Selidba

1. Vukajlija se od ponoći seli na brži i bliži server. Migracija će trajati nekoliko dana. Očekivani problemi su usporen rad sajta, povremena potpuna nedostupnost, kao i nedostupnost poslednje okačenih slika/postera.

Nakon migracije sajt će raditi brže i stabilnije.

2. HVALA TI BRATE! HVALA! VOLIM TE! :

3. Jupiiiiiiii!!!!!Jel' nam to poklon za Novu godinu??? :)))))

4. To objašnjava zašto mi je Vuka postala roze...
    :(

5. To je dakle to:) Taman sam pomislio da sam utripao nešto:)

6. ajd super! :) Hoce biti zurka useljenja?

7. prva faza je zavrsena i efekti se nadam se vec osecaju, barem ja mogu da primetim da sajt mnogo brze radi. migracija jos nije gotova i narednih dan dva mogu se ocekivati sporadicni problemi.

8. Fercera ko ludo!!! :)

9. Мени се од ове селидбе Вукајлија једва учита - ради брзо ал' само ујутро и навече може да се уђе.

10. Класично сам се навуко на Вукајлију... Сваки пут кад кочи сервер, ја сам у кризи.

11. Meni se čini da Vuka danas radi nešto bolje nego prethodnih dana, ali opet nije onako kako je bilo ranije... Mnogo se usporila...

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.