Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
Jebač, glasovi a i smeh drugih su rekli da je dobra reakcija, interna ali dobra...
to što tebe boli, ne znam šta da ti kažem, ali to što ti sad već najavljuješ da ćeš ga banovati je takodje i glupo i sujetno, a tek to što pričaš da će biti kad budeš pijan ili nadrkan ili ne budeš jebao tog dana je tek glupo...
možda će zvučati bez veze ali slobodno se ugedaj na druge modove, evo Bruca na primer....pa i ti tako, kad već ne znaš sam, a očigledno je da ne znaš...
ono, drugarski, na kraju bole i mene...
МУСЛИМАНИ БОЉЕ ДА ВАС НЕМА, ЈЕБАЧ СЕ НА БАНОВАЊЕ СПРЕМА
Aj što je seljak no što neće da poprimi mentalni građanski sklop
MISLIM DA JEBACH TROLUJE BICE SWE OK
Kad paninaro snimi da je Jebač umodovan
http://x.vukajlija.com/var/uploads/reactions/201203/1099/tumblr_lluv7fo6cp1qel9iy.gif
Ajd bešte u kurac svi jbt, nije se zaratilo, šta ste se napalili ko mladi majmuni. Umodovan, gotovo. I ti jebač iskuliraj nemoj da te vozaju ko budalu. Zaključavaj temu i ukurac
Панинаро је добар !!!
NEĆE JEBAČ JA ĆU VAS SVE BANOVATI! SVE BRE! DO JEDNOG!
JEA BAČ JE KLASICHAN TROLL
KADA OCHE DA SE SHALI ODGLUMI 10 GODINA STARIJEG RASNIJA
OSTAVIĆU CARU SAMO JER JE ON DEFINISAO IZRAZ SENFI!
драго ми је схто сам умодован је сам сад у центру пазхнје
санјао сам овај дан сад сврсхавам у гатје
odma sada odma!!!
ALI SAJT VIŠE NEMA SMISLA BEZ RASNOG :(((((
TROHL
RASNI EVOLUTION
Јебач модератор лололололо знао сам да ћеш бити модератор ! :Д веровао сам у тебе :Д
Mislim da nijedan novi mod nije imao ovako srdačan doček lolo
Jeste,Kostić lololo
CARO TROLO HAKSBALL ĆE PREŽIVJETI JA ĆU SE POSRATI
EDIT : POSTARATI
KAJZAN ume da odabere lololo. Realno, kajzen je jako zagrižen za forum i čet otud owa odluka lolo
и очекивао сам ово
штета што сам мека срца и курца па нећу да рокам ко костић некад