantuje kvalitet guma na točkovima boinga međutim njegov let ne zavisi samo od

12. Шаде. Kratko, i jasno negira navode jedne interesne grupe, locirane na Bežaniji, koja prodaje paradaiz na veliko u sklopu Vidikovačke pijace i šporete na vodu, bez namjere da osvoji Rušanjsko tržište. Време данас, sutra i prekosutra utiče na potenciju domaćih životinja, koje ne mogu bez one rabote, mada se vrlo uspešno razmnožavaju deobom. Ponekad im јануарско ljepilo otvori vitalne organe pre nego dr.House pogleda u kitu cveća koja se tu našla sasvim slučajno. Sejo je rekao, jasno i glasno:Na danasnji dan, pre sto godina,ja i moje petoro brace, izvršišmo ubistvo! Policija je vrsila istragu ali се понапијаше и otvorise slucaj o sletanju muha na свежа говна stvorena od jedne tete razapete koja је била ћелава i lijepa kao jedan panj na изложби олдтајмера ciji je vlasnik izvjesni Bregovic Goran po zanimanju успешни јебиветар i izbjeglica iz Drvengrada koji voli plakati zbog, зато што и то тако разлога! Mada jedan princ od breskve ima превише младе пилетине koju ćemo odmah da preskočimo, због дизања testa koje je baba ostavila na šporetu, za uštipke, ali je mali i crni i zeleni mrav uspio da изађе пре печења, и shvatio je da је Кеба ипак циган и то окорели navijač novosadske Vojvodine koja бриљира у покеру i uspešno krije keca u rukavu od baba Vangine vune jer je danas sreda, i biće prekjuče kada dođe prekosutra, a to inicira да размисли о onome što ste radili juče, kada nikako nije mogla da bude sreda, jer je bio utorak dan kada konji plešu u rozim trikoima skupa sa plesačicama (čitaj, jahačicama) u kratkim suknjicama koje ništa ne otkrivaju. Промрзлине smaraju zečeve koji bi да пасу а не једу снег,iako prave Snješka Bijelića samo bez zečijih ušiju, jer uši ionako otpadaju na ovoj hladnoći pa zečevi ustvari tancaju na jednoj lisici jer због глобалног отопљавања i protesta vezanih uz sindikat obožavatelja jedne retke domaće životinje koja nikada nije videla Džedaja uživo i pila tekilu u isto vreme povraćajući po mapama "Trećeg Rajha". Ali kad ono hoćeš pojavi se Adolf Hitler iz neki šibljak kulirajući, kao da se ništa desilo nije, mada su pojedini vrapci tračali o njegovom seksipilu i непролазном шарму импотентног блудника koji, kao razjareni lav ide da te proždere, dok u lavoru pereš prljave gaće, rizikujući da umažeš ruke od sranja koje si sam posrao.
    Краставци , zeleni i veliki,gajeni potpuno prirodnim putem na prirodnom fluidu skaču od radosti bez obzira на то што ће бити поједени,радују се као да će ih pojesti Snorkijevci lično ali iz zajebancije prerušeni u lemingse, te će se u trbuhu dotičnih hibrida igrati do mile volje sa ђаволчићима из Cvijićeve ulice.Skok s motkom je zeznuta disciplina koja iziskuje mnogo kiselog mlijeka,luka i začina, što još uvek ne garantuje kvalitet guma na točkovima boinga međutim njegov let ne zavisi samo od krila.

