Вукајлија - равноправност полова и поштовање жена

1. Да не дужим много, ево питања:
    Колико чланова Вуке су мушкарци, а колико жене? Број и проценти.
    Има ли неки званичан податак?

Пошто сам од лицемера оптужен да сам сексиста, а та оптужба је потпуно тачна, интересује ме преглед односа полова на Вуки, као и однос мушко-женских радова, јер сам уверен да је овај сајт сексистички и добро је док је тако. Ми поштујемо жене тако што хвалимо њихову лепоту :) А то што се ружним женама то не свиђа, њихов је проблем. Узгред, нема ружних жена, већ само оних које се направе на ружне својим понашањем и животним ставом. Изузев Медлин Олбрајт и Кетрин Ештон, али оне и нису жене.

Потпуно сам убеђен да постер добре рибе у тангама са глупим коментаром може да донесе више плусева и коментара него постер доброг фрајера са духовитим коментаром. Изволите, дајте да се бројимо.

2. zene treba oterati sa sajta

3. Ja sam hermafrodit!

4. Макаронац, ти се онда рачунаш као 1+1.

5. Volim žene mnoooogo toliko da bih voleo sam žena! Po ceo dan bi sedeo pred ogledalom i gledao svoje sise i dupence i svima sa vukajlije bi dao pičke, naravno... iz sažaljenja... mnogo ste slatki VOLIM VAS!

6. ja mislim pola pola.

7. Ludi ako budes menj'o pol, javi se u imboks

8. http://vukajlija.com/sajtusa/466935 defka koja opisuje musko-zenske odnose na sajtu...tj vecinu njih

9. nisam video ovu tvoju,kobjasn,carimire
    uvek je tako bilo i bice :)

10. Која курчева равноправност полова на вукајлији, не будите смешни.

11. neću da budem ravnopravan, jepte se

12. жене су само за јаблановање и јебање

13. jablanovanje objasnjava hahahha kidam se otkad sam procitao

14. žene mrze samo oni što ne jebu, dakle deca i srećno oženjeni

15. и друге жене које мисле да су мање лепе, успешне, добре. Углавном оне које мисле да су мање лепе.

16. ah, zaboravio sam na njih, hvala

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.