Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
75 до сада, остали још Куртоа, Компани, Коентрао и Лам.
Do sada cini mi se najbolji Frenki, Somi i Bananos.
EDIT: i Mita nije los.
77 za sada, jos Kompany, Hazard, Kerzakov i Lahm.
Како Шоми јеботе 77? Ко ти је био капитен?
Nejmarcina.
http://i.imgur.com/hgHNUGC.png
Добар тим, први фаворит за сада ;)
ЕДИТ: Буши Милеер!
77 poena i još dvojica ostala da odigraju utakmice. Zajebo sam se što sam stavio Aguera za kapitena, on mi doneo najmanje bodova.
šta mislite, jel dobio rasni bodove za klin šit
lololo
hahahahahaah plac
Zahvaljujući velikoj gospodi Toniju Krosu i Matsu Humelsu, kao i velikom Karimu Benzemi(C) moj tim trenutno ima 115 poena
JEBI
Ови моји говнари Лампард и Клозе нису ни играли
Klose zamalo dobori rekord lolo
montazeri mi ni kriv ni duzan izgleda donosi jos 10 poena :D
јел вам дуплирани поени капитенима ? Мени скинули Нејмару, стоји ми 14, а капитен ми је.
Мени су исто закинули Бенземи, остао на 14. Вероватно баг. Мада, какв је фантази, ко ће га знати.
Ни код мене нису дуплирани.
ни код мене
И не контам који је фазон што још нема ранкова?
А кад се намешта екипа за друго коло кад друго коло почиње и пре него што се заврши прво?
danas pocelo drugo kolo , meni jos nije igralo 3 igraca, 3 nisu ni ulazila jebem ti zivot 45 poena mrtvih