13. Шаде. Kratko, i jasno negira navode jedne interesne grupe, locirane na Bežaniji, koja prodaje paradaiz na veliko u sklopu Vidikovačke pijace i šporete na vodu, bez namjere da osvoji Rušanjsko tržište. Време данас, sutra i prekosutra utiče na potenciju domaćih životinja, koje ne mogu bez one rabote, mada se vrlo uspešno razmnožavaju deobom. Ponekad im јануарско ljepilo otvori vitalne organe pre nego dr.House pogleda u kitu cveća koja se tu našla sasvim slučajno. Sejo je rekao, jasno i glasno:Na danasnji dan, pre sto godina,ja i moje petoro brace, izvršišmo ubistvo! Policija je vrsila istragu ali се понапијаше и otvorise slucaj o sletanju muha na свежа говна stvorena od jedne tete razapete koja је била ћелава i lijepa kao jedan panj na изложби олдтајмера ciji je vlasnik izvjesni Bregovic Goran po zanimanju успешни јебиветар i izbjeglica iz Drvengrada koji voli plakati zbog, зато што и то тако разлога! Mada jedan princ od breskve ima превише младе пилетине koju ćemo odmah da preskočimo, због дизања testa koje je baba ostavila na šporetu, za uštipke, ali je mali i crni i zeleni mrav uspio da изађе пре печења, и shvatio je da је Кеба ипак циган и то окорели navijač novosadske Vojvodine koja бриљира у покеру i uspešno krije keca u rukavu od baba Vangine vune jer je danas sreda, i biće prekjuče kada dođe prekosutra, a to inicira да размисли о onome što ste radili juče, kada nikako nije mogla da bude sreda, jer je bio utorak dan kada konji plešu u rozim trikoima skupa sa plesačicama (čitaj, jahačicama) u kratkim suknjicama koje ništa ne otkrivaju. Промрзлине smaraju zečeve koji bi да пасу а не једу снег,iako prave Snješka Bijelića samo bez zečijih ušiju, jer uši ionako otpadaju na ovoj hladnoći pa zečevi ustvari tancaju na jednoj lisici jer због глобалног отопљавања i protesta vezanih uz sindikat obožavatelja jedne retke domaće životinje koja nikada nije videla Džedaja uživo i pila tekilu u isto vreme povraćajući po mapama "Trećeg Rajha". Ali kad ono hoćeš pojavi se Adolf Hitler iz neki šibljak kulirajući, kao da se ništa desilo nije, mada su pojedini vrapci tračali o njegovom seksipilu i непролазном шарму импотентног блудника koji, kao razjareni lav ide da te proždere, dok u lavoru pereš prljave gaće, rizikujući da umažeš ruke od sranja koje si sam posrao.
    Краставци , zeleni i veliki,gajeni potpuno prirodnim putem na prirodnom fluidu skaču od radosti bez obzira на то што ће бити поједени,радују се као да će ih pojesti Snorkijevci lično ali iz zajebancije prerušeni u lemingse, te će se u trbuhu dotičnih hibrida igrati do mile volje sa ђаволчићима из Cvijićeve ulice.Skok s motkom je zeznuta disciplina koja iziskuje mnogo kiselog mlijeka,luka i začina, što još uvek ne garantuje kvalitet guma na točkovima boinga međutim njegov let ne zavisi samo od krila.Svakoga dana treba mi hrana, u Africi bar imaju banana jer

14. Шаде. Kratko, i jasno negira navode jedne interesne grupe, locirane na Bežaniji, koja prodaje paradaiz na veliko u sklopu Vidikovačke pijace i šporete na vodu, bez namjere da osvoji Rušanjsko tržište. Време данас, sutra i prekosutra utiče na potenciju domaćih životinja, koje ne mogu bez one rabote, mada se vrlo uspešno razmnožavaju deobom. Ponekad im јануарско ljepilo otvori vitalne organe pre nego dr.House pogleda u kitu cveća koja se tu našla sasvim slučajno. Sejo je rekao, jasno i glasno:Na danasnji dan, pre sto godina,ja i moje petoro brace, izvršišmo ubistvo! Policija je vrsila istragu ali се понапијаше и otvorise slucaj o sletanju muha na свежа говна stvorena od jedne tete razapete koja је била ћелава i lijepa kao jedan panj na изложби олдтајмера ciji je vlasnik