ne znam tacno koji put je ispala.danas smo trebali u mitrovicu,pa nismo otisli.lik sto je organizaova nalupeo nekih gluposti.boze sacuvaj...malo smo natovarili kamion sto je bio,toliko trebalo i to je to.treci-cetvrti put ispaljuju.najjace sto trea u 6 da krenes,navijes sat,spremis se,u 11 ti jave da ne treba.kakve su to gluposti...
ne znam tacno koji put je ispala.danas smo trebali u mitrovicu,pa nismo otisli.lik sto je organizaova nalupeo nekih gluposti.boze sacuvaj...malo smo natovarili kamion sto je bio,toliko trebalo i to je to.treci-cetvrti put ispaljuju.najjace sto trea u 6 da krenes,navijes sat,spremis se,u 11 ti jave da ne treba.kakve su to gluposti...
Ма нема у СМ шта да се ради. Само да се утоварају џакови и шаљу даље. А то неће ни Митровчани да раде, блеје тамо по кафићама, шетају, ми јуче дошли и утоварали те шлепере. Па јбт, јесам толико пут прешао да утоварам џакове што је њих 20 могло да одради? Јебени Сремци.
И сад читам, треба помоћ у СМ, Моровићу, Вишњићу, а нас јуче нису могли да распореде, само нас возали од места до места... па јебала вас организација усрана у дупе, баш.
tako su i nama danas rekli.bio neki ckode,zna iz tog kriznog staba nekog,pa nazvao,kaze da ne treba.lik koji je danas organizovao polazak iz novog sada,nije iz ns.lupetao ulice,boze sakloni.stvarno neki tezi pajvan.i to sam cuo,da masa dolazi,sljaka,a mestani sede i piju pivo u kafanama.tako nesto slicno i murija radi.najgrdje je to sto dodje pijana marva.baca one dzakove i deru se aaaaaaaaaaaaaaaa i nastave da piju.lik jedan bio do sabca,ispalili ga za prevoz,nema lopata,masa pijana...strasno
Drage moje, NS SOS TIM vas poziva da se pridružite akcijji ŽENA ŽENI!
Okupljanje u PETAK 23.05. u 19h ispred Medicinskog Fakulteta u Novom Sadu!
Jednostavno je, uzmete kutiju za obuću i napunite je sitnicama koje mi žene koristimo, šta god vam padne na pamet: higijenski ulošci, vlažne maramice, krema za ruke, za lice, šampon,kupka,češalj,peškir, dezodorans, šnale,gumice,vikleri,farba za kosu, veš ,pidžama (koje sve imamo za "ne daj Bože"). Na kutiji napišite ŽENA ŽENI da se zna za koga je i nemojte zaboraviti jedno pisamce sa rečima podrške.
Idemo, pripadnice lepšeg i nežnijeg pola od nas sitnica za druge će značiti itekako puno!!!
Кења ми се од овога. Шта мене боли курац да ли си послала поруку на 1003. Шаљи од својих пара, не од онога што задужиш, кад ти већ није понуђено да можеш да мењаш плаћање за хуманитарни смс.
Ма нема у СМ шта да се ради. Само да се утоварају џакови и шаљу даље. А то неће ни Митровчани да раде, блеје тамо по кафићама, шетају, ми јуче дошли и утоварали те шлепере. Па јбт, јесам толико пут прешао да утоварам џакове што је њих 20 могло да одради? Јебени Сремци.
И сад читам, треба помоћ у СМ, Моровићу, Вишњићу, а нас јуче нису могли да распореде, само нас возали од места до места... па јебала вас организација усрана у дупе, баш.
tako su i nama danas rekli.bio neki ckode,zna iz tog kriznog staba nekog,pa nazvao,kaze da ne treba.lik koji je danas organizovao polazak iz novog sada,nije iz ns.lupetao ulice,boze sakloni.stvarno neki tezi pajvan.i to sam cuo,da masa dolazi,sljaka,a mestani sede i piju pivo u kafanama.tako nesto slicno i murija radi.najgrdje je to sto dodje pijana marva.baca one dzakove i deru se aaaaaaaaaaaaaaaa i nastave da piju.lik jedan bio do sabca,ispalili ga za prevoz,nema lopata,masa pijana...strasno
E jebem ja malo majke i Tomi za opremanje. Evo kako je opremio policiju za asanaciju terena.
http://www.mycity-military.com/Inzinjerija/utopljenici-i-asanacija.html
Inače, kod nas se pičkaraju opozicija i vlas već onako lludski. Ustaški pederi. Slobodno pogledajte sajt BN i RTRS. Dva glasila srama.
koliko mi to imamo helihoptera kada ljudi cekaju dan-dva da se dodje do njih?
dva
ove ostale koje smo imali smo verovatno pojeli
a ima, recimo i ovakvih
http://www.dodaj.rs/f/2F/Bo/1kyqVZMx/103138391015286937738939.jpg
Vojska ima 4 ili 5 transportnih. Svi imaju bar trideset godina u sebi.
Pa lepo ti Vučko naširoko i jasno odgovorio, ne razumem šta nije jasno ili, ne daj bože sumnjivo:
Okupljanje u PETAK 23.05. u 19h ispred Medicinskog Fakulteta u Novom Sadu!
Jednostavno je, uzmete kutiju za obuću i napunite je sitnicama koje mi žene koristimo, šta god vam padne na pamet: higijenski ulošci, vlažne maramice, krema za ruke, za lice, šampon,kupka,češalj,peškir, dezodorans, šnale,gumice,vikleri,farba za kosu, veš ,pidžama (koje sve imamo za "ne daj Bože"). Na kutiji napišite ŽENA ŽENI da se zna za koga je i nemojte zaboraviti jedno pisamce sa rečima podrške.
Idemo, pripadnice lepšeg i nežnijeg pola od nas sitnica za druge će značiti itekako puno!!!
ovo je poslednja objava vezana za ns
Кења ми се од овога. Шта мене боли курац да ли си послала поруку на 1003. Шаљи од својих пара, не од онога што задужиш, кад ти већ није понуђено да можеш да мењаш плаћање за хуманитарни смс.
Baš. K'o da je rekla ,,nemojte da mi pišete kaznu, lopatam pesak već pet dana''. A opet, koga boli kurac i za to.
parking servis je firma koja posluje u minusu.svi troskovi su im povlacenje linija.
http://zokstersomething.com/2014/05/21/snimci-jos-od-juce-centar-obrenovca-koji-ne-sme-da-se-prikazuje-u-srpskim-medijima/
још неке завере.
Brate, mislim da je 80 odsto Srba i Srbendi uplatilo tih sto dinala. Streljati to govno.
http://zokstersomething.files.wordpress.com/2014/05/obrenovac1.jpg?w=632&h=474
Da li iko ko ima makar grammozga može da poveruje da je ovo slika nakon poplave? Jebeno
esam koštunica sa ovom vešću?
http://www.dnevno.rs/vesti/beograd/124431-u-obrenovcu-vladaju-haos-i-beznade-pronadeno-3321-tela-od-toga-9-beba-i-2-trudnice-tvrde-hrvati.html
На сајту купујемпродајем.цом уведена нова категорија огласа:
http://www.kupujemprodajem.com/Doniram-zrtvama-poplava-1343-kategorija.htm
ЕДИТ Омашио сам тему, ал нема везе.
Jel realno da ima toliko zrtava? I to pokusavaju da prikriju? O.o