Pomoć evakuisanima sa Vukajlije

  1. Oki Fejse, super :)

  2. Nismo isli u Obrenovac danas, zovu vlasnike lokala da otvaraju za dezinfekciju, nas nisu jos.

  3. Фејзбукманијак

    Сад сам се чуо са Агилним. Он ће највероватније покупити те ствари од Јацке. Послао сам јој број његов и Мусашов, па ето тако :)

    Posalji meni njen ffs

  4. па брате кад ми одговори не знам њен број ЛОЛО

  5. Ne zaboravite da je sutra VOS, humanitarni, pa ko želi da gleda vrhunski fudbal kao zagrevanje za LŠ u nedelju, neka ponese 100 kinti :)

  6. Ima li nekoga za koga znate da mu je potrebna odeća za bebu do 6 meseci?

    EDIT: Za devojčicu :)
    EDIT 2: Razmislite brzo, da bi stiglo sutra na VOS!

  7. Zvala sam ponovo Crveni krst, Dankan nije u nijednom od prihvatnih centara, kažu da je nakon prijave otišao u privatni smeštaj, verovatno kod nekih rođaka. Moguće je i da se već vratio kući, ali da nema struje.

  8. Verovatno je kod nekih drugara tu u BG-u. Dobro je da je Dankarica živ i zdrav.

  9. JAVI SE SKOČKO!!!!!!!

  10. Bata Sale, Porse centar na Banovom brdu, ovlasceni distributer automobila i delova i servis za VW, Audi.... Ako mislis na one male okrugle poklopce za alu felne? I meni kradu redovno pa znam da ima samo u ovlascenim servisima. Komad je od 300-600 dinara, zavisi od modela.

    edit: ako mozes postavi sliku jedne da ti zbavim 4 komada preko ortaka jednog tamo, radi u servisu.

  11. Možda nađeš baš svoje :)

  12. JAVI SE SKOČKO!!!!!!!

    Javio se Skočko na temi "potop"....

  13. znam, znam, još sinoć smo znali da se izvukao, sad čitam izveštaj bez daha

  14. Evo, pa ko ima uslova:

    Skočimiš

    Trebaju nam sredstva za dezinfekciju, maske, rukavice, sredstva za čišćenje i pitka voda.
    I treba mi velikih kombinezona, nemam više šta doblačim.

  15. pseto88

    Bata Sale, Porse centar na Banovom brdu, ovlasceni distributer automobila i delova i servis za VW, Audi.... Ako mislis na one male okrugle poklopce za alu felne? I meni kradu redovno pa znam da ima samo u ovlascenim servisima. Komad je od 300-600 dinara, zavisi od modela.

    edit: ako mozes postavi sliku jedne da ti zbavim 4 komada preko ortaka jednog tamo, radi u servisu.

    Hvala maćore. Evo za fotku da se ne bismo zajebavali pokledaj na engleskoj Vikipediji difoltnu fotku Golfa 4, baš su takvi poklopci. Ja kad se vrnem iz tuđinu sledeće nedelje da se dogovorimo da odemo na pivčugu.

    http://en.wikipedia.org/wiki/File:VW_Golf_IV_front_20071205.jpg

  16. Ljudi, posto ce i ovo sranje proci oni sa najdebljom vezom...

    IMAL KOGA U DUNAV OSIGURANJU????

    Elem, Lavi je osigurana i treba da dodju da procene stetu, u medjuvremenu nista da ne dira. Jbg, fasovace buba svabe i neke glodare ako ne budu azurni. Ajmo sad povuci potegni

  17. Po zakonu ona mora da obavesti osiguranje u roku od tri dana (doduse ne gubi ovde pravo na odstetu nego mogu samo da smanje ali ivde nema nista od smanjivanja) a oni moraju da je isplate u roku od 14 dana.

  18. VOS akcijom danas je prikupljeno fenomenalnih 6.720 dinara i 50 eura!
    HVALA SVIMA!

  19. Браво за ВОС. х)

    Овај нови пакетић је однет Лаванди, све вас је много поздравила и захвалила се.

    У вези санације кућа:
    http://www.b92.net/biz/vesti/srbija.php?yyyy=2014&mm=05&dd=24&nav_id=852374

  20. Na uplatnici Infostana postoji stavka DUNAV OSIGURANJE. Tu ne treba nikakva veza. Svaki vlasnik nepokretnosti može da pozove telefonom i dogovori kada će agent osiguranja doći da proceni štetu. Agent dolaze u roku od nekoliko dana, odnosno kada se dogovori sa vlasnikom, popiše šta je i u kolikoj meri oštećeno i na osnovu toga "Dunav" na prethodno naznačeni tekući račun vlasnika nepokretnosti u roku od 14 dana isplaćuje naknadu štete.
    To je standardna procedura.

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.