Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“
Danas · 06. Novembar 2008.
Нисам се логовао на сајт цео дан, да не читам сад све, вероватно сте коментарисали. Кака је је Мали могао да одбије да да коментар на вест, да је рекао људима из Обреновца да не напуштају домове?
Како је то могуће, па постоји ли ту и нека кривична одговорност? Макар морална?
Cara™
A niste znali da NS ovo ima
gde ima?
Negde su spakovani ovi fensi šalunzi. U neku halu. To je deo novosadskog pristaništa. To nisu platili Novosađani nego je donacija Azejberdžana. Pare koje se skupe u novom sadu razvače i troškare javna preduzeća zatrpana fiktivno zaposlenim kadrovima.
Mislio sam da ovo svi znaju. Imaju duž Novosadskog pristaništa rupe i ramovi za ovo čudo. Pa se to pobode i podigne se nasip za meter i po do dva metra u vis.
Како је то могуће, па постоји ли ту и нека кривична одговорност? Макар морална?
Није одбио. Позвао је људе да не напуштају домове кад је већ вода стигла до Обреновца. Исто као и са глупости да ће кад све прође да сакривају број мртвих. Само се шире теорије завера и на крају ће вођа да гостује код Драгана Ј. Вучићевића где ће да се наруга људима што верују у будалаштине, хаарп и сл, а неће се ни дотаћи озбиљних пропуста.
Данас сам на радиу РТС-а чуо да су Синишу питали о тексту који кружи интернетом да је рекао људима да не напуштају своје домове, на шта је он одбио да да коментар.
Одбио је прво, али је после објаснио у наредној реченици.
Видим да је пре 4 сата ипак дао изјаву.
http://media.tumblr.com/f3c94163c0c3b46e614734170d41d3ed/tumblr_inline_mso8auuUYb1qz4rgp.gif
Оптужују га за смрт десетина људи и он одговори овим ребусом?
Него, види ли се на оном скриншоту кад је објављена та његова изјава за Обреновац, лако се може упоредити тај датум, тј време објаве са временом кад је наишао тај највећи талас.
Види се, скриншот је негде око 1 поподне, а сама изјава је неколико сати пре тога, ваљда. Вода је пробудила људе, тако да је сигурно после тога изјавио.
Сад звучиш као Синиша, ти си снс бот, признај!
Елем, рекао је шта је рекао. Ја нисам упућен баш у тајминг, али не сумњам да ће већ неко израчунати кад је дата изјава а кад је наступио поплавни талас, сад нема назад.
А док то буде, пар нелогичности. Што је изјављивао да људи не напуштају домове ако су већ потопљени, па где ће, да скоче са крова куће уметнички скок и леђним стилом се запуте ка слободи? Па нормално је да ће остати у домовима.
А опет, све да је то хтео да каже, да спаси животе саветом, жашто је брже боље обрисао ту вест са нета?
Ljudi, Sinisa Mali je naspram onog Cuckovica mala beba.
Debeli govnar je u 11 sati uvece znao da je Kolubara probila nasipe i da za 5 sati stize u Obrenovac,al je kreten umesto da oglasi sirene pustio samo ona slova na lokalnoj televiziji (U 11 UVECE KAD VECINA BABA I DEDA KOJE TREBA EVAKUISATI SPAVA!!!).
Ako treba da se trazi neko ko je mogao bolje da reaguje, to je ta mala cuftica.
Kazu da kad je dosao uvece na nasipe koje su poceli da prave, pitao BAGERISTU sta treba da rade a onda zapalio.
Oboren onaj telepromter sajt.
Oboren onaj telepromter sajt
Opširnije: https://www.facebook.com/photo.php?fbid=718731628189981&set=a.718731721523305.1073741825.100001594509055&type=1
Валдемар лично је присуствовао томе и писао о томе на некој од ових тема.
sutra se u 6 ide za krupanj iz ns.bice se do cetvrtka,pa ko zeli.
Još neke informacije, čvore?
1. Да престане да се ватрено "шета" около као Стрељников(филм "Др
Живаго")!
2. Да престане да говори забринуто,узрујано,паћенички,драмски ...
тј да својим изјавама престане да шири панику мећу нама-народом!
3. Да спашавање пострадалих и планирање одбране препусти стручњацима!
4. Да престане да се "свађа" са људима који неће да се евакуишу.Они су
под стресом и њихови поступци нису рационални!
4. Да не води отворене седнице Владе као да је на "илегалном састанку
партијске ћелије поред гештетнера"!
5. Да се сети свог исто тако ватреног радикалског "стажа" када је
директно са Милошевићем,Дачићем,СПЦрквом и бројним другима,допринео да
пропаднемо у свему!
6. Да својим ставом "у све се мешам" престане да уништава Србију и народ
тј оно мало што је још остало после катастрофалне ДОС-овске
владавине!
7. Да се сети да је преко табле Бул.З.Ђинђића лепио Бул.Ратка Младића!
Мислим да је ово оно најважније.Не могу више да пишем.Овако забринута и уплашена за будућност нисам била ни када сам као самохрана мајка одгајала одгајала двоје деце.
Мирјана Подолшак
Бул. З.Ђинђића 49 стан бр3 приземље
Нови Београд
(Mирјана, 20. maj 2014 17:50)
Još neke informacije, čvore?
nema vise mesta.za 15 minuta se razgrabilo.cekam da mi jave da li ce biti jos buseva.bukvalno cim se objavi na onoj stranici na fejsu,lajkuje se,pa to znaci da si se prijavio.ja nema fejs,al mi je rekao lik da ce mi poslati sms.
1. Niko ko je zaista odgovoran za propuste nece odgovarati pred bilo kim za ma sta, i to je ocigledno svima vama jasno.
2. Ljudi koji su bili spremni da progutaju sva predizborna govna spremno ce progutati i sva buduca, kakva se uostalom uveliko, stedro plasiraju.
3. Kako god surovo zvucalo, ovo je logicna posledica davanja vlasti u ruke nestrucnih ljudi od strane neobrazovanih ljudi.
4. Ti nisi nikakav borac za pravdu, neces protestovati, nositi parole, bacati kamenje na kordon, rusiti zgrade, prebijati ljude, paliti automobile..To je ono sto rade konkretni narodi kada nameravaju da ih vladajuce strukture shvate ozbiljno.
Da li treba ikoga okaciti na banderu zbog situacije u kojoj smose nasli? Prolivati krv? Ne. Ova vlast nije uzrok vec najobicnija posledica. A nastavak sledi.
па јеботе
https://pbs.twimg.com/media/BoFzwDcIEAAgZMQ.jpg
Je l' ovo stvarno?
MAJKU JOJ JEBEM RETARDIRANU.