Poplave - (ne)odgovornost, (ne)strucnost

1. Хах, јбт, докле иду ове дезинформације. Није довољно што су се Газимудо и Бохор насрали за све паре, ово је већ достигло сасвим нови ниво.

2. Мислим да се оваквим претеривањима само наноси штета жртвама.

На крају ће још да испадне позитивно што је умрло нпр. само 70 људи, пошто су многи предвиђали више хиљада мртвих.

3. Treba Vucic da urgira da se sve porodilje od 7 meseca-pa navise, sto pre porode u naredna 3 dana. Kad se poklopi sa zrtvama, dobicemo da je vise ljudi izvuceno iz poplava nego sto ih je bilo!

4. Pazite šta prišete molim vas. Sedamdeset ljudi nije malo i nije samo. Sedamdeset ljudi je pun truistički autobus na sprat. Treba im sat vremena da dobro zapišaju austrijsu benzinsku stanicu i ispuše po cigar.

5. Pozitivno moze biti jedino da ne umre niko, jer je bila poznata cinjenica da ce biti poplava. Ne razumijem te statisticke osvrte na ovakve dogadjaje.

6. Па нисам ни рекао да је позитивно, већ да ће Вучић и екипа да сложе такву причу.

И наравно да је свака жртва битна, баш зато и кажем да је смешно ово претеривање и лупање.

7. 21. 06. 2007. godine

Pedeset miliona dolara Svetska banka je namenila za projekat koji treba da podrzi prioritetnu zastitu od poplava duz obala Save i Dunava.

http://www.mfa.gov.rs/Srpski/Bilteni/Srpski/b210607_s.html

8. gledam sad na rts-u vanju udovičića
    kaže lik "sredstva se usmesmeravaju" , ja zapazim al mislim kako sam govno sa traženjem dlake u jajetu i kako ovim na vlasti zameram i na slučajnim greškama
    on kaže "naša zemlja mora da se renovira", "ljudi su bojazni" - tu zaključim da ipak nije greška
    al ne bi ovo piso da ne reče
    "javljaju nam se mnogi klubovi, danas nas je kontaktirala barselona, po preporuci menadžera stojadinovića, žele da upute veliku sumu novca ZBOG ODLIČNOG ODNOSA SA SADAŠNJIM PREMIJEROM

e pa majku ti jebem. ogadi mi život
    ćavi injesta mesi vučić, ortaci iz kraja
    marš bre bestidnici

tolko sam pljunuo tv da je poplavljen

spašavaj mi ga vućiću

9. danas sam cuo da je 112 nadjeno mrtvo.ne znam koliko je tacno.

10. Mesi i aca cirkali pivo ispred kamp noua kad je ovaj bio u španiji pre par godina. Provereno!

11. Није довољно што су се Газимудо и Бохор насрали за све паре, ово је већ достигло сасвим нови ниво.

Ne znam gde sam se ja to nasrao. Zrtve sam pomenuo kada sam prenosio informaciju iz prve ruke (rodjaka koja je evakuisana je i dalje kod mene). Sa kim god se ona cula iz Obrenovca, kazu da su videli bar nekog ko se nece izvuci.
    I juce sam pomenuo kad sam rekao da ce jako mali procenat onih sa spiska NESTALIH biti PRONADJEN ZIV.

12. Мора да неко од ових са ТВ Ћурпија чита Вукајлију. Ја их испрозивао синоћ, а они вечерас објавише ово:
    https://www.facebook.com/rtvcuprija/posts/436620336474326

Баш су дивни, само кад би пар мајмуна склонили са телевизије па да им верујем да помажу. Да није било групе "Ћуприја на фотографијама", нико не би знао шта се стварно догађа, мада су и тамо поједини писали писали све и свашта. Кад су се људи питали зашто ТВ Ћуприја не шаље репортере да макар сликају, ако већ имају само ЈЕДНУ ЈЕБЕНУ КАМЕРУ, него пуштају музику, забавни програм и мале огласе, нико се није удостојио да им да пристојан одговор, а само су објављивали наслове (крол) који су преписане и закаснеле вести са Пинка, РТС-а, Прве, Б92... А сад се још и хвале како су од њих телевизије са националном фреквенциојом преузимале вести!
    Маааарш, стоко! Лажете!

Посебан "поздрав" за оног уредника телевизије што пише негацију уз глагол спојено (НЕМОГУ, НЕЗНАМ...) и још једног мајмуна који ради у монтажи, а кад га питају за информације, он не зна ништа. А зна да сере како су други љигави, мишеви и стрине. Море, јебем ти ја ону фамилију ненормалну да ти јебем, да ми је знати на коју фору си се угурао у СНС и на телевизију.

А да додам да су све ћупријске радио станице пуштале музику, није било ниједне вести о поплавама.

Beograd -- Premijer Aleksandar Vučić izjavio je da je u području nastradalom od poplava pronađeno 27 žrtava, a najmanje 10 ili 11 od njih je preminulo prirodnom smrću.

Па нагли налет воде или пад у хладну и дубоку воду може да изазове срчани удар. Срчани удар може да се сматра за природну смрт, али околоности су далеко од "природних", тј. уобичајених. Дакле, сви су умрли због поплаве, небитно је да ли је у питању дављење или срчани удар.

13. E, bre, poukidali pola kanala na kablovskoj, da li je to realno, hoću da pogledam neki film, nešto, jok, poukidali sve živo, jebote, koji likovi.
    Motam sad, prezle na bar pola kanala

14. Брате глупо је уопште дискутовати о томе колико је умрло природном смрћу, а колико дављењем јер не можеш тако брзо да извршиш обдукције тела.

15. Count Zero
    E, bre, poukidali pola kanala na kablovskoj, da li je to realno, hoću da pogledam neki film, nešto, jok, poukidali sve živo, jebote, koji likovi.

ako je toliko zagustilo, skini film.

Meni samo nije jasno zasto su ukinuli 24Kitchen a nisu Discovery kad ovaj drugi pusta uglavnom emisije zabavnog karaktera.
    Mislim, bole me tuki, tv gledam 2 sata na nedeljnom nivou,al ovo mi zapalo za oko.

16. Ma debilno je da ukidaju programe, umem ja da skinem film, ali je glupo da mi preko pola kanala bude aut.

17. E, bre, poukidali pola kanala na kablovskoj, da li je to realno, hoću da pogledam neki film, nešto, jok, poukidali sve živo, jebote, koji likovi.

Ja im poslao mejl, da ih pitam da li će praviti problem ako putem njihovog kablovskog interneta preuzmem epizodu svoje omiljene serije sa nekog od piratskih sajtova, jer sam je propustio večeras zbog toga što mi nisam bio u mogućnosti da pogledam na isključenom kanalu. Naravno, ako bude potvrdan odgovor, sledeće pitanje će mi biti "da li to znači da podržavate pirateriju".

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.