Evo ova je tema jos uvek pregledna, korisna informacija o psima iz Obrenovca: http://www.zivotinje.rs/komentari.php?id=8911&name=informacije-sa-terena-vise-o-psima-spasenim-u-obrenovcu&tip=vesti
Mogu da pomognem svojim radom i alatom, restauracija nameštaja, struja, gletovanje-farbanje, elektronika...
pravi jack-of-all-trades (but master of none).
Što se tiče Lavi, pokušaću da orobim ženin orman jer je i ona 160cm.
Ako ne dođem u sredu do Meka, znači da sam uhvaćen.
Nek mi neko pošalje Lemajin broj, pošto slabo poznajem taj deo Beograda. Može i od Natnat, ne bih se uzdao u ove ostale, deluju nedovoljno ozbiljno.
Ако вам значи нешто превоз тих ствари, могу доћи колима, ви кад завршите с куповином кажете ту и ту, енеми дође, попакујемо ствари и неког ко зна адресу и лаванду у кола и однесемо то.
Сумњам да ћу баш имати много кеша да улетим, али видећу.
Što se tiče lekova, moram da imam sve informacije:
- Kome treba
- Zašto treba
- Gde se dostavlja
- Koliko osoba će koristiti te lekove
Rekli su mi da mogu da ih tuže za slučaj da nemaju crno na belo zašto je tolika količina lekova otišla na jednu adresu.
Enemy, Gusti je rekao da će možda imati auto, pa vidi sa njim, ako nije sigurno, da zovemo tebe.
Preporuke građevinaca i ljekara pred povratak u kuću kroz koju je prošla poplava:
Ako se niste snasli za lekove, ja mogu da kupim bromazepam, a mislim i ovaj panlax ide bez recepta.
Jel ima neko Putinkinu adresu ili vec neku adresu na koju da saljemo to?
Šaljem ti na pvt
Imal vesti o Dankanu nat nat
Nema ništa za Dankana
Putine daj broj mobilnog sve lekove koje si trazila sa spisks sam nabavio.
Il mi dajte br ko ima
Rade, nemam broj, šalji joj pvt, sigurno će se logovati kasnije. Imam samo adresu, ako ti nešto znači
Imam adresu. Salji mi i ti za svaki slucaj
Брат Раде, намучена душа! Браво Раде!
Rade, imaš PVT.
Видим сад да скупљају мобилне са пуњачима за људе најебале у поплави.
Имам један телефон па могу ето толико да донирам ако некоме треба.
ЕДИТ: Такође, имам мтс припејд број на коме би требало да има пун курац минута, порука и мегабајта. Нераспакована картица.
Mogu pošaljem kredita (u mts mrezi, posto drugacije ne moze odavde), pa javite ako kome treba od njih.
Nažalost, sutra od mene nema ništa. Iskrslo mi je nešto neodloživo. Moje iskreno izvinjenje.
Radijacija je takođe insistirao da uplati parice sada, skupićemo dovoljno za prvu akciju!