Poplave - (ne)odgovornost, (ne)strucnost

1. ljudi sa terena pricaju jednu pricu, mediji jebeno totalno desetu pricu...

sabac je u jednom trenutku ekstremno ugrozen i opasnost je ogromna, posle par sati stanje je stabilizovano i sve je u najboljem redu, pa opet u krug....tacno imam osecaj da se namerno pravi konfuzija i da se namerno izazivaju sto vece nesrece

al obice im se o glavu ovo sve sto rade

a onog jebenog Irineja posle one kretenske izjave treba spaliti kao vesticu na trgu

jel ima sad sta organizovano iz novog sada da se ide negde?

ono sto smatram velikom greskom je to sto se salje ogromna kolicina ljudi odjednom, umesto da se salje u manjim grupama od recimo 300-400 novih ljudi koji ce da dodju i da zamene jedan deo starih i na svaki 5-6 sati tako da se salje....oni su nas 10 000 skoro za 12h hteli poslati....prvo sto tolikim krdom od ljudi tesko moze da se kordinira...a drugo sto nije ni bilo potrebe....a narod im lepo trazio u busevima da nas voze onda na druga ugrozena mesta koja su i tad bila u gorem sranju od sapca i nisu hteli ni da cuju

2. MlaDiLuk

Govna

:D
    Pa nemoj sad, nije trenutak.

3. Ja sam, dok su "žuti" i bili na vlasti govorio da je Vučić najveći medijski stručnjak na ovim prostorima. To najozbiljnije mislim i ne samo da mislim, znam. Sarađivali smo ranijih godina baš u pogledu medija. To mu je opsesija bila još dok je bio sekretar u SRS.

Sećam se da sam Brusu jednom prilikom baš uživo rekao to za Vučića, pre nego što je sve medije i preuzeo, a one koje nije, dovoljno zaplašio.

Potvrđujem priču, a dodajem i da iznutra znam koliko je on zapravo medijski i marketinški jak.

Malopre sam obavešten da ne planiram ni jedan vikend tokom celog leta jer ću biti angažovan na saniranju posledica poplave. OK, to sam svejedno išao da predložim, ali malo je mnogo kad ti se i diktira.

4. pa iskreno ne znam kakav je to marketinski mag kad svi zivi vide koliko bedno glumi i koliko je jadan i bukvalno dobar deo naroda je spreman da ga lincuje

ne vidim warnere nista da pise sta je kad organizovano, mada sam iskreno pogledao samo na sekund....
    e, a ovo za vodu me inace interesuje.....jel to mora da bude voda koja je u flasama koje nisu otvarane, ili moze da se pune flase sa pijacom vodom?

mada znam vec odgovor unapred, al cisto da pitam....prevelik bi rizik bio da salju vodu koju neko puni kucama, ne bi me cudilo da bude trolova koji bi malo i popisali u flasu

5. pa iskreno ne znam kakav je to marketinski mag kad svi zivi vide koliko bedno glumi i koliko je jadan i bukvalno dobar deo naroda je spreman da ga lincuje

Ima ciljnu grupu.

6. Oni koji glasaju ne vide, a to mu je ciljna grupa. Ostale ko jebe.

7. jel ima sad sta organizovano iz novog sada da se ide negde?

mozes da se prijavis,pa da sacekas da ti jave.
    trenutno nema potrebe za volonterima.

8. Sad gledam na vestima, kaze da u evropskoj uniji postoji neki fond za ovakve situacije, i da mi kao zemlja koja potpisala onaj sporazum o pridruzivanju imamo pravo na MILIJARDU EVRA GODISNJE (ne znam do kad) ukoliko ukupna steta prelazi 0,64% BDPa.

Ako bude zafalilo malo, SIPACE NAPREDNJACI AKO TREBA I SA CESME DA PRELIJE!

9. pa iskreno ne znam kakav je to marketinski mag kad svi zivi vide koliko bedno glumi i koliko je jadan i bukvalno dobar deo naroda je spreman da ga lincuje

Razmisli, čim si na ovom sajtu znači da si razuman i inteligentan, skontaćeš. Meni je ovih dana jako hladno oko srca.

10. Sad gledam na vestima, kaze da u evropskoj uniji postoji neki fond za ovakve situacije, i da mi kao zemlja koja potpisala onaj sporazum o pridruzivanju imamo pravo na MILIJARDU EVRA GODISNJE (ne znam do kad) ukoliko ukupna steta prelazi 0,64% BDPa.

Наравно да ће да прећуте то, узеће паре а да нико неће знати због цензуре. Ја у принципу не очекујем ништа од власти, само неку већу штету.

11. Radikalski degenerici se ne zaustavljaju, evo diplomac optuzuje LOKALNU vlast (koja nije SNS) da je losa i odgovorna sto im 5 dana niko nije dostavio vodu
    http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2014&mm=05&dd=19&nav_category=16&nav_id=849941
    Verovatno zbog "lose lokalne vlasti" su hteli da polome Slinu kad se pojavio
    https://www.youtube.com/watch?v=HixsjV0N-kg

12. A degenerika iz Obrenovca ne pominju, sve cine da skrenu paznju sa KATASTROFALNOG IDIOTA koji treba na dozivotnu robiju da ide. Ali nece proci, debili glupavi, mozda sada imate nacina da priskate sudije i tuzioce, ali kad sidjete sa vlasti, odgovarace svi vasi koji su pobili narod svojom gluposcu!

13. Inace onaj Cucko iz Obrenovca je mladjin, tj kadar URS-a

14. Већ сам качио. То је овај лик. Послушајте до краја обавезно.

http://www.youtube.com/watch?v=xhNJkP5GJPc

Лепо је партијска држава дошла на наплату. Човек седи у управним одборима малтене од кад се родио и сад треба да држи састанак кризног штаба.

15. Lolz.. istovremeno :D

16. :) Кад већ поменусте. После овога, Динкара се тријумфално враћа и седа у премијерску фотељу, нема друге.

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.