Novo preljevanje moderatorima

1. Haha koliko trollowanja ovde.

2. a i vi ste budale... sta kenjate kao vi mu radite, kurac palac. isto smo ovde nolajferi ko i vi, samo sto mozemo da se izdrkavamo i brisemo i banujemo, pa je malo kulje sedeti na vukajliji.
    ne mora me placa, dovoljno mi sto mogu da vam citam privatne poruke.

3. Ja glasam za Prova u nadi da će dovesti neke antifa crvenokose studentice umetnosti, nihilistički nastrojene da bi se ograničavale konvencionalnim moralom, stoga liberalne za nova iskustva.

4. U stvari ne, sa druge strane - Jebač dogoni Slađe. Opet sam u dilemi, joj bože ne znam šta da radim. :(((

5. opet pochinje trollowanje

6. Krajnje je vreme da se u mod tim dovedu jedan Švaba i jedan Japanac.

7. #include "teferič.h"

jeb'o te nadimak, jedva te skontah

8. a i bar 20% vas stavilo istu sifru na vukajliju i na mejl sa kog ste se prijavili... dajte bre ljudi, bolje znate od toga :)

9. Što je najgore nekima je to mail za fejs kao i šifra takođe.

10. volis da jases dzinovske crve, a muadibe?

11. to i da ne pominjem. na fejs nisam iso da proveravam. jebi ga, previse je

12. Па ви стварно то злоупотребљавате :О

13. ЖАЛИЋУ СЕ КАИЗЕНУ И СТРАЗБУРУ АКО ТРЕБА

14. celt
    a i bar 20% vas stavilo istu sifru na vukajliju i na mejl sa kog ste se prijavili... dajte bre ljudi, bolje znate od toga :)

боље и то него ко ти -iloveirland10 ко што си држао пола године...

15. danas poplavni talas trollovanja dostigao rekord, ajmo na nasipe

16. ima nekih koji su stavili mesto odakle su kao šifru, a par njih ima istu šifru i nadimak

17. Skauting potencijalnih kandidata, testovi i tako to.

Ma znam, nego mi smešno "6 meseci", pa mladu da bira, lakše bi izabrao.

Celte, to na početku, kad još niko nije ni planirao da ostane ođe. Ali desi se, mada meni na primer nije ista, ali slična itekako.

ne mora me placa, dovoljno mi sto mogu da vam citam privatne poruke.

Posle kažu Vučić ovo, Vučić ono, on je bre zlato... :)

18. ja sam mislio da samo MOGSHA ima istu šifru ko i nadimak

19. E ja bi da postanem mod. Samo da se uverim da su modovi budale koje rade za džaba. Ako rade za džaba.

20. Ja sam prihvatio da moderišem samo zato da me celt više ne banuje zbog spema defincija.

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.