McDonalds WC 2014 fantasy

1. Ma ko zna, vidiš da je ovo nešto najgore ikad napravljeno na internetu.

2. јебем им кеву начи.

нема ми евре ни на клупи несто као из тима сисајте ми курац.

3. игра ми неки натакоте типа

4. нема ми евре ни на клупи несто као из тима сисајте ми курац.

Хахахахах колико је говно овај фантази

5. Хахаха, отиш'о Евра, тражи азил на другом фантазију!

6. REJMOND DOMENEK NE VERUJE

7. Kako sam doktorski stavio Benzemu hehe bice bodovaaa samo trpaj Benzemaa

8. Бензема капитен, муниде још један Каримееее

9. tako je frenki prizvao si ga karim jebeee

10. 60 poena, imam jos 3 igraca. idemo

11. Карим 14, Варан 11, Погба 3, солидно. Сад Аргентински трио, Забалета, Ди Мариа, Агу капитен.

12. Јбт, прошли фантази је био добар. Мени није јасно да они за 4 године уместо да набуџе ствари, у ствари направе срање. Па кад већ нумеју, нису морали ниш' ни да мењају.

Иначе, Туре и Сендерос ми нису ни играли, тако да сам морао да извучем 3-4-3.

Али није лоше, за сад - 58 бодова. Мада ћу вероватно да убацим Боатенга уместо Гризмана. Имам још шесторицу, тројица играју вечерас.

13. Laki imamo iste igrae koji su preostali..nevera :D a od ova prva 3 Karima i Pogbu imamo isto...ja neam Varana

14. 66 бода, осзали Березутски и Мираљас... капитен подбацио.

15. 50 okruglo, ostao kapiten azar, 2 stopera iz belgije i ronaldo

16. 68, ostali jos lukaku, debrujne, kokorin i koentrao

17. Је л' ово она тема где пишемо ко је шта урадио, а нико не чита шта су други урадили? Лол

88, не верујем да ће ми још неко играти. Измењао сам пет капитена, срећа па ме Варан спасио на крају кад нисам смео да ставим Ван Персија да буде капитен.

18. Benzema kapiten, pun pogodak, 28 od njega
    Ukupno 83, još Kros i Humels danas

Ps. Jebali me Drogba i Džekson Martinez

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.