Poplave - (ne)odgovornost, (ne)strucnost

1. Јбт Брус ниси лош човек рекло би се, али како, јебено како си био спс памсад ово??? Ко те уценио брате? Јеси се бар окористио? Знам да ти није фрка да кажеш, зато питам

Kako se nije okoristio jebogati, jel ti misliš da se ovde postaje moderator tek tako?

2. Već sam negde pisao, iz SPS su me izbacili posle petog oktobra jer sam ponudio spisak lopova iz mog sela koje treba odstraniti radi opstanka stranke. Nisam se okoristio ničim niti sam posle toga ikad bio u stranci na vlasti, sve što imam stvorio sam bez politike. Niko me nije ucenio ni za prelazak u SNS, jednostavno sam zamoljen da dođem pomoći prijatelju na nivou mog sela i to je sve što i radim. Ni sad nemam neku ekstra funkciju niti imam neki prihod od stranke, a i ne želim ih. Jesam tražio određenu stvar o kojoj neću pričati, ali samo ako situacija pokaže da je izvodljivo. Verovatno nije i verovatno neće ni biti, ali jebiga - nemam uslova da odselim u carstvo u kojem caruje drugarstvo...

3. Kako se nije okoristio jebogati, jel ti misliš da se ovde postaje moderator tek tako?

Eto ti, sad sve vidiš :)

4. Jesam tražio određenu stvar o kojoj neću pričati, ali samo ako situacija pokaže da je izvodljivo.

Nadam se samo da nisi tražio nešto pametno, za dobrobit zajednice i tako to, u tom slučaju studija izvodljivosti ima velike šanse da pokaže minus šezdeset.

5. Nadam se samo da nisi tražio nešto pametno, za dobrobit zajednice i tako to, u tom slučaju studija izvodljivosti ima velike šanse da pokaže minus šezdeset.

Ja sam socijalno funkcionalan ludak, nisam budala :)

6. А па добро, ako je помоћ пријатеља у питању...
    http://youtu.be/rfDBHuJaVn4

7. А код Цобета из убеђења? Па све до 5/10? Теби труп мора да је 3 метра лоло

8. jebiga Mile, mlad, blentav, pet godina živeo sam, popušio sam njihov socijalni program kao Bob Marli džoint :)

9. Ostaje jedino da je Brus dobar parametar za izbore. Pre svakog glasanja, javno da kaze u kojoj je stranci i glasas suprotno. :D

10. odaberite mi definiciju za dušu moju napaćenu, pozdrav

11. Ostaje jedino da je Brus dobar parametar za izbore. Pre svakog glasanja, javno da kaze u kojoj je stranci i glasas suprotno. :D

Zvučaće čudno, ali svaka stranka koju sam napustio je na sledećim izborima pukla. Kao mesto nastavnika odbrane od mračnih veština na Hogvortsu...

12. Taj Živković nastupa za samoga sebe, kao čoveka i tako zastupa i mišljenje ostatka. Upoznao sam ga jedne prilike. Čovek nije kapacitet da postane izopačeni diginerik, kao političari koji aplaudiraju Picoustom. Kontam da je bio pandur dobrica i da su ga izbacili iz službe, zato što pomaže sirotinji i brukao pendrek.

13. четвртак, 29 мај 2014 19:41
    жалосна комендија
    Ако у Обреновцу за три сата
    ударни талас је ваљда толико трајао)
    умре ПРИРОДНОМ смрћу 25 људи,
    то значи да их у просеку дневно умре 200,
    а годишње око 70.000.

Веома природна ствар.

14. менеме занима како ове Двери стигоше да се искомпромитују, слабо их цени народ, ја сам очекиво бар 10%. шта се десило суњима, јесу их то ови атејисти истроловали или је било нешто озбиљније... може и линак...

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.