Направити фантази уопште није тешко. Треба ти списак играча, пар правила и сајт. Али да направиш овако лош фантази, е то је стварно тешко. И вероватно је то био изазов којем нису могли да одоле.
dal sam poslednji jebem ti zivot , usrali ste se od odbrambenih, meni nisu igrali bufon abate sanja eto tu mi skine taman to, plus lukaku jebeni kapiten mrs u picku materinu sve
Meni je najgluplje sto je tako odradjeno da odbrambeni igrac ciji tim primi 3-4 gola moze da ima vise bodova od napadaca koji da 1 ili 2 gola. Recimo Ramos u prvom kolu 9 bodova, Van persi danas samo 7?!
Што је најгоре, није то из мог тима. Боље да не знате чији је. Ни у кући не могу да будем најбољи у фантазију, лол. Кад ја бацам паре на Рамоса, Дани Алвеша, а можеш џабе да доведеш врхунску одбрану. :)
Направити фантази уопште није тешко. Треба ти списак играча, пар правила и сајт. Али да направиш овако лош фантази, е то је стварно тешко. И вероватно је то био изазов којем нису могли да одоле.
JEl se zna uopste do sada koliko ko ima bodova?
Zna svako za sebe, ne znam da li može da se pristupi tabeli.
http://en.mcdonalds.fantasy.fifa.com/leagues/14440
Evo vam tabela.
dal sam poslednji jebem ti zivot , usrali ste se od odbrambenih, meni nisu igrali bufon abate sanja eto tu mi skine taman to, plus lukaku jebeni kapiten mrs u picku materinu sve
i ček sad ne možemo da menjamo igrače jer su odigrali, a počelo drugo kolo uveliko?
Moraš gore da prebaciš na 2nd fejz, retardirani fantazi ne može ni to automatski.
Plenim stilom, pozicija 43 od 45
Meni je najgluplje sto je tako odradjeno da odbrambeni igrac ciji tim primi 3-4 gola moze da ima vise bodova od napadaca koji da 1 ili 2 gola. Recimo Ramos u prvom kolu 9 bodova, Van persi danas samo 7?!
Baš to, evo sad gledam, Ramos ima 8 večeras, a Perišić trenutno 10 (čovek dao gol i ima asistenciju).
6. sam IDEMOOOO
znaci do kraja 1. faze nema menjaja Squad-a?
Jok.
Jebote, ko je onaj Tomica nema poena uopšte haha?
Hahah prvi sam. Mislio sam da ce ovo biti drugacije, jer mi jedan igrac nije igrao...
Peti sam, idemo radimo, samo Luiz iz ovog kola igrao, tek treba da se skupljaju poeni
http://www.dodaj.rs/f/1m/TC/PCQDlyz/bedem.png
лол, врхунски дефанзивци
Идукурац Труће, да то није мало инспект елемент?
ил си срећо
Што је најгоре, није то из мог тима. Боље да не знате чији је. Ни у кући не могу да будем најбољи у фантазију, лол. Кад ја бацам паре на Рамоса, Дани Алвеша, а можеш џабе да доведеш врхунску одбрану. :)