Pomoć evakuisanima sa Vukajlije

  1. Ne mogu da stignem da sredim prvi post, tek sam sad seo za komp, a moram na faks za par minuta, po neke potpise i da odložim ispit, ajde neki mod da sredi temu ako nije frka.

    SUTRA U PODNE KOD MEKA NA TERAZIJAMA, DONESITE PARA NEŠTO, IDEMO DA KUPIMO PONEŠTO ZA LAVANDU I KOGA JOŠ TREBA.

  2. Drugari, ja ću tad verovatno biti u gradu, al nemam ništa jer sam i sam izbeglica, jedino ako neko hoće da mi priloži jedan paketić humanitarne pomoći ;)

    Brate kako si me sad rasplakao, jebemti usrane Odžake i prosvetarsku platu. #nakuracministri

  3. e da, sutra ko bude dolazio, možete da ponesete i koji peškir (svakom autostoperu po galaksiji je apsolutno neophodan), neku posteljinu, pidžamu/spavaćicu.

    vald, el tebi treba toga? u stvari, sigurno treba, šta pitam. dakle, ponesite i za valdemara toga. ja imam jednu spavaćicu za njega, baš će lepo da mu se slaže sa očima ;)

  4. To sam ja napisao na četu pre par sati. Tuga baš baš

  5. Nemoj brus. I ja im jebem mater tim ministrima.

  6. Autor muerrrte koji već dugo nije aktivan ponudio je smeštaj u Boleču za one koji su u problemu. Reče da ima dosta prostora, telefon je u prvom postu. Svaka čast.

    EDIT: Šalje poseban pozdrav za dekija :)

  7. Dobila sam juce lekice od Agilnog, hvala mu i hvala vam svima mnogo, dosta vas se javilo! :))
    Videcu mozda dodjem sutra na terazije, ali mozda, mogu bas neku sicu da dam za Lavandu, ali opet kolko tolko.

  8. Mani to Vladimire, dođi da upoznaš te ljude, sjajni su likovi veruj mi :)

  9. U poređenju sa poplavom, ja sam odličan.

  10. Kako bi dosao i ja al poso jebe. Da teglim lemaji torbe, ne moze ona od sisa. Putine evo me za neki minut.

  11. Torbe su lakše od sisa lolo

  12. Lemaja ima lepa stopala, sise nisam video još.

  13. heheheeh i torbe imaju točkiće, sise nemaju...

  14. upišite i mene. koje su stvari najpotrebnije? što se odeće tiče i nisam od neke pomoći.mogu doneti peškir, možda neko ćebe neššto od higijene. treba li nekom možda knjiga neka časopisi da prekrati vreme. šaljem čaku broj u u pvt.

  15. E da, i kod mene ima mesta na kaucu ako nekom treba smestaj.
    I jedan ili dva kauca viska u garazi ako nekom treba namestaj.
    Nemam kombi ili kamion ali ako mozemo da se dokopamo necijeg, sipacemo goriva...

  16. Рејвен, видећемо ако буду људи хтели тај намештај, имам ја неки двосед и неку полицу које би могле да послуже некоме а мени не требају ионако сам планирао да их избацим јер немам места ал ми било жао, па ако буду људи хтели то да искористе набавићемо неки комби.

  17. Ja sam se vec javio, da mogu smestiti do 2 osobe...
    Sve sto sam imao, vec sam odneo u ponedeljak kad sam isao da volontiram... Ostala mi je kesa od 200g kafe i nekog keksa. Msm da imam i teglu slatkog. Ako ce to ista pomoci, rado cu doneti...
    i sve lekove koje sam imao u stanu, vec sam odneo, a da nabavim recept za nove, ne mogu jer su svi putevi prema BB unisteni. Ostala mi je kutija Zolofta koju koristim...

  18. Dolazim i ja u 12, da potvrdim, pa ću ja posle, uz nečiju pomoć, da nosim Lavi.
    Vidimo se sutra u podne.

  19. Drugari, ja ću tad verovatno biti u gradu, al nemam ništa jer sam i sam izbeglica, jedino ako neko hoće da mi priloži jedan paketić humanitarne pomoći ;)

    Ooo kolega...

  20. Evo me kod putinke. Lekovi isporuceni

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.