izvjesni Bregovic Goran po zanimanju успешни јебиветар i izbjeglica iz Drvengrada koji voli plakati zbog, зато што и то тако разлога! Mada jedan princ od breskve ima превише младе пилетине koju ćemo odmah da preskočimo, због дизања testa koje je baba ostavila na šporetu, za uštipke, ali je mali i crni i zeleni mrav uspio da изађе пре печења, и shvatio je da је Кеба ипак циган и то окорели navijač novosadske Vojvodine koja бриљира у покеру i uspešno krije keca u rukavu od baba Vangine vune jer je danas sreda, i biće prekjuče kada dođe prekosutra, a to inicira да размисли о onome što ste radili juče, kada nikako nije mogla da bude sreda, jer je bio utorak dan kada konji plešu u rozim trikoima skupa sa plesačicama (čitaj, jahačicama) u kratkim suknjicama koje ništa ne otkrivaju. Промрзлине smaraju zečeve koji bi да пасу а не једу снег,iako prave Snješka Bijelića samo bez zečijih ušiju, jer uši ionako otpadaju na ovoj hladnoći pa zečevi ustvari tancaju na jednoj lisici jer због глобалног отопљавања i protesta vezanih uz sindikat obožavatelja jedne retke domaće životinje koja nikada nije videla Džedaja uživo i pila tekilu u isto vreme povraćajući po mapama "Trećeg Rajha". Ali kad ono hoćeš pojavi se Adolf Hitler iz neki šibljak kulirajući, kao da se ništa desilo nije, mada su pojedini vrapci tračali o njegovom seksipilu i непролазном шарму импотентног блудника koji, kao razjareni lav ide da te proždere, dok u lavoru pereš prljave gaće, rizikujući da umažeš ruke od sranja koje si sam posrao.
    Краставци , zeleni i veliki,gajeni potpuno prirodnim putem na prirodnom fluidu skaču od radosti bez obzira на то што ће бити поједени,радују се као да će ih pojesti Snorkijevci lično ali iz zajebancije prerušeni u lemingse, te će se u trbuhu dotičnih hibrida igrati do mile volje sa ђаволчићима из Cvijićeve ulice.Skok s motkom je zeznuta disciplina koja iziskuje mnogo kiselog mlijeka,luka i začina, što još uvek ne garantuje kvalitet guma na točkovima boinga međutim njegov let ne zavisi samo od krila.Svakoga dana treba mi hrana, u Africi bar imaju banana jer Sunce sija svakog dana

15. Шаде. Kratko, i jasno negira navode jedne interesne grupe, locirane na Bežaniji, koja prodaje paradaiz na veliko u sklopu Vidikovačke pijace i šporete na vodu, bez namjere da osvoji Rušanjsko tržište. Време данас, sutra i prekosutra utiče na potenciju domaćih životinja, koje ne mogu bez one rabote, mada se vrlo uspešno razmnožavaju deobom. Ponekad im јануарско ljepilo otvori vitalne organe pre nego dr.House pogleda u kitu cveća koja se tu našla sasvim slučajno. Sejo je rekao, jasno i glasno:Na danasnji dan, pre sto godina,ja i moje petoro brace, izvršišmo ubistvo! Policija je vrsila istragu ali се понапијаше и otvorise slucaj o sletanju muha na свежа говна stvorena od jedne tete razapete koja је била ћелава i lijepa kao jedan panj na изложби олдтајмера ciji je vlasnik izvjesni Bregovic Goran po zanimanju успешни јебиветар i izbjeglica iz Drvengrada koji voli plakati zbog, зато што и то тако разлога! Mada jedan princ od breskve ima превише младе пилетине koju ćemo odmah da preskočimo, због дизања testa koje je baba ostavila na šporetu, za uštipke, ali je mali i crni i zeleni mrav uspio da изађе пре печења, и shvatio je da је Кеба ипак циган и то окорели navijač novosadske Vojvodine koja бриљира у покеру i uspešno krije keca u rukavu od baba Vangine vune jer je danas sreda, i biće prekjuče kada dođe prekosutra, a to inicira да размисли о onome što ste radili juče, kada nikako nije mogla da bude sreda, jer je bio utorak dan kada konji plešu u rozim trikoima skupa sa plesačicama (čitaj, jahačicama) u kratkim suknjicama