Poplave - (ne)odgovornost, (ne)strucnost

1. enemyofthefreeworld
    Полако, има дана, кандидоваћу се. Тренутно пишем програм. лололо

Je l' je program inspirisan Igrom prestola ili se i ti držiš starog dobrog Tolkina? lolo

A ovo za skupštinu će biti fazon oni odbili, dođe veliki Vođa i naredi im i oni daju i veliki Vođa poraste u očima naroda! 100%

2. Nemoć. Tužno je to što imamo ovaj kružni tok već 25 godina u kojem isti samo periodično mijenjaju mjesta.

3. E, i da pomognete vučiću. Ima čovjek problema sa disanjem

Koja komedija.

4. kizo
    Jedne dnevnice? Mamu im jebem u pičku. Jbem im krv, sjeme, pleme, jebem im pičku maminu koja okoti skota.

Čak CIJELE jedne, moš mislit...

А због чега су се састајали? Код нас нису ни имали седницу.

Vjerovatno da se nažderu u skupštinskim restoranima i pičkamamaternim. Možda su i razmišljali i da dadnu samo pola, al ajd kao, kad je bal nek je maskenbal...

5. А због чега су се састајали? Код нас нису ни имали седницу.

Pa sta mislis koje dnevnice ce da se odreknu? :)

6. Ахахахаха
    СМЕЖУРАНО КЕНГУРОВО ГАЗИМУДО убо у центар.

7. Je ima neka vijest o tome selenijum?

8. Ponestalo love, pa se sastali.

9. Koja komedija.

Nazalost, ovo nije gluma. Gluma je kad laze o standardu, o postenju, OVO nije gluma, ovo je njemu stvarno skocio pritisak jer NJEMU kasne, NJEMU upadaju usred govora koji se pri tom emituje i direktno na drzavnoj televiji, kakva beskonacna drskost i bezobrazluk, sreca njihova da ON nije imao hekler pri sebi, i da je dusa od coveka, pa im nije puno zamerio.

10. E sine, većinu te bagere koja tamo sedi je on lično izabrao. Pokazao prstom i rekao: "To je moj čovek."

11. Nik mnogo govori o čoveku.
    Ako lik sebe naziva 'popka bebic', to znači da je ili totalno nedotupav ili veoma prepreden.

Ja ovu zadnju rec procitao napredan, ne znam sto.

12. А вига МлађО што вреба из позадине. лоло

13. pa nije mnogo slagao, put za Banjane i kanalizacija više nisu potrebni, akva park je napravio, još samo velnes centar...

14. Je ima neka vijest o tome selenijum?

Bilo sinoć na tv-u za poslanike, a mojoj staroj jutros javili iz škole za smanjenje od 10 posto.

15. https://pbs.twimg.com/media/Bn_EaerCYAAZfVV.jpg

БРМ БРМ БРМ БРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРМ!

16. Obrenovac open-tour - dva ministra i oficir kao turistički vodič, obezbeđenje slika pejzaže i selfije za uspomenu, a maloletno domorodačko stanovništvo ih zabavlja, u vodi do kolena.

17. Да се надовежем на Обреновац-опен тоур. Човек прсо што испред њега отишао чамац са њих пешес у њему, вероватно политичари и независни нам медији да то пренесу.

https://www.youtube.com/watch?v=GeLGvRZaiqk

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.