Poplave - (ne)odgovornost, (ne)strucnost

1. grešiš Jericho, mada ne u potpunosti, problem je u tome što mi koji znamo engleski i oni koji se razumeju u kompjutere ne želimo da cenzurišemo bilo šta :)

Jeste, Bruse, a znas kad ces ti u ovoj i ovakvoj stranci da napredujes dalje od lepljenja plakata? Nikad, a ni tad. Zna se koji profil ljudi oni traze, autenticni radikalski materijal, ali nesto elasticniji, koji lakse usvaja politicke zaokrete od 180 stepeni i ne postavlja puno pitanja. Tacnije, nijedno.

Tesko mi je da se slozim, ali Tilmova opservacija o botu je na mestu. NECES OVDE TAJ DJUBAR ISTOVARATI, BOTE!

Sto se broja stradalih tice (ili sto kaze vucic: LESEVA), svakako da cifra nije 27, i to jos manipulise nekim "prirodnim uzrocima smrti". Srecom, izgleda da nisu u pitanju ni te dve hiljade, ali plasim se da jos skoro 500 nestalih ne uliva puno nade.

2. Moja mama teoretiše da ako ima toliko stradalih da su to uglavnom Romi koji su bili u trošnom naselju koje teško da može da se odbrani pod naletom vode, od kojih je tu veorvatno ogroman broj neregistrovanih, tako da ako je tako vrlo je moguće da se zataška broj žrtava, a i da ih ima mnogo više nego što rekoše. Sad ne znam, 27 poginulih sigurno nije konačan broj, ali koliko ih stvarno ima, to pitaj Boga, ili pre Vučka.

3. Jeste, Bruse, a znas kad ces ti u ovoj i ovakvoj stranci da napredujes dalje od lepljenja plakata? Nikad, a ni tad. Zna se koji profil ljudi oni traze, autenticni radikalski materijal, ali nesto elasticniji, koji lakse usvaja politicke zaokrete od 180 stepeni i ne postavlja puno pitanja. Tacnije, nijedno.

Napredovao sam taman toliko koliko sam i tražio, političke plakate nikad nisam lepio ni ovima ne mislim. Postoji samo jedna osoba na čiju molbu sam lepio plakate i njemu nikad ništa ne bih odbio, ali nije u vladajućim strankama. Boli me kurac za politički napredak, ja sam navikao da jedem pošten leba.

4. Postoji samo jedna osoba na čiju molbu sam lepio plakate i njemu nikad ništa ne bih odbio, ali nije u vladajućim strankama.

http://ristanovicdejan.at.ua/Seselj/seselj5.jpg

5. Џерико, у чијом си табору, Ђиласовом или Тадијином? Озбиљно питам.

6. Daj batalite sad politiku ko je u kojoj stranci.

7. Ni u jednom, nikada nisam ni bio. Nisam izlazio bar na poslednja 3-4 glasanja, jer sam video da su samo govna u opticaju. A "manje zlo" sam prestao da biram kad sam video kolika je picketina Tadic.

8. Što se tiče tog ekstremnog broja od 2000 žrtava koji se pominje ponegde, meni je ovo najbolje objašnjenje: http://www.tubechop.com/watch/2904044

9. Jericho
    Sto se broja stradalih tice (ili sto kaze vucic: LESEVA), svakako da cifra nije 27, i to jos manipulise nekim "prirodnim uzrocima smrti". Srecom, izgleda da nisu u pitanju ni te dve hiljade, ali plasim se da jos skoro 500 nestalih ne uliva puno nade.

A odakle ti cifra 500 nestalih? Fino je u tekstu razjasnjeno zbog cega tako veliki broj prijavljenih, vise ljudi prijavljuju istu osobu, mnogi nisu prijavljeni da su pronadjeni a pronadjeni su itd.

10. Advokado

Što se tiče tog ekstremnog broja od 2000 žrtava koji se pominje ponegde, meni je ovo najbolje objašnjenje: http://www.tubechop.com/watch/2904044

E iz tog razloga mi je verovatna prica sa sns botovima i da su bas oni pisali takve komentare. Da bi vec sutra mogli ljudi da citaju onakve naslovne po informerima.
    Ja u toku celog ovog sranja, nigde opoziciju nisam video. NIGDE. Sem Tadic sto je rekao da Nikolic treba da ide po svetu i skuplja pomoc i Zivkovica sto je rekao sto svi znamo...nikog. Zalosno

11. Pa kad se budem kopcao na ledja, onda cu takve stvari da progutam nekriticki. Nije to spisak od 180.000 ljudi pa da se dupliraju imena i da postoje sumnje, dovoljno je sortirati abecedno da se uporede imena, for faks sejk! Bio je spisak od oko 700 ljudi, u medjuvremenu je 200 nadjeno, dakle ostalo je 500.

12. A odakle ti cifra 500 nestalih? Fino je u tekstu razjasnjeno zbog cega tako veliki broj prijavljenih, vise ljudi prijavljuju istu osobu, mnogi nisu prijavljeni da su pronadjeni a pronadjeni su itd.

Ko sto Blek Hol rece... JESU ONI BOLIDI PA DA NE ZNAJU EXEL DA KORISTE?
    Ja se nadam da cifra ne prelazi 70. I kao sto sam vec i pre rekao, sa romima mogu manipulisati. Ostaje samo da ih je dovoljno kojih nece cutati da im nema komsija i da im nece poslati "navijace", dveri i ostala sranja da ih ucutkaju.

13. Slazem se sa muss-ovom teorijom o naduvavanju cifara, kako bi se posle reklo "e nije tako strasno". Uostalom, najvecu sumnju bude upravo reci vucica, koji je rekao "necemo objavljivati cifre dok se sve ne zavrsi". Dakle ZNAO JE KOLIKO JE LOSE.

14. Па не могу се људи ТОЛИКО ућуткати. Мислим, нема шансе да се сакрије више од 50 жртви, а камоли 500... не будите деца, јбг.

15. A ne kapiram sta sa opozicijom, pa nemaju oni pravo sad ni da izlaze, to mozemo samo mi, obicna raja - trenutna "opozicija" nema nikakav kredibilitet, cak ni pred ovako kriminalnom vladom. Oni su nas doveli do toga da ovi dodju na vlast, nemaju pravo glasa, njihovo misljenje i stav su TRAJNO IRELEVANTNI!

16. kako bi se posle reklo "e nije tako strasno"

А у ово сам сигуран.

17. opozicija (sadašnja) je direktan krivac za vladavinu ove naprednjačke pošasti
    koliko kriminalna vlast moraš da budeš da narod poveruje da su ova govna bolja i da ih izabere

bez trajne zabrane politikom svim, ali svim, koji su se politkom bavili do sad, kako partijama, tako i pojedinicima (od predsednika mesnih odbora pa nagore) nema nam spasa

20,000 ljudi dobije ZABRANU da učestvuje u političkom životu
    ogrešiš se o njih 40,50

i ajmo iz početka

e to ja zovem paradom ponosa i 6. oktobrom

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.