Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
Ja bataljujem ovo
Jbt Silva mi ima 7 poena, Van Persi 12..
SILVA 7? Koji kurac, lik treba da dobije negativne za promasene sanse..
I sta to pricate da ramos ima 11 bodova? Jel se sprda ova fifa sa ovim fantazijem ili sta?
A u timu gledas ko kad igra, al nemas pojma sa kim.. Premijer ligin fantazi postavio standarde, ova govna ne treba ni nazivati fantazijem
Стварно Рамос има 11 поена, имам га у екипи. Контам да му није завршен обрачун... А Ван Перси има само поен више лоло
Pa pazi Silvi dali 7? A jedino sto je uradio je sto je bio na terenu, i to ni celih 90 minuta
Треб'о је да има највише 3 к'о Инијеста.
Ali mi nevera za Ramosa (tj predpostavljam sve odbrambene iz spanije sinoc). Jel ima neko holandjane, bas me interesuje koliko je Vlaar dobio?
Имам ја Влара, 9 поена. А је л' има неко Маркеза ил' неког од Мекскантса? Они су једини сачували нулу.
Bože kolko glup fantazi, ovo veze sa vezom nema....
Vlar 9 i meni, a Persi 12.
Hahaha Jebeni Vlar dobio 9 poena a primio 1 gol, a Ramos ima 11 sa 5 komada primljenih.. Moze li da se obrise tim, necu ni da im ulazim u statistiku?
Playing 1-30 minutes 1
Playing 31-60 minutes 2
Playing 61+ 3
Goal 5
Assist* 3
Clean sheet (only if player plays more than 61 minutes) 4 4 1 0
Every save/blocked shot 1 2 2 2
Penalty save 5
Every 2 balls delivered into penalty area 1
Every 2 balls recovered 0 1 1 1
Every 3 fouls -1
Every 2 goals conceded (Goalkeeper and Defender) -1 -1 0 0
Yellow card -1
Red card (straight red) -3
Own goal -2
Foul causing a penalty -1
Penalty miss -2
Прељепо нема шта
Edit
Играм и неки фантази на Б92, Рамос има 0 поена, Робен 12, мало је боље урађен систем бодовања
kolko poena ima kasiljas, kapiram 16
Људи, па делиће поене у складу са правилима, морају. Ово су неки технички проблеми, али доћи ће бодови на своје.
На Мекдоналдс фантази вероватно има и више, на Б92 има 0.
Рамос сад има 9 поена, а Влар 7. Јеб'о те овакав фантази, ко зна колико ће ко на крају поена имати. И како ја сад да знам да л' да га мењам или не?
jebote cillesen celo vece i danas ceo dan stoji sa 9 poena, reko super, necu da ga menjam. i sad pise 6, sreca pa sam stigo da ubacim karnezisa u program
А пази, Сезар сад има 6 поена, а прво је им'о 6, па му дигли на 9 и тако стајало све до сад.
banos mi dade šifru, ja sam Bili023
Kako jos nema rankova, koji kurac?
Imam 35 poena