Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“
Danas · 06. Novembar 2008.
I meni je drago. Šalio sam se btw :)))))))))
Realno, ja bih se zastao ovde. Bilo je na temi o poplavljenima kada je lik ubacio svoju fotku kako nešto zajebava. Mnogo jadno bilo.
A teču što je okačio na avrdž srba može da pokrene još niz pitanja.
Nisi kontao da on moze da edituje svoju reakciju???
Jebač, ako si mu ti obrisao reakciju ne da nisi za moda nego tebra nisi za život...
ako nisi sposoban da istrpiš malo zajebanicije na svoj račun ti si najobičnije govedo...bez rogova, što ne znači da ih nećeš kroz život dobiti, s tvojim poimanjem istog i više puta....
Sta koji kurac, zar i ovaj forum treba da bude steciste LBGT nakaza, ako si obriso! Iako nemas pojma o zivotu i samo 2 i po nijanse poluhumora te dele od stefana kostica, ako su mogli drugi, mozes i ti, nece ti biti prvi put da si pao godinu zbog gluposti :D
OBDANUJTE RASNOG ILI MU MAKAR OMOGUCITE FER TRAJAL
neka, ako ce mu bar malo porasti virtuelna muda... imam ja dosta dobrih reakcija.
Jebač, ako si mu ti obrisao reakciju ne da nisi za moda nego tebra nisi za život...
ako nisi sposoban da istrpiš malo zajebanicije na svoj račun ti si najobičnije govedo...bez rogova, što ne znači da ih nećeš kroz život dobiti, s tvojim poimanjem istog i više puta....
Takoe javio slazem se s tobom upotpunosti
REALNO; GLUPO JE TAKAV KVALITET BANOVATI ZBOG MALO PSOVANJA NA ČETU
Stvarno je nebuloza psovanje na cetu kaznjavati, to ne ostaje zabelezeno, samim tim je glupo. Jedino ako se okomio na neke novajlije na sajtu, sto ne verujem da je slucaj.
истрпео сам ја више увреда од њега него зајебанције, нисам тад тражио да га банују нити ћу га ја бановати
обрисо реакцију јер је срање
SVI GOWNO NA AVATAR U ZNAK PODRSKE
ti kažeš da je sranje ili glasovi?
ne valja ti to dečkonja...
боли ме курац право да ти кажем
у ствари, велике су шансе да ћу га бановати некад, кад будем надркан или пјан или шта већ
јер је говедо. чињеница.
LADNO PISHE DA JE PREWELIKO GOWNO DA SE POSTAVI KAO AWATAR, SHTO JBT UOPSHTE NIJE WELIKO
postaje zanimljivo
Biće veselo.
Nece djembeli izdrzati ni mjesec
Realno, taj bačje koko sam na forumu je ljakse na kub
trazi razmod, brate. nijesi ti za ovo.