koje ništa ne otkrivaju. Промрзлине smaraju zečeve koji bi да пасу а не једу снег,iako prave Snješka Bijelića samo bez zečijih ušiju, jer uši ionako otpadaju na ovoj hladnoći pa zečevi ustvari tancaju na jednoj lisici jer због глобалног отопљавања i protesta vezanih uz sindikat obožavatelja jedne retke domaće životinje koja nikada nije videla Džedaja uživo i pila tekilu u isto vreme povraćajući po mapama "Trećeg Rajha". Ali kad ono hoćeš pojavi se Adolf Hitler iz neki šibljak kulirajući, kao da se ništa desilo nije, mada su pojedini vrapci tračali o njegovom seksipilu i непролазном шарму импотентног блудника koji, kao razjareni lav ide da te proždere, dok u lavoru pereš prljave gaće, rizikujući da umažeš ruke od sranja koje si sam posrao.
    Краставци , zeleni i veliki,gajeni potpuno prirodnim putem na prirodnom fluidu skaču od radosti bez obzira на то што ће бити поједени,радују се као да će ih pojesti Snorkijevci lično ali iz zajebancije prerušeni u lemingse, te će se u trbuhu dotičnih hibrida igrati do mile volje sa ђаволчићима из Cvijićeve ulice.Skok s motkom je zeznuta disciplina koja iziskuje mnogo kiselog mlijeka,luka i začina, što još uvek ne garantuje kvalitet guma na točkovima boinga međutim njegov let ne zavisi samo od krila.Svakoga dana treba mi hrana, u Africi bar imaju banana jer Sunce sija svakog dana osim onda

16. Шаде. Kratko, i jasno negira navode jedne interesne grupe, locirane na Bežaniji, koja prodaje paradaiz na veliko u sklopu Vidikovačke pijace i šporete na vodu, bez namjere da osvoji Rušanjsko tržište. Време данас, sutra i prekosutra utiče na potenciju domaćih životinja, koje ne mogu bez one rabote, mada se vrlo uspešno razmnožavaju deobom. Ponekad im јануарско ljepilo otvori vitalne organe pre nego dr.House pogleda u kitu cveća koja se tu našla sasvim slučajno. Sejo je rekao, jasno i glasno:Na danasnji dan, pre sto godina,ja i moje petoro brace, izvršišmo ubistvo! Policija je vrsila istragu ali се понапијаше и otvorise slucaj o sletanju muha na свежа говна stvorena od jedne tete razapete koja је била ћелава i lijepa kao jedan panj na изложби олдтајмера ciji je vlasnik izvjesni Bregovic Goran po zanimanju успешни јебиветар i izbjeglica iz Drvengrada koji voli plakati zbog, зато што и то тако разлога! Mada jedan princ od breskve ima превише младе пилетине koju ćemo odmah da preskočimo, због дизања testa koje je baba ostavila na šporetu, za uštipke, ali je mali i crni i zeleni mrav uspio da изађе пре печења, и shvatio je da је Кеба ипак циган и то окорели navijač novosadske Vojvodine koja бриљира у покеру i uspešno krije keca u rukavu od baba Vangine vune jer je danas sreda, i biće prekjuče kada dođe prekosutra, a to inicira да размисли о onome što ste radili juče, kada nikako nije mogla da bude sreda, jer je bio utorak dan kada konji plešu u rozim trikoima skupa sa plesačicama (čitaj, jahačicama) u kratkim suknjicama koje ništa ne otkrivaju. Промрзлине smaraju zečeve koji bi да пасу а не једу снег,iako prave Snješka Bijelića samo bez zečijih ušiju, jer uši ionako otpadaju na ovoj hladnoći pa zečevi ustvari tancaju na jednoj lisici jer због глобалног отопљавања i protesta vezanih uz sindikat obožavatelja jedne retke domaće životinje koja nikada nije videla Džedaja uživo i pila tekilu u isto vreme povraćajući po mapama "Trećeg Rajha". Ali kad ono hoćeš pojavi se Adolf Hitler iz neki šibljak kulirajući, kao da se ništa desilo nije, mada su pojedini vrapci tračali o njegovom seksipilu i непролазном шарму импотентног блудника koji, kao razjareni lav ide da te proždere, dok u lavoru pereš prljave gaće, rizikujući da umažeš ruke od sranja koje si sam posrao.
