McDonalds WC 2014 fantasy

1. Izvukao me je Kros kapiten, 84 + Dzagoev igra danas.

2. jebote ladno brooks iz amerike skupio 10 poena, ja ga uzeo iz zajebancije, zato što košta milion-dva. dade gol juče čovek, ojebao

3. kolko novih igraca moze da se uzme posle ovog kola?

4. jebote ladno brooks iz amerike skupio 10 poena, ja ga uzeo iz zajebancije, zato što košta milion-dva. dade gol juče čovek, ojebao

I ja isto. Uzeo sam čoveka samo da mi popuni mesto a on mi najefikasniji igrač posle Humelsa i Krosa.

5. Чек бре, сад не могу да ставим да ми Нејмар буде капитен за следеће коло? Пошто прво још није готово, а Руси играју после.

6. Који је курац овим ликовима што воде фантази...

7. Izvuce me Miler kapiten. 64 poena

8. 72 poena posle prve runde, nisam zadovoljan. Hoce li izbacivati rankove makar kad su vec usrali sa bodovanjem?

9. ja na caletovom nalogu 107 i cekam kokorina veceras. bolje da mi taj igra privatne lige :(

10. Пошто видим да је у лигу 45 људи, хоће ли после групне фазе даље да иде само првих 16? Па онда плеј-оф фазон.

11. има ли неко Очоу, да видимо колико је бодова узо

12. Dzankee

kolko novih igraca moze da se uzme posle ovog kola?

Нема мењања у прва три кола (док траје групна фаза), пише у правилима. После имаш неограничено.

decko_koji_obecava

Пошто видим да је у лигу 45 људи, хоће ли после групне фазе даље да иде само првих 16? Па онда плеј-оф фазон.

Мислим да да.

Ја 99 у првом колу, а мислим да сви моји играчи укупно имају 1 гол и 2 асистенције. Нападачи ништа. И друго коло започео са 5 поена Оскара и нулом Хулка.

13. КАКО ДА ВИДИМ ЈЕБЕНУ ТАБЕЛУ НА ЈЕБЕНОМ ФАНТАЗИЈУ МРТВОМ И ШТО НЕМА ЛИГА У КОЈОЈ САМ ТРАНСПАРЕНТНА НЕГО МОРАМ ДА ЈЕ ТРАЖИМ УВЕК У ПРЕТРАЗИ КОЈА КУРЧЕВА ЗАЈЕБАНЦИЈА.

Ја у првом колу на одбрамбене узео 50 бодова а на остатак тима 24 ЛОЛО

три голмана која имам ниједан није видо терена. ако оланђани пусте ворма против озија можда и узем неки бод на голмане лоло

14. Jebena tabela gde je?

15. каква курац табела
    то не постоји

16. Cekaj bre, pa sinoc pogledah pisalo da se otvara u ponoc transfer market, sad udjem ono pise za 8 dana? koji kurac jbt

17. Ispada da sam ja najbolji ovde, sa 115 iz prvog kola
    Sinoć Luiz 12, dobro počelo

18. Синоћ заборавим да убацим Хулка у 11, кад оно заборавио и Сколари!

19. JEdno je sigurno, zaposlen je programer preko veze da napravi ovaj fantazi zato on kurcu ne valja.

20. 106 u prvom kolu imam. Zamenio traku u drugom kolu, kapiten mi je Jaja Ture, ocekujem da ce da oplodi sad.

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.