Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
To bi bilo to da ovoga, svemu što oni, mislim propaganda, nije istina. Međutim ne okreći se sine,majke ti rođene, jer ljubav je Slepa samo dok se čeka dok od sebe samo nagovestaj da. Ne zovi ne traži balon u
To bi bilo to da ovoga, svemu što oni, mislim propaganda, nije istina. Međutim ne okreći se sine,majke ti rođene, jer ljubav je Slepa samo dok se čeka dok od sebe samo nagovestaj da. Ne zovi ne traži balon u pandurskoj stanici
To bi bilo to da ovoga, svemu što oni, mislim propaganda, nije istina. Međutim ne okreći se sine,majke ti rođene, jer ljubav je Slepa samo dok se čeka dok od sebe samo nagovestaj da. Ne zovi ne traži balon u pandurskoj stanici, gde se panduri razlikuju od
To bi bilo to da ovoga, svemu što oni, mislim propaganda, nije istina. Međutim ne okreći se sine,majke ti rođene, jer ljubav je Slepa samo dok se čeka dok od sebe samo nagovestaj da. Ne zovi ne traži balon u pandurskoj stanici, gde se panduri razlikuju od ljubičica jer imaju bRojeve glave
To bi bilo to da ovoga, svemu što oni, mislim propaganda, nije istina. Međutim ne okreći se sine,majke ti rođene, jer ljubav je Slepa samo dok se čeka dok od sebe samo nagovestaj da. Ne zovi ne traži balon u pandurskoj stanici, gde se panduri razlikuju od ljubičica jer imaju bRojeve glave šećera, a noge od betona pasu na
To bi bilo to da ovoga, svemu što oni, mislim propaganda, nije istina. Međutim ne okreći se sine,majke ti rođene, jer ljubav je Slepa samo dok se čeka dok od sebe samo nagovestaj da. Ne zovi ne traži balon u pandurskoj stanici, gde se panduri razlikuju od ljubičica jer imaju bRojeve glave šećera, a noge od betona pasu na oblaku sivom satkanom od
To bi bilo to da ovoga, svemu što oni, mislim propaganda, nije istina. Međutim ne okreći se sine,majke ti rođene, jer ljubav je Slepa samo dok se čeka dok od sebe samo nagovestaj da. Ne zovi ne traži balon u pandurskoj stanici, gde se panduri razlikuju od ljubičica jer imaju bRojeve glave šećera, a noge od betona pasu na oblaku sivom satkanom od žerseja iz Kanjiže
To bi bilo to da ovoga, svemu što oni, mislim propaganda, nije istina. Međutim ne okreći se sine,majke ti rođene, jer ljubav je Slepa samo dok se čeka dok od sebe samo nagovestaj da. Ne zovi ne traži balon u pandurskoj stanici, gde se panduri razlikuju od ljubičica jer imaju bRojeve glave šećera, a noge od betona pasu na oblaku sivom satkanom od žerseja iz Kanjiže, и поред тога опет
To bi bilo to da ovoga, svemu što oni, mislim propaganda, nije istina. Međutim ne okreći se sine,majke ti rođene, jer ljubav je Slepa samo dok se čeka dok od sebe samo nagovestaj da. Ne zovi ne traži balon u pandurskoj stanici, gde se panduri razlikuju od ljubičica jer imaju bRojeve glave šećera, a noge od betona pa su na oblaku sivom satkanom od žerseja iz Kanjiže, и поред тога опет glup ispade kad
To bi bilo to da ovoga, svemu što oni, mislim propaganda, nije istina. Međutim ne okreći se sine,majke ti rođene, jer ljubav je Slepa samo dok se čeka dok od sebe samo nagovestaj da. Ne zovi ne traži balon u pandurskoj stanici, gde se panduri razlikuju od ljubičica jer imaju bRojeve glave šećera, a noge od betona pa su na oblaku sivom satkanom od žerseja iz Kanjiže, и поред тога опет glup ispade kad je prdnuo na ozvučenje.