    Краставци , zeleni i veliki,gajeni potpuno prirodnim putem na prirodnom fluidu skaču od radosti bez obzira на то што ће бити поједени,радују се као да će ih pojesti Snorkijevci lično ali iz zajebancije prerušeni u lemingse, te će se u trbuhu dotičnih hibrida igrati do mile volje sa ђаволчићима из Cvijićeve ulice.Skok s motkom je zeznuta disciplina koja iziskuje mnogo kiselog mlijeka,luka i začina, što još uvek ne garantuje kvalitet guma na točkovima boinga međutim njegov let ne zavisi samo od krila.Svakoga dana treba mi hrana, u Africi bar imaju banana jer Sunce sija svakog dana osim onda kada je pomračenje ili noć u kući moje

17. Шаде. Kratko, i jasno negira navode jedne interesne grupe, locirane na Bežaniji, koja prodaje paradaiz na veliko u sklopu Vidikovačke pijace i šporete na vodu, bez namjere da osvoji Rušanjsko tržište. Време данас, sutra i prekosutra utiče na potenciju domaćih životinja, koje ne mogu bez one rabote, mada se vrlo uspešno razmnožavaju deobom. Ponekad im јануарско ljepilo otvori vitalne organe pre nego dr.House pogleda u kitu cveća koja se tu našla sasvim slučajno. Sejo je rekao, jasno i glasno:Na danasnji dan, pre sto godina,ja i moje petoro brace, izvršišmo ubistvo! Policija je vrsila istragu ali се понапијаше и otvorise slucaj o sletanju muha na свежа говна stvorena od jedne tete razapete koja је била ћелава i lijepa kao jedan panj na изложби олдтајмера ciji je vlasnik izvjesni Bregovic Goran po zanimanju успешни јебиветар i izbjeglica iz Drvengrada koji voli plakati zbog, зато што и то тако разлога! Mada jedan princ od breskve ima превише младе пилетине koju ćemo odmah da preskočimo, због дизања testa koje je baba ostavila na šporetu, za uštipke, ali je mali i crni i zeleni mrav uspio da изађе пре печења, и shvatio je da је Кеба ипак циган и то окорели navijač novosadske Vojvodine koja бриљира у покеру i uspešno krije keca u rukavu od baba Vangine vune jer je danas sreda, i biće prekjuče kada dođe prekosutra, a to inicira да размисли о onome što ste radili juče, kada nikako nije mogla da bude sreda, jer je bio utorak dan kada konji plešu u rozim trikoima skupa sa plesačicama (čitaj, jahačicama) u kratkim suknjicama koje ništa ne otkrivaju. Промрзлине smaraju zečeve koji bi да пасу а не једу снег,iako prave Snješka Bijelića samo bez zečijih ušiju, jer uši ionako otpadaju na ovoj hladnoći pa zečevi ustvari tancaju na jednoj lisici jer због глобалног отопљавања i protesta vezanih uz sindikat obožavatelja jedne retke domaće životinje koja nikada nije videla Džedaja uživo i pila tekilu u isto vreme povraćajući po mapama "Trećeg Rajha". Ali kad ono hoćeš pojavi se Adolf Hitler iz neki šibljak kulirajući, kao da se ništa desilo nije, mada su pojedini vrapci tračali o njegovom seksipilu i непролазном шарму импотентног блудника koji, kao razjareni lav ide da te proždere, dok u lavoru pereš prljave gaće, rizikujući da umažeš ruke od sranja koje si sam posrao.
