Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“
Danas · 06. Novembar 2008.
BAŠTOVANSTVO
I koji kurac proviron sere kada on ni ne ulazi na forum?
Rasni popravio ti se humor malo u zadnje vrijeme, svega mi.
Mislim i dalje si debil ali sad si prosječan debil, ranije si bio baš debil među debilima.
Dobio si dosta poena kod mene za ono govno.
Uđe da nam pokaže neku novu komplikovanu riječ koju je naučio. Npr. "mizogonistički"
Ima Zuluf pravo. Za kaj i izbjeglice ne bi imale svog moderatora. Svi ostali imaju, ne računajući nac. manjine. Podrška.
Jebač mod?! Da li ste vi normalni? A problem je što gs Kelt podržava, inače bi kandidatura bila razjebana kad već nema obraza da odbije ono za šta nije.
Колега Провирон заиста има поенту. Размислите на тренутак... Постали смо сајт на ком је нормална појава исмевање судбине жртава породичног насиља. То је озбиљан феномен и велики проблем овог друштва, а не инспирација за шаљиву тему.
хахахах стеване
Slažem se gospodine Stevane. Dirljivo zapažanje.
Сада сам се сетио да је тему отворио Провирон. Драги колега, ако имате имало достојанства, повући ћете се са места кандидата и препустити мени да покушам да спасим нашу идеју и поведем овај сајт у правом смеру.
Ja nijesam zna za kelta a eo znam bar još 2 moderatora koji ga podržavaju. A moguće da ima i više. Tako da 3 minimum.
Mada vidim da se sprdaš pa neću da se uvlačim u raspravu ođe. Tj. sve osim sprdnje kao razloga za pisanje ovih postova bi bilo patetično... iako je i u tom slučaju patetično obzirom da si izabra glupu temu za to.
Ja sam za ako ćeš prestati da tučeš kevu lolo
Cenjeni Stevane, možete u uvodnom postu videti da sam temu otvorio kao mesto osude i nemam ništa s tim što je masa krenula da parodira moj human gest. Opet ta ista masa koja truje sajt.
Ja sam za ako ćeš prestati da tučeš kevu lolo
Господине, ко је претукао мајку?
djelomichno troll tema
Svejedno, ako autor YeahBatch i postane mod, zahtevam ban u trajanju njegovog modovanja. Takođe, i ban za moja dva dupla naloga. Ili on ili ja, gotovo je!
Hvala!
Cenjeni Stevane, možete u uvodnom postu videti da sam temu otvorio kao mesto osude i nemam ništa s tim što je masa krenula da parodira moj human gest. Opet ta ista masa koja truje sajt.
Поштовани колега, ја желим да верујем да сте насамарени и да су други људи искористили и потпуно преокренули нешто што сте покренули из крајње хуманих разлога. Колико год моја жеља била јака, ипак не могу да не видим да сте и ви учествовали у тим покушајима рушења угледа овог сајта. Можете се лажно представљати, али овај народ није глуп и овај народ види да и ви припадате онима којима не одговара јака Вукајлија.
Još jedna glupa tema
Tibor je sve bolji u zapažanjima.
Hvala!