Poplave - (ne)odgovornost, (ne)strucnost

1. Ма ако само 10 година буде владао ми смо на коњу.

2. Жути су владали скоро 10 година на конто убиства Ђинђића, Пичкоусти ће минимум 20 због ових поплава.
    Марк мај ворЦ.

3. Жути су владали скоро 10 година на конто убиства Ђинђића, Пичкоусти ће минимум 20 због ових поплава.
    Марк мај ворЦ.

ZAPAMTITE OVAJ POST PIČKE

4. 'Оће то. И Милошевић је мислио да ће вечито да влада. И Тадић исто. И број мртвих могу да крију, али не вечито. Не можеш ућуткати десетине хиљада људи. Мене сад занима где су сад сви ови из Двери, где су радикали, где су Образовци, да се јаве, да кажу нешто, Нема их. То што су наводно забрањени на РТС-у, то није изговор. Где су да се јаве, да кажу шта мисле. Обрадовићу и Глишићу је било лепо да нападају Вучића у кампањи, сад ћуте. Ма нема шансе да верујем њима као и оном Радуловићу више него Вучићу. Ништа они нису бољи од њега. Што каже Брус, Радуловић је напредњачки блудни син и врло ускоро се може очекивати његов повратак у "стадо".

Не верујте ни сваком ко много напада Вучића, а није члан ни ДС-а, ни НДС-а, ни УРС-а, ни СПС-а, него је из Радуловићевог табора, из Двери, из ДСС-а или је радикал. Врло брзо може се може десити да тај постане његов саветник и велики савезник.

5. https://www.youtube.com/watch?v=Pe7EOrNz3WE&feature=share

Vi tražite.....da vam se.....objasni?....U ovim trenu.....t......c.....ima................................................................

6. Zdrav razum je reko gud baj kad je DS upo u koaliciju sa SPS

TO sam totalno izneverovo, i reči Dačića, možda se ne zna ko će formirati vladu ali se zna ko će biti premijer.

7. Thilmo

Оно кад истераш напредњачку ботину на чистину, па сав помамљен почне да се брани.
    -----------------------
    Moja sabrana dela
    -----------------------

Upravo si me ispromovisao na temi. Svaki bot bi te poželeo. Nemoj više, misliće ljudi da si mi dupli.

8. коа е ложана ова даша маториии

као оне жене што мењају глас кад разговарају телефоном. ПУН МИ ИХ ЈЕ КУРАЦ

9. Премијер је, у директном укључењу за британски Скај њуз, позвао данас Европу и свет да помогну Србији да превазиђе највећу поплавну катастрофу и додао да би се усудио да каже да ће штета бити око милијарду евра.

Premijer Aleksandar Vučić rekao je danas na konferenciji donatora da je šteta koju je Srbija pretrpela u poplavama prešla 0,64 odsto BDP, što je uslov za pooć iz fonda EU, te da, prema treutnim procenama, iznosi oko 174,5 miliona evra.

dogovori se sa sobom alek

10. Ne znam fejs al ja bi je pojebo

11. Хахаха, Фендер је незаустављива машина. Која је то шпијунска сапуница у једној Ћуприји! Палма шаље шпијуне да се инфилтрирају у редове општинских власти, намерно се пласирају дезинформације док је на снази ванредна ситуација. Ко ће преживети? Ко ће сести на престо? Гледајте у наредној епизоди!

http://www.blic.rs/data/images/2013-11-07/398006_dragan-markovic-palma-karate-jagodina061113ras-foto-mitar-mitrovic-444_ff.jpg
    Драган Марковић одбија напад напредњачке Мата Хари

http://www.downtheroadshow.com/wp-content/uploads/2012/05/tyrion-varys-640x381-1.jpg
    Драган Марковић усликан док добија савете од Боже Ђелића у јагодинском летовалишту Керамоти

12. ја бих јој напунијо гркљан курчином да прекине да прича трололо

13. otkud ti kurčina lololo

14. Zdrav razum je reko gud baj kad je DS upo u koaliciju sa SPS

TO sam totalno izneverovo, i reči Dačića, možda se ne zna ko će formirati vladu ali se zna ko će biti premijer.

E to. KOji prvoklasan kurac biva zavučen građanima Srbije.

15. Ovaj Fejsbukmanijak je Vučić, matere mi.

16. lolololo Truće jedva čekam sledeću epizodu

17. Трућ, дођи у Ћуприју да видиш шта многи људи мисле о свему. Разумем те што не верујеш. Не верују људи који дођу са стране, мисле да булазниш, кажу ти да је немогуће то што причаш, да то све личи на латиноамеричке сапунице, баш користе исте речи као и ти. Остану 2-3 месеца и сами се увере у оно што им причаш. Личи на сапуницу, али је у питању велики муљ, а није га Морава нанела.

18. lolololo Truće jedva čekam sledeću epizodu

И ја исто. Надамо се да Фендер неће разочарати. Обећава овај наставак, можда се прича рашири и на друге регионе.

19. Нисам разочаран, само немој овде, да не испада да спемујеш тему.
    Направи Палма шизење кад сам ти већ дао материјала.

Можеш исто да радиш и са Ничићем и Сашом Мирковићем. Распитај се мало код Зајечараца шта мисле о њима.

20. Ovo lagano obećava da bude najbolja serija još ko zna od kad. Fendere piši scenario nemoj da si ko debeli Martin da moramo da čekamo po par godina!

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.