Poplave - (ne)odgovornost, (ne)strucnost

1. Лазањски ојебо силовито, као и Слобов коментар
    http://i.imgur.com/wZ23DLo.jpg

2. Da li treba ikoga okaciti na banderu zbog situacije u kojoj smo se nasli? Prolivati krv? Ne.

Slažem se da ne treba, al opet ne može ni da škodi, makar narod malo da se razonodi i skrene misli s nesreće što nas je zadesila.

3. Nešto razmišljam, kad bi se smenila plava govna, da li bi na vlasti bila žuta govna koja su 12 godina zajebavala, ili crvena govna koju su 10 godina pre toga bila na vlasti? Da li se u našoj zemlji u poslednje dve decenije pojavio neko nov? Teško. Ista govna samo idu u krug, a narod više nema za koga da glasa. Nažalost. A negde već napisah da je na netu opšti rat degenerisanih omladina ovih stranaka.

A Čučkovića će verovatno obesiti građani Obrenovca, jer nije hteo da posluša ljude iz TE koji su mu govorili šta će biti. Za Puzovića kažu da je veliki stručnjak, možda i najveći kod nas u toj oblasti, i da je znao, upozoravao, ali da je uglavnom neke boleo kurac. Tako sam bar načuo od nekih matorih ljudi koji su upućeniji.

4. Нема никог новог, једини "нови" ког се ја сећам је Карић био, ал мсм Карић јебени...
    Сад идемо системом ко је најкраће владао. Радикали су најкраће владали, а и овај Живковић је кратко владао, од када се повукао није ни био у политици. Ваљда кад изгустирамо ове лажне радикале доћи ће овај. Сем ако не заборавимо како је Тадић био небитан па њега вратимо, као што смо вратили еспеес.. У ствари не ми, немам ја никакве везе с тим, далеко било.

5. To je najveći problem kod menjanja vlasti. Jednostavno nema nikog ko je stvarno nov, ili prikladne opozicije. Isti je slučaj uBosni, zato posle svih onih sranja u suštini nema nikakve promene.

6. ali stefanovic ministar policije.jos on ide da nekom nesto kenja.i video sam ga kako pomaze.megatrend student ministar plicije,leb te jebo...vucic za sirotinju.

7. Сад идемо системом ко је најкраће владао. Радикали су најкраће владали, а и овај Живковић је кратко владао, од када се повукао није ни био у политици. Ваљда кад изгустирамо ове лажне радикале доћи ће овај. Сем ако не заборавимо како је Тадић био небитан па њега вратимо, као што смо вратили еспеес..

Pa će onda đilas, pa vučić pa opet tako u krug...

8. Sanitarni cvor
    nema vise mesta.za 15 minuta se razgrabilo.cekam da mi jave da li ce biti jos buseva.bukvalno cim se objavi na onoj stranici na fejsu,lajkuje se,pa to znaci da si se prijavio.ja nema fejs,al mi je rekao lik da ce mi poslati sms.

Da li se ta stranica na fb-u za prijavu dobrovoljaca odnosi i na Nis ili samo na NS? Ako da molio bih te da mi saznas koja je to strana. Dobrodosle su i sugestije ostalih...

9. Jes i on govno smrdljivo i pokušava da iskoristi ovo u svoje političke svrhe al realno svaka mu je na mestu. O Živkoviću pričam da naglasim pošto vidim da se ubacilo mnogo postoa ispred mog.

10. Nešto razmišljam, kad bi se smenila plava govna, da li bi na vlasti bila žuta govna koja su 12 godina zajebavala, ili crvena govna koju su 10 godina pre toga bila na vlasti?

I na to sam, vidiš, mislio. Ja sam za to da pobijemo sva govna, i ona koja su kriva i ona koja nisu, što kažu junajted kolors - beneton.

E onda ćemo da vidimo da li nova govna što će da dođu posle njih smrde manje ili više.

E jes, i grb da promenimo, kaki orlovi, kake kokoške, kaka ocila, četir polja sa četiri šljive i podebeo konopac oko svega. Pa jedna šljiva za vlas', jedna za opoziciju, jedna za one treće što imaju prste u svakoj čorbi a zvanično nisu ničiji a poslednja šljiva za one koji leže i prave se mrtvi a inače jedu ministarskog leba džaba.

I to da gledaju u skupštini svaki dan kad dođu na posao, nego kako.

11. Дај, бре! Шта се узрујавате због изјаве бивше лото-девојке! Ја јесам гласао за Тому и јесам члан СНС-а (Није Брус једини, Каизен да ми да место модератора! Лололо), али на изјаве ове не обраћам пажњу. Не сматрам је важном личношћу. Станислава Пак је била једна од оних које замениле Сузану Манчић почетком деведесетих као водитељке Лото-а.

12. Ja sam prvo bio moderator pa onda prešao u SNS na poziv lolo

Za ovu personu nikad ranije nisam ni čuo, ali dugogodišnje iskustvo mi govori da je u svakoj stranci potreban neko da čisti pištolje, ako me razumete.

13. Што рече гамби оно једном за жуте, кад су вам такви високи функционери, какви ли сте тек ви обични чланови пацијенти. Лол.

14. Ispravite me ako grešim. Ali oni su planirali malo da se slikaju sa ljudskom nesrećom. Obrenovac im se omakao, zato što su stvarno postavili debila. Pošto je od početka cilj da se malo slikamo sa spašenim građanima koji plaču, ovi što pogiboše stvarno smetaju. To nije za slikanje. Njima ćemo posvetiti 3 dana klasične muzike. A što se naroda tiče... on voli da šalje smsove, da se smeju ovima što nose vreće u 21 veku i mogu da izdrže i 30 minuta obraćanja vođe. Zvenični izvor informisanja već nedelju dana je jedan čovek. Mrak!

15. šta li će za ove da kaže gambi

16. кад су вам такви високи функционери, какви ли сте тек ви обични чланови пацијенти

Za mene se bar za kakav sam pacijent, to nije tajna :)

17. Што рече гамби оно једном за жуте, кад су вам такви високи функционери, какви ли сте тек ви обични чланови пацијенти. Лол.

Мени је трајно забрањен улаз у Топоницу, Ковин и у Лазу Лазаревић. Доктори због мене добијају нервни слом. Лолололо

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.