Poplave - (ne)odgovornost, (ne)strucnost

1. pa da, da je srbin verovatno bi bio
    SINIŠA KIBUC

bio bi mihajlovic

2. mixmax, да ми се напушиш курца ботино напредњачка.

Да, да. Читам ти коментаре данима, ако ми нешто иде на курац, то је та љигава кампања, као мало нападаш али у суштини браниш идеале великог вође.

Ако си напредњак, тако и кажи и отворено брани своје ставове. То ћу увек да поштујем. Али немој са том љигавштином молим те.

3. ne kapiram ne Thilmo nikako, ja to nisam kod njega primetio

4. Брус, сад ме мрзи да копирам његове постове. Сутра ћу. Али свуда, али свуда, оставља коментаре...ја сам аполитичан, ко јебе власт..али свака част Вучићу, за само пар месеци..тајфајзен.

EDIT: Ево рецимо задњи његов пост, на то мислим. Он добар, он напада вучка, вучко лош..ал вучко ради за народ. Мурш бре више.

mixmax

Pretpostavljam da Vučić ima plan da se okruži potpuno novim licima i telima.
    Što uopšte nije glupo s njegove strane. Ovi stari su svi do jednog iskompromitovani.

Loše je to što će morati sve sam da radi dok se oni ne nauče poslu. Očigledno, čovek uživa u tome.

5. ma ne moraš da kopiraš, samo primećujem, znaš da bi ja to provalio nego nisam obratio pažnju - ovde sam ja taj koji vodi računa da se svi botovi korektno ponašaju bez obzira čiji su :)

6. Evo ja sam bot svetskih bankara i MMF-a, ali Bruce je toliko moćan da moram da budem neutralan. :D

7. Pravo da vam kazem, sto se tice onih informacija o 2000 leseva, ja sam to samo cuo u onoj Vucicevoj izjavi "gde su ti lesevi sto plivaju". Nigde drugde. Nigde. Ni u jednom momentu nisam naleteo na ikakav link na fejsbuku sa takvim informacijama a mogu da kazem da sam BAS BAS pratio celokupno desavanje ovih dana i da mi je ogroman kanal ljudi na fejsu iz svih svera. Najvise sto sam u ikojem postu na celom netu cuo da neko pominje, je onih 200 ljudi u Bljeljini u mrtvacnici sto je neko postovao ovde.

8. За 2000 лешева се обрати Бохору лололо

9. Bilo je po komentarima na Blicu i B92 i kojekuda, ruku na srce i ja sam čitao o tom navodnom masovnom stradanju. Što je najgore jbt ti komentari su dobili toliko pozitivnih ocena da se zaista ozbiljno zapitaš u kolektivno mentalno zdravlje naroda. Ono minusa su normalni ljudi i botovi kojih je daleko manje od ovih prvih. Da ne veruješ.

10. Како ниси чуо? Па Бохор је овде тврдио да има бар 2 хиљаде мртвих, а Газимудо је исто спомињао неке екстремне цифре.

11. Sale, gledaj to ovako, od ove dve izjave, koja će ti više držati pažnju?

1.

Napokon nešto uspešno od naše Vlade, enormne poplave su prošle, i pokazalo se veliko umeće naših političara, koji su uspeli da na vreme organizuju svo potrebno ljudstvo i mehanizaciju, i sprečili ljudske, i veće materijalne žrtve

2.

PA OVO JE NEVEROVATNO! ONO GOVNO VUČIĆ JOŠ SME DA IZAĐE NA SVETLO DANA???? UBITI ĐUBRE, 3 000 LJUDI POBIJENO SAMO U OBRENOVCU, NAMERNO SU MINIRALI BRANU DA SVA VODA ODE NA NEDUŽNE LJUDE! MUČNI OBRENOVČANI SU POBIJENI NA SPAVANJU! PROVERENA INFORMACIJA OD KUĆNOG PRIJATELJA KOJI RADI U MRTVAČNICI IMA NA HILJADE MRTVIH, ŠALJU SE SVUDA PO SRBIJI, U HLADNJAČE, PUN GRAD MRTVIH, PLUTAJU SVUDA, IMA LI KO DA ODGOVARA????

*Ne ulazim u istinu šta se stvarno desilo, jer ne znam šta se desilo, znam da je praktično nemoguće da ovaj nije nešto slagao, a isto tako znam da se 2 000 žrtava ne može sakriti nikako.

12. Ceo grad je zbrisan za pola sata...masa ljudi je spavala..ja i moja sestra smo probydile celu zgradu
    Mrtvih preko 2000

Ovo je samo deo poruke koju je poslala drugarica moje devojke njoj, 2 dana posle evakuacije iz Obrenovca. Poruka je od nedelje ili ponedeljka, nzm tacno. Mada ovo sto kaze da je 2000 poginulih verovatno je i ona samo cula od drugih ljudi, nagadjanja.

13. Bata Sale

Bilo je po komentarima na Blicu i B92 i kojekuda, ruku na srce i ja sam čitao o tom navodnom masovnom stradanju. Što je najgore jbt ti komentari su dobili toliko pozitivnih ocena da se zaista ozbiljno zapitaš u kolektivno mentalno zdravlje naroda. Ono minusa su normalni ljudi i botovi kojih je daleko manje od ovih prvih. Da ne veruješ.

A da li je mozda moguce da je obrnuto..

14. Колико су неки људи болесни у главу. Оно спаљивање тела је врхунац приче.

15. Мада ми није јасно да ли су стварно толико глупи или само желе да привлаче пажњу.

16. Da ne ulazim u to šta je istina, a šta nije. Ekonomsku politiku i odluke ove Vlade mogu da pravdam i objašnjavam jer mi je to struka, ostale odluke niti želim niti mislim da pravdam, ja sam član SNS ali nisam ničiji bot. Meni su svi sa oznakom V.D. ispred funkcije.

To rekavši, skrenuću vam pažnju samo na jedno. Postoji ogromno policijsko iskustvo u vožnji hladnjača stečeno u drugim regionima i drugim vremenima ove države. Ne verujem u 2000 mrtvih dok se to ne potvrdi, ali ne verujem ni da je ovaj sadašnji broj tačan. Mislite o tome.

17. Otkud znam više. U Srbiji jebe lud zbunjenog. Znam samo da 2000 leševa koji plutaju ne može da se sakrije. Brate znaš li ti šta je 2000 tela? Pa bar jedno 20 bi Sava nanela do Beograda, neko bi nešto video ili fotkao i procurelo bi na net.

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.