    Краставци , zeleni i veliki,gajeni potpuno prirodnim putem na prirodnom fluidu skaču od radosti bez obzira на то што ће бити поједени,радују се као да će ih pojesti Snorkijevci lično ali iz zajebancije prerušeni u lemingse, te će se u trbuhu dotičnih hibrida igrati do mile volje sa ђаволчићима из Cvijićeve ulice.Skok s motkom je zeznuta disciplina koja iziskuje mnogo kiselog mlijeka,luka i začina, što još uvek ne garantuje kvalitet guma na točkovima boinga međutim njegov let ne zavisi samo od krila.Svakoga dana treba mi hrana, u Africi bar imaju banana jer Sunce sija svakog dana osim onda kada je pomračenje ili noć u kući moje bake koja voli

18. Шаде. Kratko, i jasno negira navode jedne interesne grupe, locirane na Bežaniji, koja prodaje paradaiz na veliko u sklopu Vidikovačke pijace i šporete na vodu, bez namjere da osvoji Rušanjsko tržište. Време данас, sutra i prekosutra utiče na potenciju domaćih životinja, koje ne mogu bez one rabote, mada se vrlo uspešno razmnožavaju deobom. Ponekad im јануарско ljepilo otvori vitalne organe pre nego dr.House pogleda u kitu cveća koja se tu našla sasvim slučajno. Sejo je rekao, jasno i glasno:Na danasnji dan, pre sto godina,ja i moje petoro brace, izvršišmo ubistvo! Policija je vrsila istragu ali се понапијаше и otvorise slucaj o sletanju muha na свежа говна stvorena od jedne tete razapete koja је била ћелава i lijepa kao jedan panj na изложби олдтајмера ciji je vlasnik izvjesni Bregovic Goran po zanimanju успешни јебиветар i izbjeglica iz Drvengrada koji voli plakati zbog, зато што и то тако разлога! Mada jedan princ od breskve ima превише младе пилетине koju ćemo odmah da preskočimo, због дизања testa koje je baba ostavila na šporetu, za uštipke, ali je mali i crni i zeleni mrav uspio da изађе пре печења, и shvatio je da је Кеба ипак циган и то окорели navijač novosadske Vojvodine koja бриљира у покеру i uspešno krije keca u rukavu od baba Vangine vune jer je danas sreda, i biće prekjuče kada dođe prekosutra, a to inicira да размисли о onome što ste radili juče, kada nikako nije mogla da bude sreda, jer je bio utorak dan kada konji plešu u rozim trikoima skupa sa plesačicama (čitaj, jahačicama) u kratkim suknjicama koje ništa ne otkrivaju. Промрзлине smaraju zečeve koji bi да пасу а не једу снег,iako prave Snješka Bijelića samo bez zečijih ušiju, jer uši ionako otpadaju na ovoj hladnoći pa zečevi ustvari tancaju na jednoj lisici jer због глобалног отопљавања i protesta vezanih uz sindikat obožavatelja jedne retke domaće životinje koja nikada nije videla Džedaja uživo i pila tekilu u isto vreme povraćajući po mapama "Trećeg Rajha". Ali kad ono hoćeš pojavi se Adolf Hitler iz neki šibljak kulirajući, kao da se ništa desilo nije, mada su pojedini vrapci tračali o njegovom seksipilu i непролазном шарму импотентног блудника koji, kao razjareni lav ide da te proždere, dok u lavoru pereš prljave gaće, rizikujući da umažeš ruke od sranja koje si sam posrao.