To bi bilo to da ovoga, svemu što oni, mislim propaganda, nije istina. Međutim ne okreći se sine,majke ti rođene, jer ljubav je Slepa samo dok se čeka dok od sebe samo nagovestaj da. Ne zovi ne traži balon u pandurskoj stanici, gde se panduri razlikuju od ljubičica jer imaju bRojeve glave šećera, a noge od betona pa su na oblaku sivom satkanom od žerseja iz Kanjiže, и поред тога опет glup ispade kad je prdnuo na ozvučenje. Brrrr reče visoki
To bi bilo to da ovoga, svemu što oni, mislim propaganda, nije istina. Međutim ne okreći se sine,majke ti rođene, jer ljubav je Slepa samo dok se čeka dok od sebe samo nagovestaj da. Ne zovi ne traži balon u pandurskoj stanici, gde se panduri razlikuju od ljubičica jer imaju bRojeve glave šećera, a noge od betona pa su na oblaku sivom satkanom od žerseja iz Kanjiže, и поред тога опет glup ispade kad je prdnuo na ozvučenje. Brrrr reče visoki napon u kvizu
To bi bilo to da ovoga, svemu što oni, mislim propaganda, nije istina. Međutim ne okreći se sine,majke ti rođene, jer ljubav je Slepa samo dok se čeka dok od sebe samo nagovestaj da. Ne zovi ne traži balon u pandurskoj stanici, gde se panduri razlikuju od ljubičica jer imaju bRojeve glave šećera, a noge od betona pa su na oblaku sivom satkanom od žerseja iz Kanjiže, и поред тога опет glup ispade kad je prdnuo na ozvučenje. Brrrr reče visoki napon u kvizu smrti i slave mada
To bi bilo to da ovoga, svemu što oni, mislim propaganda, nije istina. Međutim ne okreći se sine,majke ti rođene, jer ljubav je Slepa samo dok se čeka dok od sebe samo nagovestaj da. Ne zovi ne traži balon u pandurskoj stanici, gde se panduri razlikuju od ljubičica jer imaju bRojeve glave šećera, a noge od betona pa su na oblaku sivom satkanom od žerseja iz Kanjiže, и поред тога опет glup ispade kad je prdnuo na ozvučenje. Brrrr reče visoki napon u kvizu smrti i slave mada slava beše Djurdjevdan
To bi bilo to da ovoga, svemu što oni, mislim propaganda, nije istina. Međutim ne okreći se sine,majke ti rođene, jer ljubav je Slepa samo dok se čeka dok od sebe samo nagovestaj da. Ne zovi ne traži balon u pandurskoj stanici, gde se panduri razlikuju od ljubičica jer imaju bRojeve glave šećera, a noge od betona pa su na oblaku sivom satkanom od žerseja iz Kanjiže, и поред тога опет glup ispade kad je prdnuo na ozvučenje. Brrrr reče visoki napon u kvizu smrti i slave mada slava beše Djurdjevdan koji se slavi u oktobru ali nebitno jer
To bi bilo to da ovoga, svemu što oni, mislim propaganda, nije istina. Međutim ne okreći se sine,majke ti rođene, jer ljubav je Slepa samo dok se čeka dok od sebe samo nagovestaj da. Ne zovi ne traži balon u pandurskoj stanici, gde se panduri razlikuju od ljubičica jer imaju bRojeve glave šećera, a noge od betona pa su na oblaku sivom satkanom od žerseja iz Kanjiže, и поред тога опет glup ispade kad je prdnuo na ozvučenje. Brrrr reče visoki napon u kvizu smrti i slave mada slava beše Djurdjevdan koji se slavi u oktobru ali nebitno jer se slavi i u maju a tada cvetaju
To bi bilo to da ovoga, svemu što oni, mislim propaganda, nije istina. Međutim ne okreći se sine,majke ti rođene, jer ljubav je Slepa samo dok se čeka dok od sebe samo nagovestaj da. Ne zovi ne traži balon u pandurskoj stanici, gde se panduri razlikuju od ljubičica jer imaju bRojeve glave šećera, a noge od betona pa su na oblaku sivom satkanom od žerseja iz Kanjiže, и поред тога опет glup ispade kad je prdnuo na ozvučenje. Brrrr reče visoki napon u kvizu smrti i slave mada slava beše Djurdjevdan koji se slavi u oktobru ali nebitno jer se slavi i u maju a tada cvetaju tikve i tikvice koje brzo smaže
To bi bilo to da ovoga, svemu što oni, mislim propaganda, nije istina. Međutim ne okreći se sine,majke ti rođene, jer ljubav je Slepa samo dok se čeka dok od sebe samo nagovestaj da. Ne zovi ne traži balon u pandurskoj stanici, gde se panduri razlikuju od ljubičica jer imaju bRojeve glave šećera, a noge od betona pa su na oblaku sivom satkanom od žerseja iz Kanjiže, и поред тога опет glup ispade kad je prdnuo na ozvučenje. Brrrr reče visoki napon u kvizu smrti i slave mada slava beše Djurdjevdan koji se slavi u oktobru ali nebitno jer se slavi i u maju a tada cvetaju tikve i tikvice koje brzo smaže Talični Tom i njegov konj
To bi bilo to da ovoga, svemu što oni, mislim propaganda, nije istina. Međutim ne okreći se sine,majke ti rođene, jer ljubav je Slepa samo dok se čeka dok od sebe samo nagovestaj da. Ne zovi ne traži balon u pandurskoj stanici, gde se panduri razlikuju od ljubičica jer imaju bRojeve glave šećera, a noge od betona pa su na oblaku sivom satkanom od žerseja iz Kanjiže, и поред тога опет glup ispade kad je prdnuo na ozvučenje. Brrrr reče visoki napon u kvizu smrti i slave mada slava beše Djurdjevdan koji se slavi u oktobru ali nebitno jer se slavi i u maju a tada cvetaju tikve i tikvice koje brzo smaže Talični Tom i njegov konj Putko sin Robinzonov predak Arhimedov koji voli
To bi bilo to da ovoga, svemu što oni, mislim propaganda, nije istina. Međutim ne okreći se sine,majke ti rođene, jer ljubav je Slepa samo dok se čeka dok od sebe samo nagovestaj da. Ne zovi ne traži balon u pandurskoj stanici, gde se panduri razlikuju od ljubičica jer imaju bRojeve glave šećera, a noge od betona pa su na oblaku sivom satkanom od žerseja iz Kanjiže, и поред тога опет glup ispade kad je prdnuo na ozvučenje. Brrrr reče visoki napon u kvizu smrti i slave mada slava beše Djurdjevdan koji se slavi u oktobru ali nebitno jer se slavi i u maju a tada cvetaju tikve i tikvice koje brzo smaže Talični Tom i njegov konj Putko sin Robinzonov predak Arhimedov koji voli rujno vino piti