Prijava

Od MCML pa na ovamo tvrđave Splita, gledajući fudbalske kolektive Balkana, čvrsto čuvaju vlast, s tim da do Drugog svjetskog rata nisu imale od koga da je čuvaju. Tada se tu pojavi par nekih klubova koji ni dan danas našem surom orlu ne mogu ni pera odbiti.
Naš klub je prevalio stotu.
Naša tribina... nećemo.
Za početak, našu temu će krasiti jedan video uradak koji, virujen, i najšporkije srce može sa užitkom da gleda:

https://www.youtube.com/watch?v=wp_LpSfxIgw

Ovdje slobodno postavljajte bilo šta na šta naletite a da je vezano za naš voljeni Hajduk, ticalo se to umjetnosti (grafiti, pjesme, videi), rezultati ili vaše emocije prema klubu.
Ne treba, nadam se, napominjati da će svaka negativna emocija biti glatko zaobiđena jer poznato je da se Hajduk prosto ne može zamrziti.
Hajduk, alias Ema Votson.

Hrabro si otvorio te u u pola 3

Ljubav je zajeban pojam za razmatranje. Nit se uči, nit se naslijedi, ona se doživljava i tačka. Ipak, jedna je i neponovljiva ona čiji plamen vječno gori u tvome srcu - ona koja ti ne da da spavaš kad god je se sjetiš...

http://www.hnkhajduk.com/galerija/albums/grafiti/brda1.jpg

И КАД ГУБУ И КАД ТУКУ...

Vrijeme, cjenjeni autore ja sam rasan, shvatićeš, igra ulogu jedino onda kada ti je to vrijeme potrebno, inače je nebitno tako da tvoj komentar zaslužuje zaobilaženje. Piši tamo Ivana: ,,Malkice zaobiđen komentar, zašto malkice?, jer je savjet podaren mlađanom autoru, tačka.''

šta kaže novi pravilnik o jebanju torcide?

sme li sveti sava nekažnjeno da postuje na temi dujinoj?

Zamolio bih moderatore da obrišu postove ove klompe iznad. Hvala.

Од свих српских клубова, најдражи ми је Хајдук из Сплита