McDonalds WC 2014 fantasy

1. Ja 40 al' menjaću...

2. ja 32, a jos 6 igraca treba dodigraju...

3. Моје главне узданице тек сутра играју. До сад Сесар, Оскар, Иниеста и резервиста Холебас.

4. od 3 igrača, 29 pojona

5. ja stavio bufona i abatea zivot ti jebem

6. 64 poena, 5 igraca. Očekujem veceras da Jaja Ture jebe razokave i donese mi bar 10 poena.

7. Ladno sam dobio više poena zbog Ramosa nego zbog Balotelija. 40 poena imam i još pet igrača ostalo da odigra svoje utakmice. Kako sam se nadao, dobro je ispalo.

8. Promenim formaciju, i izbaci mi van persija i sad naravno ne mogu da ga vratim. Govno!

У ово нисам веровао... Сад избацим Лалану и остану ми три везна и једно празно место. Хоћу да убацим одбрамбеног, ставим формацију са 4 у одбрани и 3 у вези и ладно ми избаци Пјанића, иако је могло само оно празно место да се пребаци. Али имао сам срећу, јер сам га наравно одмах вратио, а да ми је избацио Оскара, остао бих без тих 13 бодова. Какви имбецили су смислили ово...

9. Јел ово Лампард није играо вечерас?

10. Ја сам Јово Корица....
    Којкурац је са Фантазијем? Је л' реално да Касиљас после 5 примљених голова има јебених 12 бодова?

11. Meni je veceras biti ili prebiti, 4 igraca igraju.

12. Pa imamo i slican sastav, isti golman, slicna odbrana, Pogba.

13. Zna li neko postoje li automatske izmene u ovom raspalom fantaziju?

PS. Propo mi kapiten, Jaja ispalio...

EDIT: Ne trebaju mi automatske izmene, izbacih Kolo Turea koji nije igrao i ubacih Demikelisa, skroz regularno :/

A pazte tek ovu smejuriju: Promenio sam kapitena. Ne svidja mi se sta je uradio ture pa sam stavio na Azara (mozete na bilo koga ko nije jos uvek odigrao tekmu).
    Koja glupost od fantazija, ovo garant pravljeno za decu sa daunom

14. Па сад, мођемо да серемо колико оћемо, правила су таква каква су, тераш па шта буде. ФПЛ је најбољи по мени.

15. Jebote, Zapata i Ramos imaju isto poena (devet), Ramosova ekipa primila pet komada, a Zapatina nijedan.

16. ovaj fantasy je tesko smece lolo ali nema veze igramo se

17. Lampard me sjebo, nije igrao..

18. Је л' реално да Касиљас после 5 примљених голова има јебених 12 бодова?

Toliko kod mene ima van Persi, a dao dva..

19. Jel tek posle prvog kola izlazi bodovna lista?

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.