    Краставци , zeleni i veliki,gajeni potpuno prirodnim putem na prirodnom fluidu skaču od radosti bez obzira на то што ће бити поједени,радују се као да će ih pojesti Snorkijevci lično ali iz zajebancije prerušeni u lemingse, te će se u trbuhu dotičnih hibrida igrati do mile volje sa ђаволчићима из Cvijićeve ulice.Skok s motkom je zeznuta disciplina koja iziskuje mnogo kiselog mlijeka,luka i začina, što još uvek ne garantuje kvalitet guma na točkovima boinga međutim njegov let ne zavisi samo od krila.Svakoga dana treba mi hrana, u Africi bar imaju banana jer Sunce sija svakog dana osim onda kada je pomračenje ili noć u kući moje bake koja voli uštipke od

19. Шаде. Kratko, i jasno negira navode jedne interesne grupe, locirane na Bežaniji, koja prodaje paradaiz na veliko u sklopu Vidikovačke pijace i šporete na vodu, bez namjere da osvoji Rušanjsko tržište. Време данас, sutra i prekosutra utiče na potenciju domaćih životinja, koje ne mogu bez one rabote, mada se vrlo uspešno razmnožavaju deobom. Ponekad im јануарско ljepilo otvori vitalne organe pre nego dr.House pogleda u kitu cveća koja se tu našla sasvim slučajno. Sejo je rekao, jasno i glasno:Na danasnji dan, pre sto godina,ja i moje petoro brace, izvršišmo ubistvo! Policija je vrsila istragu ali се понапијаше и otvorise slucaj o sletanju muha na свежа говна stvorena od jedne tete razapete koja је била ћелава i lijepa kao jedan panj na изложби олдтајмера ciji je vlasnik izvjesni Bregovic Goran po zanimanju успешни јебиветар i izbjeglica iz Drvengrada koji voli plakati zbog, зато што и то тако разлога! Mada jedan princ od breskve ima превише младе пилетине koju ćemo odmah da preskočimo, због дизања testa koje je baba ostavila na šporetu, za uštipke, ali je mali i crni i zeleni mrav uspio da изађе пре печења, и shvatio je da је Кеба ипак циган и то окорели navijač novosadske Vojvodine koja бриљира у покеру i uspešno krije keca u rukavu od baba Vangine vune jer je danas sreda, i biće prekjuče kada dođe prekosutra, a to inicira да размисли о onome što ste radili juče, kada nikako nije mogla da bude sreda, jer je bio utorak dan kada konji plešu u rozim trikoima skupa sa plesačicama (čitaj, jahačicama) u kratkim suknjicama koje ništa ne otkrivaju. Промрзлине smaraju zečeve koji bi да пасу а не једу снег,iako prave Snješka Bijelića samo bez zečijih ušiju, jer uši ionako otpadaju na ovoj hladnoći pa zečevi ustvari tancaju na jednoj lisici jer због глобалног отопљавања i protesta vezanih uz sindikat obožavatelja jedne retke domaće životinje koja nikada nije videla Džedaja uživo i pila tekilu u isto vreme povraćajući po mapama "Trećeg Rajha". Ali kad ono hoćeš pojavi se Adolf Hitler iz neki šibljak kulirajući, kao da se ništa desilo nije, mada su pojedini vrapci tračali o njegovom seksipilu i непролазном шарму импотентног блудника koji, kao razjareni lav ide da te proždere, dok u lavoru pereš prljave gaće, rizikujući da umažeš ruke od sranja koje si sam posrao.
