Poplave - (ne)odgovornost, (ne)strucnost

1. Ovo je red na Sajmu za sportsku opremu poplavljenog Soprt vision-a...a prekoputa, odakle sam fotografisala momci i devojke sa maskama i rukavicama lete kao pčelice, ulaze izlaze, jedan od prihvatnih centara je tu, dok ovi kuliraju satima u redu da uzmu jeftinije patike...
    http://www.dodaj.rs/f/2F/NN/4OG9M8Q2/1002587.jpg

2. Olakšavajuća okolnost je ako kupuju patike za ove ljude. Ali...

3. Naravno da ne...sa punim kesama odlaze sa sajma...pola sata sam sedela tu i gledala da li će neko da pređe sa kesom prekoputa.
    Tamo volonteri nisu više potrebni ima ih i previše...

4. treba ih sve mobilisati da rade,a ne da kupuju.kakva crna demokratija,prava i ostala sranja.kao i kada kazu da fali hrane.odes i otmes od onog ko je vec oteo na neki nacin.kao robin hud.ima tih marketa koliko volis,a oni eksploatisu radnike,tako da se to sve lepo iznivelise.dobro se zna k'o je krao i ko jos krade.uzmes od njih.

5. немојте да осуђујете људе који не помажу за време поплава. такво размишљање је глупо. одакле ти знаш да неко из тог реда није товарио џакове цео дан, или на неки други начин помогао. а и да није, то стварно није за осуду. за осуду је кад отпомажеш а не кад не помажеш...

Није у реду да тако осуђујете људе.

6. Voda probija nasip na Čevrntiji, hitna evakuacija okolnih sela, ako se ne zaustavi, dolazi Šapcu s leđa, tu nasipi ne pomažu, bedem je postavljen prema Savi, ovo dolazi sa suprotne strane. Ja ujutru idem nazad, pokvario sam stomak prekjuče, valjda sam nešto pojeo pokvareno, ko zna kakvu su nam hranu davali, juče i danas povraćam i kenjam k'o lud, al' danas mi se popravilo zdravlje, ujutru idem da pomognem koliko mogu, što u evakuaciji, što u odbrani.

7. Bravo, ninčilo!
    Zvekni probiotik ako imaš

8. Pijem Linekse, probiotike, jedem banane i pijem kolu, valjda me začepi jebem mu majku.

9. Izbaci kolu kupi solu!!!

10. Joj Fejse nisi video tu razdraganost, svako ko je odande izašao nosi bar po tri pune kese. Pa jebemu mater, da li ti zaista treba toliko patika?? I taj Sport Vision - nisam nigde čula da su deo poplavljenih patika prosušili i odneli onima koji imaju samo jedan par mokre obuće na nogama i neće da uzmu čiste da promene kad se vrate kući..

A Ninka, stvarno krkaj probiotike, a ako ti se to stanje nastavi, obavezno idi kod doktora.

11. ja sutra tamo idem.da opet napomenem,sutra u 11 kod stranda je polazak.treba se valjda najaviti.zbog buseva.
    meni je prosto moronski stojati u redu kako bi kupio nesto,nevezano za poplave.koliko god bilo jeftinije,osecao bi se k'o ovca.dovoljno sto cekam(jer moram)u socijalnom,u ambulanti,na faxu...

12. ово сад ме је само нагнало да почнем о томе ал није то једини случај. синоћ чујем у утиску недеље да су осуђивани и они парови што су се венчавали пре пар дана. тј било је неко колективно венчање. па добро мајку му јебем, јер сад треба све да стане, јел сви треба да буду депресивни и да иду на пуунктове јер су поплаве. наравно да не мора. ја сам противник тих ставова :))

13. Ma naravno da ne sme ništa da stane, baš suprotno, ali ovaj konkretan prizor mi je bio mučan.

14. Jel glupo da rolere odnesem u crveni krst? Novi su iz Nemacke, nikada obuceni a meni mali, imaju jos kutiju.

15. Bilo mi zao kad su te banovali al stvarno si retardiran. Bruce vrati mu ban

16. стварно расни попео си се на курац више

17. te rolsue si mogao odneti kada si hteo.sad si se setio.gde da ih koturaju sada?

18. Pa glupo je da u ovom trenutku poklanjaš nekome rolere. Ali, nešto kasnije, kada ljudi dođu sebi i svojim kućama, ne vidim zašto da ne...

19. Nemojte zajebavati, juče mi neko kuka na FB da su potrebne društvene igre, slagalice, karte, bilo šta da se deca igraju. Neka odnese rolere, možda će neka devojčica da se voza po pioniru i biće joj malo lakše da gleda roditelje kako ćute i gledaju u pod.

20. nevera koja paranoja. znaci moramo pazljivo da razmislimo sta cemo pokloniti.

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.