Poplave - (ne)odgovornost, (ne)strucnost

1. Jeriho nemam srca da zajebavam mentalno izazvanu osobu, Sve si u pravu , Izvini za ružne reči, nisam hteo, jebiga

2. Ne mogu sad da kazem da pratim ovaj Kurir, tamo sam isao samo kad neko baci link, ali zapanjujuce je da (osim botina) svi imaju kriticki stav prema drzavnim organima? Istopilo se bar 20% podrske neoradikalima ovih dana, odnela ih voda.

3. Rekao bih da je bar 30%

4. Pa to je normalno da svi sad forsiraju tu priču kako bi se oslobodili odgovornosti. "Mi smo hteli, i da su oni hteli, sve bi ih spasli i niko ne bi umro, jbg".
    Sto posto je bilo toga, normalno da će biti, nije lako ostaviti kuću i sve što imaš, kad znaš da nemaš za šta da živiš posle, al' ovo ovoliko forsiranje bode oči toliko da je izgleda samo da bi oni oprali ruke, u usta ih jebem sa sve Pilatom.

5. http://www.vreme.co.rs/cms/view.php?id=1200101
    Ovde imate mini anketu... Inace, pola vesti sa VREME-na ne moze da se otvori do minimum ponedeljka, ukoliko se nema preplata. Pozdravljam tu ideju u potpunosti! To bi uveo nekad i ovde...

6. Zamolio bih autore koji ovu temu pretvaraju u međusobni politički sukob da tu aktivnost obustave. Imate pravo da mrzite bilo koga i da pljujete bilo koga, ovo je sajt bez cenzure, ali NEMATE pravo da opterećujete sve druge svojim raspravama. Za to služi PVT.

Ako ste se prepoznali u ovom postu prihvatite dobronamernu sugestiju, NEMA POTREBE DA MI BILO ŠTA OBJAŠNJAVATE.

7. UAAAA BRUS, VID'O SI DA VUKAJLIJA RUŠI NAPREDNJAKE PA SE KORISTIŠ CENZUROM, GUŠENJEM SUKOBA I SLIČNO :-*

8. Čitaš li ti moje definicije? Ja sam na spisku za odstrel kod njih :)

9. Hitno da se ispita zašto narod više veruje Siniši Malom nego Vučiću!

10. Btw, znam Bruse, vidiš da nemam pametnija posla nego da serem

11. Ma kapiram, znaš da je moj stav da možeš jebati čoveka koji ne menja mišljenje, ko ne ume priznati grešku taj ne ume ni da misli.

12. Ma kapiram, znaš da je moj stav da možeš jebati čoveka koji ne menja mišljenje, ko ne ume priznati grešku taj ne ume ni da misli.

Naravno, zato Vučka ne možemo da jebemo. :D

13. e sad, nemoj odmah mešati razumne ljude sa političarima :)

14. Zahvaljujući Kurčiću za samo 7 dana izbegli smo 7000 žrtava, hemijsku katastrofu, udar meteora i uznemiravanje javnosti
    AFERIM
    http://www.informer.rs/slike/stranice.jpg

15. Ovi vređaju zdrav razum više nego kurir jebote

16. ФАЛА ДРАГОМ БОГУ ТЕ ЈЕ САМО ТРИЕС ЉУДИ ЗАГИНУЛО, А МОГЛО ЈЕ СЕДАМ ИЉАДА ЕТО ВИДИТЕ СВЕ ЈЕ ДОБРО И КУЛ

17. ПА ТО САМ И РЕКО ДРАГОМ БОГУ ВУЧИЋУ, ЗАР ТИ ИМАШ ДУШАНЕ ДРУГЕ БОГОВЕ ПОРЕД ВУЧИЋА?

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.