Pomoć evakuisanima sa Vukajlije

  1. Hvala maćore. Evo za fotku da se ne bismo zajebavali pokledaj na engleskoj Vikipediji difoltnu fotku Golfa 4, baš su takvi poklopci. Ja kad se vrnem iz tuđinu sledeće nedelje da se dogovorimo da odemo na pivčugu.

    Moze, kad god. Javljam ti dal ima ove, kasno mi sada da zovem ortaka.

  2. Na uplatnici Infostana postoji stavka DUNAV OSIGURANJE. Tu ne treba nikakva veza. Svaki vlasnik nepokretnosti može da pozove telefonom i dogovori kada će agent osiguranja doći da proceni štetu. Agent dolaze u roku od nekoliko dana, odnosno kada se dogovori sa vlasnikom, popiše šta je i u kolikoj meri oštećeno i na osnovu toga "Dunav" na prethodno naznačeni tekući račun vlasnika nepokretnosti u roku od 14 dana isplaćuje naknadu štete.
    To je standardna procedura.

    Znam, ali kao ce doci u ponedeljak... Rekoh Lavandi da pozove u ponedeljak, posto kuca mora da se sredjuje (ima djubreta i kojecega), a ona nije htela nista da dira

  3. Odlično. Što pre dođu, pre će izvršiti uplatu. To je glupavo osiguranje, svi plaćamo nešto minimalno i verujem da će svima da odalame istu cifru, al daj šta daš.
    Doduše, meni kada je na jednom parčencetu plafona procurelo komšijsko kupatilo i samo se malo oljuštio plafon i ostala fleka, zvala sam i uplatili su mi posle 2.800. Tako da je moguće da će da bude i neka konkretna suma kad je za ovou moju fleku bilo toliko.

  4. Samo da se javim i da vam se zahvalim. Ne znam ni kako da vam se zahvalim, više ste mi pomogli nego neki ljudi koje poznajem ceo život.

  5. Radi komp :)))))
    Ljubimooooo

  6. El to onaj Radetov? Do jaja.

    Opušteno, Lavanda, od koga je i previše je :)
    Drekni kad bude trebalo da se zapne, kompjuterske stomačine i bolesti zavisnosti se najbolje leče lopatom.

  7. Neka Agilni da soma dinara što mi duguje fondu za pomoć vukajlijašima, da ne bude da sam jedini koji nije priložio ni banke.

  8. Kad smo već kod kompova, ispada da bi imao da doniram i neki stariji laptop, valja za net i filmove, jedino što mu je crko wifi pa ne može da se krade net komšijama. Ako nekom treba može da preuzme kad god oće.

  9. Priprema za radnu akciju uskoro može da počne.

  10. Ocemo prvo kod lavande ili kako...? Aj ako dozvole do vikenda da se ide da odmah u subotu ranom zorom krenemo.

    Nemoj neko da me jebe ako slucajno jos ne moze da se ide u obrenovac jer vesti ne gledam a od novina citam sport i zurnal.

  11. Da, subota rano ujutru ako se bude sada moglo odmah. U principu prvi vikend kada dozvole idemo.

  12. Ok. Aj samo nek neko bude na vezi sa obrenovcanima da nam javi na vreme sta je sjebano da bi poneli sve sto treba. Da ne odemo tamo da stojimo u krugu i pusimo cigare.

  13. Pa jebogati, nećemo samo da pušimo cigare, valjda ćemo i neko pivo da ponesemo.

  14. Ne ide pivo ranom zorom al rakiju svakako.

  15. Pa čim Lavanda javi da su joj dolazili na procenu štete iz Dunava, a danas bi trebalo da ih zove i nakon što procene, odnosno kada se uopšte dozvoli ljudima da počnu da sređuju svako svoje privatno, a to valjda čim se raskrči ovo opšte, odmah prvi vikend.
    Moramo da se nađemo negde kad nam Lavanda kaže šta treba, vi se momci dogovorite ko šta ima od alata, ko šta ume da radi ite tehničke stvari. Dam vam ovaj keš iz kase da pokupujete materijal i idemo.

    EDIT: Kad kažem Lavanda, naravno da mislim i na Putinku, obe su prtrpele najgore!

  16. Stigao je paket iz Novog Sada, verovatno ću danas da se dogovorim sa Lavandom da joj predam

  17. Ljudi, mene su iz SNS-a obavestili da ne planiram vikende dok se leto ne završi. Ja ću verovatno biti u Obrenovcu skoro svaki vikend, ali kad dođe godišnji računajte me i radnim danima kad god mogu. Znam sve sem struje i vode da radim, a pravim i nameštaj od iverice po potrebi.

  18. Stigla nam je malopre još jedna uplata od 12.000!

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.