Poplave - (ne)odgovornost, (ne)strucnost

1. Usput, izgleda da ce Sabac ipak pasti veceras. Daj Boze da gresim.

2. Nece pasti. Tacnije ne sme zbog Zorke a ako Zorka padne zbogom pitka vodo u Srbiji mesec dana.

3. Tako cujem, nisam u Sapcu. Voda polako nadolazi i probija po nekim delovima.

4. Nece pasti. Tacnije ne sme zbog Zorke a ako Zorka padne zbogom pitka vodo u Srbiji mesec dana.

Mesec dana? E sinovac...

5. Срања ће још бити, сад треба и да се снег са планина отопи, а на неким местима је скоро метар пало за три дана.
    А и кад се вода повуче, биће срања са жутицом и разним болестима, плус колико ће тек лешева да извуку.

6. Izvini molim te ali posle malopređašnjeg posta o bastionu demokratije nisi relevantan.

7. Koji debil moraš da budeš da potpaljuješ ljude takvim glupostima i izazivaš paniku. Jadniče jedan.

8. Samo prenosim sta sam co od prijatelja.

9. А од кога си чуо ово за бастион слободе и демократије?

10. Kazu da u Doboju ima baren 30 mrtvih, ali su za sada rekli samo 8. Kazu da su lesevi plutali.

11. Ciji je dupli ovaj sto propoveda pad Sabca?

12. Prenosiš svašta.

Usput, izgleda da ce Sabac ipak pasti veceras. Daj Boze da gresim.

Usput

Kao da to nije ništa. Da istina je da stiže novi plavni talas i Hrvatske i Bosne ali postoji i drugi način da se to kaže.

Usput

Usput - oh zaboravio sam da napomenem jednu sitnicu. Šabac će biti pod vodom, oh da. Hehe jebiga.

I šta uostalom radiš na temi kad ništa ne doprinosiš. Ne pružaš tačne informacije već edit: ORALNO STIMULIŠEŠ PENIS I KONZUMIRAŠ FEKALNE OSTATKE. Sramoto.

13. За све је крив ХААРП!

14. Luče (heh, kako ovo čudno zazvuči u odgovarajućem padežu), nemoj da psuješ. Nije teško biti fin.

15. Izvinjavam se, nije mi bila namera nikog da uvredim. Sve najbolje.

16. Izvini Bruse, znam ali nisam dosad nikad ovoliko. Ali neki ljudi stvarno nemaju obzira.Kako misliš da je onima koji su ugroženi. Koje mu je zadovoljstvo da radi to što radi ?

17. šta ima da bude fin prema mrtvom trolu(u najboljem slučaju).
    normalno da je haarp iza svega. barajevo nije poplavljeno? slučajnost? ne bih rekao.

18. I budi čovek nabavi avatar

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.