Poplave - (ne)odgovornost, (ne)strucnost

1. sine...dve noci na drvetu!

2. Pa ova baba bi bolju organizaciju napravila od ovuh dzulova nesposobnih. baba laf

3. Pa ako treba na jasen - na jasen!!! Baka carica!

4. Baba kralj! Malo me iznervirala voditeljka na kraju sa onim kezom.

5. Reporter je car, nije dao babi da ga onako zbunjena poljubi u ruku, nego se bratski izljubio sa njom.

6. Thilmo

Baba kralj! Malo me iznervirala voditeljka na kraju sa onim kezom.

Ја је разумем, пошто је и мени била комична ситуација. Овај би да се одјави, а стара је жена, па не капира, прича са њим као да нема камера. Простодушност у најбољем облику.

Jericho

Reporter je car, nije dao babi da ga onako zbunjena poljubi u ruku, nego se bratski izljubio sa njom.

+1

7. Ал пази, колко сам схатио она се ногама ослањала на то дрво, значи два дана на ногама нон стоп, шта ти је воља.

8. Сад тек видех овај клип што је Енеми поставио. Живковић само понавља оно што многи овде на Вукајлији пишу већ данима уназад. Њему би било боље да се врати у мишју рупу из које је измилео и да да коју стотину хиљада евра помоћи. Био је кратко премијер, али као министар у Ђинђићевој влади је за 3 године узео много пара. Није он меродаван да се јавља иако је за неке ствари овде у праву.

Nešto razmišljam, kad bi se smenila plava govna, da li bi na vlasti bila žuta govna koja su 12 godina zajebavala, ili crvena govna koju su 10 godina pre toga bila na vlasti? Da li se u našoj zemlji u poslednje dve decenije pojavio neko nov? Teško. Ista govna samo idu u krug, a narod više nema za koga da glasa. Nažalost. A negde već napisah da je na netu opšti rat degenerisanih omladina ovih stranaka.

Нема нових јер нови не могу да избију у први план од ових који су већ 15, 20 или 30 година на положајима. И ја почињем да верујем да би већу добробит Србији донела нека странка националних мањина него ових десетак странака које се врте на власти од увођења вишестраначког система. Опет сте сви запели за Вучића, као да је он свемогућ. Сад се види да није проблем у њему. Он као појединац има вољу да нешто и уради, ови око њега, од министара до страначких вођа на локалу (част изузецима) само знају да лају на друге и да му се увлаче и чекају да их он извуче из гована у која су сами упали.

A Čučkovića će verovatno obesiti građani Obrenovca, jer nije hteo da posluša ljude iz TE koji su mu govorili šta će biti. Za Puzovića kažu da je veliki stručnjak, možda i najveći kod nas u toj oblasti, i da je znao, upozoravao, ali da je uglavnom neke boleo kurac. Tako sam bar načuo od nekih matorih ljudi koji su upućeniji.

Чучковић ће или бити линчован или ће добити доживотну робију. Његова лежерност је скупо коштала Обреновчане. Боље и лажна узбуне него брига око изазивања панике.

9. Treba ove na bandere pa narod da se organizuje kao i sad. Onda prve izabrane posle ovih isto na bandere, jer prvi macici se u vodu bacaju jelte. Posle sve glat.

10. Он као појединац има вољу да нешто и уради, ови око њега, од министара до страначких вођа на локалу (част изузецима) само знају да лају на друге и да му се увлаче

Nekada davne pre nekih 20 godina za još jednog visokog državnog funkcionera se govorilo da je dobar ko lebac al ovi oko njega govna konkretno žena hehe.

11. Bakutaner leđenda! Vidi se da je popila nešto za smirenje.

12. idi bre glavni u kurac
    sad kad gledam klip sa babom ima mislim vidi babe kako se uradila
    BABA LIMAR
    xaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxa

13. Nekada davne pre nekih 20 godina za još jednog visokog državnog funkcionera se govorilo da je dobar ko lebac al ovi oko njega govna konkretno žena hehe.

Хахаха! Па неће ваљда и Вучићу жена да уђе у политику?! Јој, кад се само сетим црвеног цвета у коси... Бррррр... Уфффф... Одвратно!

Treba ove na bandere pa narod da se organizuje kao i sad. Onda prve izabrane posle ovih isto na bandere, jer prvi macici se u vodu bacaju jelte. Posle sve glat.

Дакле, да сачекам та два вешања па да кренем у озбиљније бављење политиком... Мада... Ипак, не. Можда се неко досети да после вешања врати и гиљотине... Не бих да ризикујем...Лололо

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.