dobice ljudi, kasni malo azuriranje. procitajte pravila :D
Што је најгоре, отишао сам да прочитам и нисам видео, ваљда у жељи да не видим. Није ми јасно како могу да им упишу блокиране шутеве и такве појединости, а не могу још увек број примљених голова. Значи, имаће 5 и 8. Велика је разлика у бодовима у односу на Премијер фантази, мени онај Холанђанин Инди има 11 поена, а нема ни клин шит, ни асистенциију, ни гол.
Koja govnurda od fantazija. Promenim formaciju, i izbaci mi van persija i sad naravno ne mogu da ga vratim. Govno! I uopste kako je sam fantazi odradjen je sranje. Moram da otvaram sto tabova kako bih sastavio tim i saznao ko kada igra, umesto sve da pise na jednoj strani. O azuriranje necu ni da pricam.
Bataljujem ja ovo.
Jebote ramos 11 bodova...
Јово Корица.. тај може да буде само са Вуке.
odakle sad Julio Cesar 9 poena kad imao 6...doduse meni do jaja :D
Ma taj korica je i bio na ono mijenjanje slicica, ne mogu se sjetit ko je
Sto kad kliknem na ono My Leagues ne izbacuje mi ni jednu, dok me na spisku lige ima
Тако је и мени, свима је.
Kako Pike ima 10 poena sad, zar ne dobija minus poene posle ovog debakla ? Mrzi me da ćitam pravila.
Da, je l' moguće da ovde nema minusa?
Baš je glupo (iako mi sada odgovara) da Ramos ima 7 poena posle ove sramote.
Ладно одбрамбени играчи не добијају негативне на свака два примљена. Рамос 7 и Пике 10 ЕЛ ОУ ЕЛ
ja sam kurchinela. a ovo bodovanje je govno.
Што је најгоре, отишао сам да прочитам и нисам видео, ваљда у жељи да не видим. Није ми јасно како могу да им упишу блокиране шутеве и такве појединости, а не могу још увек број примљених голова. Значи, имаће 5 и 8. Велика је разлика у бодовима у односу на Премијер фантази, мени онај Холанђанин Инди има 11 поена, а нема ни клин шит, ни асистенциију, ни гол.
Smežureno kengurovo mudo fantazi
Ladno sam stavio Van Persija zA kapitena. Vise srece nego pameti.
За сваки примљени гол одбрамбени играч добија +1 појен
brate nejmar da dva gola i ima 14 bodova, ramos primi pet i ima 11, KOJI JE OVO KURAC :D
nači do jaja je ovo bodovanje ramos ima 11 poena iako je primio 5 komada. haos
Koja govnurda od fantazija. Promenim formaciju, i izbaci mi van persija i sad naravno ne mogu da ga vratim. Govno! I uopste kako je sam fantazi odradjen je sranje. Moram da otvaram sto tabova kako bih sastavio tim i saznao ko kada igra, umesto sve da pise na jednoj strani. O azuriranje necu ni da pricam.
Bataljujem ja ovo.
Jebote ramos 11 bodova...
Iako mi nije odigrao još nijedan igrač osim Itanđea (9p), ozbiljno razmišljam da batalim ovo sranje.
Ovo nije mala šala, već velika sprdnja od igrice.