U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
Јебеш га, мислио сам да су жути богови медијске пропаганде али их је Вучић одувао опуштено.
Inace sto se tice Obrenovca, evo vam jedna jedina istina.
U cetvrtak uvece Kolubara je pravila haos u Valjevu i Ubu. Od tog trenutka bilo je jos 5 sati dok ta voda ne dodje do Obrenovca.
I onda je Cucko, umesto da naredi da se oglase sirene i uzbuni narod DOK JE JOS SUVO iskulirao i rekao da se puste ona slova putujuca na tv MAG (obrenovacka tv).
Obrenovac je potopila KOLUBARA! Ne Sava! Jebena Kolubara jer mongoloidi nisu hteli da oglase sirene a nedajboze da se aktiviraju snage da se pravi bedem pet sati unapred.
Da je tad izdata uzbuna, barem 50% ljudi bi se samo evakuisalo. Ovaj Cucko ne bude li robijao, zasluzili smo ovo sto nam se desilo..
Подсећа на приче како су власти заташкавале о поплавама Саве када с подигли Ђердап, јер нису рачунали да ће се ниво реке толико дићи и напунити канализације.
Ко је јебени Чучко сад?
http://www.obrenovac.rs/index.php?option=com_content&view=category&id=7&Itemid=16
I šta sad ovaj gradonačelnik Šapca podneo ostavku? Ko si bre ti da podnosiš ostavku u vanrednoj situaciji??? Jesi zasrao? Jedi govna sad do kraja, a posle neka se utvrđuje odgovornost i robijaj, ne da se ti sad sklanjaš u fazonu "Uuups, zeznuo sam se, aj sad neko drugi"
Јебеш га, мислио сам да су жути богови медијске пропаганде али их је Вучић одувао опуштено.
Ja sam, dok su "žuti" i bili na vlasti govorio da je Vučić najveći medijski stručnjak na ovim prostorima. To najozbiljnije mislim i ne samo da mislim, znam. Sarađivali smo ranijih godina baš u pogledu medija. To mu je opsesija bila još dok je bio sekretar u SRS.
Sećam se da sam Brusu jednom prilikom baš uživo rekao to za Vučića, pre nego što je sve medije i preuzeo, a one koje nije, dovoljno zaplašio.
Natnat, mislim da se onu noć čekala nkegova ostavka da bi naprednjaci preuzeli. Ima dosta politickih igri u ovoj nesreci.
Каква бре оставка, њега ће да раскомадају кад тад.
Ma nije toliko kruv covjek Sabca koliko Obrenovca
Sabac i nije poplavljen jbt
https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn2/t1.0-9/10354760_10203241295426657_4068784144816864801_n.jpg
Наши гимназоиди :)
http://www.obrenovac.rs/index.php?option=com_content&view=category&id=7&Itemid=16
Како неки људи имају ту "чмар" фацу, тачно се види да је говно.
Ma najbolje da sad svaki koji se uplaši za svoju guzicu podnese ostavku
Ma nije se taj uplašio, nego je oteran. Smeniš ga sa najvažnije funkcije (tokom vanrednog stanja, šef kriznog štaba je značajnije od gradonačelnika), onda je očekivano da pod pritiskom podnese i ostavku na mesto gradonačelnika.
Prisiljen je bio Natnat, otjerali su ga
Znam da je smenjen, a da je po direktivni morao da kaže da sam podnosi ostavku, ali dokle te igrarije idu?
Jebala vas politika, ovo je tema o poplavama u Šapcu. Sad sam zvao druga, njegov otac je na terenu sa vojskom, nije htio da ide, kaže da je oglašena evakuacija sela u okolini Šapca, izgleda da će da pukne nasip, voda ga pojela iznutra, samo je pitanje trenutka, osim ako nekim čudom ne uspiju da spase situaciju. Diković lično oglasio hitnu evakuaciju.
Ovo je tema u kojoj iznosimo svoje teorije zavere i pokušavamo sebe da ubedimo da ipak nisu toliki idioti.
ne da nas je jebala, nego ga ne vadi
Јел се неко чуо са Џанканом, Скочком? Иначе добар дан.