Pomoć evakuisanima sa Vukajlije

  1. E ljudi, oko kojih lekova na recept imate najviše problema dajte spisak i dobijate dobićete ih sve najvjerovatnije samo ako može spisak odma da se to može riješiti sutra.

  2. Prove, lekovi su za Putina, pošalji joj pvt, pa se dogovorite kako da joj pošalješ.

  3. Ево сад стигох гајби. Долазим у среду код Мека, сутра ујутро ћу да прегледам тему и едитујем први пост.

  4. Uostalom, gde si ti video ženu koja ne misli za sebe da je ima više nego što treba? :))

    Takva ne postoji, ali isto tako svaku zaboli kad drugi tako pricaju o njoj.

  5. Mogu u sredu da ponesem 2-3 kutije Lorazepama. E, sad, matori je imao infarkt i pije mnogo lekova na recept: Tritace, Dilatrend itd. Majka ima problema s kostima i pije razne blokatore bolova, pa ću pogledati s njima šta mi mogu srediti.

  6. Mogu u sredu da ponesem 2-3 kutije Lorazepama. E, sad, matori je imao infarkt i pije mnogo lekova na recept: Tritace, Dilatrend itd. Majka ima problema s kostima i pije razne blokatore bolova, pa ću pogledati s njima šta mi mogu srediti.

    Prvo ako može neko da se čuje sa lavandom, da vidi da li su joj potrebni lekovi, i koji. Ako nisu, da ih sačuvaš za nekoga kome zaista jesu. I sam znaš koliko se sad teško dobijaju lekovi, čak iako poznaješ nekog lekara...

    I ako su nekome potrebni neki retki lekovi, ili bilo kakvi, da se stavi u prvi post, da ljudi mogu da pošalju ako imaju.

  7. Sortirajte lekove po primeni, otkud znam po ovim komercijalnim nazivima šta je šta. Otac i majka kupuju mnogo lekova na recept, pa sam mislio da to iskoristim kad se već ovako ljudski skupljate i bez traženja pažnje i patetike.

  8. Možda najbolje da spisak lekova koje imate i voljni ste da ustupite, šaljete Čaku na pvt i da napravi spisak u prvom postu.

  9. Dolazim u srijedu, sa kešom i ljubavlju, hehe.

  10. Ovako što se tiče spiska putinovih lekova samo bensić ide na recept i to je riješeno, djevojka će da vidi sa putinom i da uzme još neke od ovih sa spiska pa kada se to pokrije neka ponovo stavi spisak lekova koji nisu nabavljeni i vi uzimajte te što nedostaju, kada kupite objavite koje ste nabavili da se svi sa spiska nabave ravnomjerno.

  11. Meni bitno da upoznam Natnat i desetak minuta konsultacije s Lemajom oko nekih fizičkih i metafizičkih stvari. A i Tomdrila sam zavoleo posle samo jednog piva. U suštini, nisam ja toliko loš čovek.

  12. da, ja ne znam otkud sad lekovi, ko je rekao da njoj trebaju lekovi? možda devojci jedino aspirin ili brufen uzmemo...

    skuplja se odeća, obuća i kinta kojom ćemo kupiti sredstva za higijenu, donji veš, i svega još čega se setimo a što će devojci trebati sad za prvo vreme...

  13. Dolazim u srijedu, sa kešom i ljubavlju, hehe.

    zna se prema kome ce ljubav biti usmerena he he he

  14. Prilenap, Monizol, Letrox i nešto Aspirina je dostavljeno Putinki. Kapiram da joj po kutijica nije dovoljna, ali jeste za sad (javiće nam valjda sutra, kad bude pri kompu). Koncentrišite se najpre onda na ove ostale što nisam naveo, kapiram da je tako najbolje.

  15. Ja u sobi imam kutiju Lorazepama (isti kurac k'o Bensedin) i plus imam recept s kojim mogu uzeti još nekoliko kutija.

  16. Sačekajte do sutra da postavim ovde šta su nabavili ovi iz Kancelarije za mlade i Crvenog Krsta, pa vam šaljem ako nešto zafali. Da ne trošite novac bezveze. :)

  17. Bensedin je sređen.

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.