McDonalds WC 2014 fantasy

1. Jbt Silva mi ima 7 poena, Van Persi 12..

SILVA 7? Koji kurac, lik treba da dobije negativne za promasene sanse..

I sta to pricate da ramos ima 11 bodova? Jel se sprda ova fifa sa ovim fantazijem ili sta?

A u timu gledas ko kad igra, al nemas pojma sa kim.. Premijer ligin fantazi postavio standarde, ova govna ne treba ni nazivati fantazijem

2. Стварно Рамос има 11 поена, имам га у екипи. Контам да му није завршен обрачун... А Ван Перси има само поен више лоло

3. Pa pazi Silvi dali 7? A jedino sto je uradio je sto je bio na terenu, i to ni celih 90 minuta

4. Треб'о је да има највише 3 к'о Инијеста.

5. Ali mi nevera za Ramosa (tj predpostavljam sve odbrambene iz spanije sinoc). Jel ima neko holandjane, bas me interesuje koliko je Vlaar dobio?

6. Имам ја Влара, 9 поена. А је л' има неко Маркеза ил' неког од Мекскантса? Они су једини сачували нулу.

7. Bože kolko glup fantazi, ovo veze sa vezom nema....

8. Vlar 9 i meni, a Persi 12.

9. Hahaha Jebeni Vlar dobio 9 poena a primio 1 gol, a Ramos ima 11 sa 5 komada primljenih.. Moze li da se obrise tim, necu ni da im ulazim u statistiku?

10. Playing 1-30 minutes 1
    Playing 31-60 minutes 2
    Playing 61+ 3
    Goal 5
    Assist* 3
    Clean sheet (only if player plays more than 61 minutes) 4 4 1 0
    Every save/blocked shot 1 2 2 2
    Penalty save 5
    Every 2 balls delivered into penalty area 1
    Every 2 balls recovered 0 1 1 1
    Every 3 fouls -1
    Every 2 goals conceded (Goalkeeper and Defender) -1 -1 0 0
    Yellow card -1
    Red card (straight red) -3
    Own goal -2
    Foul causing a penalty -1
    Penalty miss -2

Прељепо нема шта

Edit

Играм и неки фантази на Б92, Рамос има 0 поена, Робен 12, мало је боље урађен систем бодовања

11. kolko poena ima kasiljas, kapiram 16

12. Људи, па делиће поене у складу са правилима, морају. Ово су неки технички проблеми, али доћи ће бодови на своје.

13. На Мекдоналдс фантази вероватно има и више, на Б92 има 0.

14. Рамос сад има 9 поена, а Влар 7. Јеб'о те овакав фантази, ко зна колико ће ко на крају поена имати. И како ја сад да знам да л' да га мењам или не?

15. jebote cillesen celo vece i danas ceo dan stoji sa 9 poena, reko super, necu da ga menjam. i sad pise 6, sreca pa sam stigo da ubacim karnezisa u program

16. А пази, Сезар сад има 6 поена, а прво је им'о 6, па му дигли на 9 и тако стајало све до сад.

17. banos mi dade šifru, ja sam Bili023

18. Kako jos nema rankova, koji kurac?

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.