    Краставци , zeleni i veliki,gajeni potpuno prirodnim putem na prirodnom fluidu skaču od radosti bez obzira на то што ће бити поједени,радују се као да će ih pojesti Snorkijevci lično ali iz zajebancije prerušeni u lemingse, te će se u trbuhu dotičnih hibrida igrati do mile volje sa ђаволчићима из Cvijićeve ulice.Skok s motkom je zeznuta disciplina koja iziskuje mnogo kiselog mlijeka,luka i začina, što još uvek ne garantuje kvalitet guma na točkovima boinga međutim njegov let ne zavisi samo od krila.Svakoga dana treba mi hrana, u Africi bar imaju banana jer Sunce sija svakog dana osim onda kada je pomračenje ili noć u kući moje bake koja voli uštipke od meda,mesa i mlijeka jer želi

20. Шаде. Kratko, i jasno negira navode jedne interesne grupe, locirane na Bežaniji, koja prodaje paradaiz na veliko u sklopu Vidikovačke pijace i šporete na vodu, bez namjere da osvoji Rušanjsko tržište. Време данас, sutra i prekosutra utiče na potenciju domaćih životinja, koje ne mogu bez one rabote, mada se vrlo uspešno razmnožavaju deobom. Ponekad im јануарско ljepilo otvori vitalne organe pre nego dr.House pogleda u kitu cveća koja se tu našla sasvim slučajno. Sejo je rekao, jasno i glasno:Na danasnji dan, pre sto godina,ja i moje petoro brace, izvršišmo ubistvo! Policija je vrsila istragu ali се понапијаше и otvorise slucaj o sletanju muha na свежа говна stvorena od jedne tete razapete koja је била ћелава i lijepa kao jedan panj na изложби олдтајмера ciji je vlasnik izvjesni Bregovic Goran po zanimanju успешни јебиветар i izbjeglica iz Drvengrada koji voli plakati zbog, зато што и то тако разлога! Mada jedan princ od breskve ima превише младе пилетине koju ćemo odmah da preskočimo, због дизања testa koje je baba ostavila na šporetu, za uštipke, ali je mali i crni i zeleni mrav uspio da изађе пре печења, и shvatio je da је Кеба ипак циган и то окорели navijač novosadske Vojvodine koja бриљира у покеру i uspešno krije keca u rukavu od baba Vangine vune jer je danas sreda, i biće prekjuče kada dođe prekosutra, a to inicira да размисли о onome što ste radili juče, kada nikako nije mogla da bude sreda, jer je bio utorak dan kada konji plešu u rozim trikoima skupa sa plesačicama (čitaj, jahačicama) u kratkim suknjicama koje ništa ne otkrivaju. Промрзлине smaraju zečeve koji bi да пасу а не једу снег,iako prave Snješka Bijelića samo bez zečijih ušiju, jer uši ionako otpadaju na ovoj hladnoći pa zečevi ustvari tancaju na jednoj lisici jer због глобалног отопљавања i protesta vezanih uz sindikat obožavatelja jedne retke domaće životinje koja nikada nije videla Džedaja uživo i pila tekilu u isto vreme povraćajući po mapama "Trećeg Rajha". Ali kad ono hoćeš pojavi se Adolf Hitler iz neki šibljak kulirajući, kao da se ništa desilo nije, mada su pojedini vrapci tračali o njegovom seksipilu i непролазном шарму импотентног блудника koji, kao razjareni lav ide da te proždere, dok u lavoru pereš prljave gaće, rizikujući da umažeš ruke od sranja koje si sam posrao.
    Краставци , zeleni i veliki,gajeni potpuno prirodnim putem na prirodnom fluidu skaču od radosti bez obzira на то што ће бити поједени,радују се као да će ih pojesti Snorkijevci lično ali iz zajebancije prerušeni u lemingse, te će se u trbuhu dotičnih hibrida igrati do mile volje sa ђаволчићима из Cvijićeve ulice.Skok s motkom je zeznuta disciplina koja iziskuje mnogo kiselog mlijeka,luka i začina, što još uvek ne garantuje kvalitet guma na točkovima boinga međutim njegov let ne zavisi samo od krila.Svakoga dana treba mi hrana, u Africi bar imaju banana jer Sunce sija svakog dana osim onda kada je pomračenje ili noć u kući moje bake koja voli uštipke od meda,mesa i mlijeka jer želi da Snežana postane

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.