Poplave - (ne)odgovornost, (ne)strucnost

1. Rokaju se i dalje ko blesavi, danas bilo dvaez mrtvih valda... :-/

2. mrcvare se bez rezultata

3. Na ivici gradjanskog rata su. Gadjali su neke vojnike ovi "proruski", ubili ih 17. Sve u svemu, opasno sranje ce da bude, i to je takoreci neizbezno.

4. Muss ti si postavio pa mi odgovori, šta sa ovim linkom rođak sa sela? Ispao sam iz priče, šta sa njim objašnjavate? :)

Nije muss postavio nego ja. Objašnjava kako su verovatno sami namerno pustili buvu o 2000 mrtvih pa onda pljuvali sve koji su naseli i pričali kako je zapravo "samo" 33 ili 75 mrtvih a optuživali druge za prljavu kampanju.

5. Ima logike samo ako su znali da su debelo zasrali

6. koliko vidim niko kod SNSa nije smeo da pita gde mu je dupe dok šef ne kaže sam

7. Ima logike samo ako su znali da su debelo zasrali

Upravo tako. A znali su, čim je Vučić onako uzdisao i odmah počeo da priča o biblijskom potopu, neodbranjivoj sili a potom uzviknuo "Svi na Šabac!!!"

8. ne sećam se tačno , zanima me šta je bilo pre, leševi ili uzdasi. bitno je

9. ne sećam se tačno , zanima me šta je bilo pre, leševi ili uzdasi. bitno je

Uzdasi pa lesevi.

10. al to onda znači da je jericho stvarno Đilas xD

11. Sve je bilo mirno i normalno do te veceri konferencije. Sve je pocelo sa pokretom za Sabac. Do te konferencije se sve cinilo da ide normalnim tokom i verujem da su svi mislili da ce na kraju sve biti ok. Otprilike je ovde sva gungula pocela http://vukajlija.com/forum/teme/61877-poplave-ne-odgovornost-ne-strucnost?strana=5#post_2805910
    Uostalom, poplavni talas je dosao daleko posle uzdaha.
    EDIT: Od sada ignorisem svaki mix-maxov post.

12. Brateee. ako mu zapad uslovljava pomoć sankcijama Rusiji, ne bi mu bio u koži. Pa najebo je kako god.

(Nemojte komentarisati ovo da se prisutni paranoici ne istripuju)

13. Od svih foruma, ovaj genije dosao ovde da truje. Genije kao analizira, a nije u stanju da sabere 2 broja. Smaras, nisi sposoban da konstruises nijedan zanimljiv post, idi na forum ana.rs gde mozes briljirati - ovde si ravan tom govnetu koje furas na avataru.

14. Došo si ovde da prodaješ neku svoju politiku i da vređaš svakog ko ti nije na prstu bulju?
    Ne histeriši saće mama ti promeni pelenu.

15. Vredjam samo pavijane sa Daunovim sindromom, spletom okolnosti si trenutno samo ti u igri. Prst u bulju verujem da volis da stavljas, ali neces ovde s tim daleko stici. Svaki drugi post je tvoj, a svaki duplo gluplji od prethodnog.

16. nađen krivac - lutke
    (sa naslovne strane)

zika

sta pricas gluposti licno sam isao u sabac putarina mi je naplacena ok otisao sam u obrenovac nas 4 drugara izvukli smo 40 ljudi do mosta gledali smo lutke kako plutaju mislili smo da su ljudi a ustvarin covek je imao fabriku lutaka za reklamne majice isuknje ineko je to jos sem nas video i prosirila se prica o ljudskim lesevima pustite te ljude ne brukajte se a tebe zemljace bih ja stavio bar 3 meseca u zatvor da vidis kako je sram te bilo

http://www.kurir-info.rs/komentari/privedeno-troje-beogradana-sirili-paniku-na-fejsbuku-preti-im-zatvor-clanak-1386409

17. VALDEMAR, jel postoji u obrenovcu lik koji pravi lutke??? lolz